Για ντουλάπες ιδανική είναι η μελαμίνη. Δίνεις διαστάσεις σε κάποιον που πουλάει και κόβει και έχεις την χαρά της συναρμολόγησης. Ένα φύλλο μελαμίνης (366Χ1,83) πάχους 16 ή 18 χιλιοστών γύρω στα 40 με 45 νομίζωΑγαπητοί φίλοι μάστορες θέλω την βοήθεια σας
αποφάσισα να φτιάξω το εργαστήριο μου από την αρχή και θέλω πλέον να φτιάξω μόνος μου ντουλάπια έτσι ώστε όλα να αποθηκεύονται και να μην είναι τίποτε πλέον ορατό.
Μέσα στα ντουλάπια θα βάλω πλαστικά σκαφάκια η συρταράκια
θέλω να βρω φθηνή ξυλεία δεν με ενδιαφέρει το είδος του ξύλου, ας είναι οτιδήποτε έχει κάποιος να μου προτείνει είτε για να τα φτιάξω μόνος μου η από εργοστάσιο που να μπορεί να κατασκευάζει ντουλάπια, φτηνά εννοείται σύμφωνα με τις δικές μου διαστάσεις η τυποποιημένες διαστάσεις.
Τι μου προτείνετε σαν πιο καλή και οικονομική λύση;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολύ όμορφα έγιναν Δημήτρη.
Πολύ ωραία Δημήτρη... Και πολύ χρήσιμα.
Εγώ, γι' αυτή τη δουλειά, χρησιμοποιώ έναν πλαστικό στοκαδόρο της Benman.
Mπραβο Δημητρη καλη δουλεια ιδιως με την αντιολισθητικη επιφανεια στα σπρωχτηρια χωρις δοντι. Που την βρηκες?
Σωστο πλανισμα κανεις στην τελευταια προσπαθεια οπου υπαρχει ομοιομορφη πιεση σε ολη την σανιδα.
Σκεφτομαι να κανω ενα σπρωχτηρι ειδικα για την πλανη προξον, 25εκ μηκος 5εκ πλατος με δοντι 0.5εκ πισω. Για να πιανει και να πιεζει καλα ολα τα σανιδακια μεχρι 30εκ. χωρις δευτερο σπρωχτηρι.
Ωραια η φωτοπαρουσιαση και τα βιντεακια, τα χαρηκα!
Ηθελα μονο στο τελος να εβγαζες παλι το σκουπακι για να συλλεξεις τους κοκκους σκονης που ξεφυγαν)
Πραγματικα, αυτο θα πει οργανωση και σχεδιασμος!! Ευχαριστω Δημητρη.
Λες η βενζινοκολλα να εκανε πιο σωστη δουλεια απο την κυανοακρυλικη? Ειναι και φτηνοτερη)
weather1967;1058144364/ said:Ασε τί έπαθα,αλλά τίς "πατάτες" δέν τίς λέμε γά νά μήν γίνουμε ρεντίκολα![]()
Δημήτρη για να το λές κάτι θα είδες. Μήπως όμως αυτό που δοκίμαςες είχαν σκληρό πλαστικό;
Αυτό το Benman έχει σαν καουτσούκ και βεντουζώνει στο ξύλο, ακόμα και το πλανισμένο. Θέλει πολύ προσπάθεις γθα να καταφέρεις να το "γλυστρήσεις".
Όπως είπα όμως και πρίν, κι απ´ όσο σε ξέρω, με την "τρέλα" που έχεις θα τα έχεις ξεψαχνίσει αυτά πρίν καταλήξεις.
Μέγα λάθος.. :grandpa:
Τις περισσότερες φορές οι "πατάτες" βοηθάνε πολύ περισσότερο, απ´ αυτές μαθαίνουμε όλοι.
Ρεντίκολα γίνονται αυτοί που τα ξέρουν όλα και δεν κάνουν ποτέ λάθος.
Καλά βουρτσίσματα καί γυαλίσματα μπάμπη,τήν δεύτερη πατέντα πρόσεξε την,νά γίνει σωστά,με σωστό σχεδιασμό κ.τ.λ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.