Diy ground cable

ρευματολήπτες είναι.
ιδίωω προδιαγραφών.
το ένα είναι για συσκευή (σπάνια θα δεις schuko σε συσκευή) το άλλο για τοίχο, προεκτάσεις κλπ

Θα βγαλω φωτο ευχαριστω.

Για το λινκ που λεει για το πολυμετρο....;πρεπει να γινει ετσι ή γινεται και με πολυμετρο;

Θελω να οω πρεπει να γινει με πολυμετρο ή γινεται κ με δοκιμαστικο;

Με βοηθησε ο vlad66. Το εκανα.οποτε απο εκει ειμαι οκ.

Στην ραγα ουδετερου και στην ραγα γειωσης εχει σημασια σε ποια θεση θα μπει στην ραγα ή οχι;

Στελνω φωτο το πολυμπριζο με την γραμμη απευθειας πανω. Εαν χρειαζομαι πρωτα σουκο η κατι αλλο μου λετε.

Attachments

• IMG_20190803_184129.jpg
    IMG_20190803_184129.jpg
    66.6 KB · Views: 63
Σημασία

Πως και γιατι εχει ,μιλαμε για την ραγα γειωσης και ουδετερου στον πινακα πως μπορει η θεση του καλωδιου επανω τις να κανει καποια διαφορα

Σε λιγο θα τρελαθουμε

Δεν είναι τυχαία η συνδεσμολογία αστέρα

Που στον ηκεκτρολογικο πινακα του σπιτιου; Εχεις εσυ τετοιο πραγμα ;
Αυτο το κανουμε εντος τον συσκευων

Πρωτη φορα ακουω συνδεσμολογια αστερα σε πινακα ειτε ειναι γειωση. Η ουδετερος
Εχεις εσυ στον πινακα του σπιτιου σου ολους τους ουδετερους που ερχονται απο ολες τις πριζες η αλλες παροχες;

Ειπαμε να λεμε και να κανουμε αλλα καπου θα τρελαθουμε κιολας

Στον πινακα καταληγουν οι ολοι οι ουδετεροι οι καποιο και οι υπολοιποι εχουν συνδεθει με αυτους που καταληγουν στον πινακα μεσα στα κουτια διακλαδωσεως το ιδιο και οι γειωσεις
Το πως φτανουν εκει ειναι θεμα του ηλεκτρολογου που εκανε την εγκατασταση
Οσοι φτανουν τελικα εκει πσφτουν στη ραγα ουδετερου που στη ουσια ειναι μια μεγαλη κλεμα
Θα μπορουσες να πεις οτι γινεται και συνδεσμολογια αστερα αφου εκει παει και ο κεντρικος ουδετερος που έρχεται απο τον μετρητη δηλαδη την δεη
Παρομοιως και η γη αλλα αυτη καταληγει στις ραβδους γειωσεις τις οικιας
Τωρα αν ο ουδετερος τις πριζας του συστηματος αν ειναι στην πρωτη θεση τις ραγας η στη μεση δεν βλεπω τι αλλαζει

Για διορθωσω κακ κατι ο ουδετερος περναει πρωτα απο τον ρελε διαρροης και μετα παει στην ραγα ουδετερου

αμα το βαλω στο ρελε διαρροης το ουδετερο θα ναι καλυτερα;

ωστοσο για την γραμμη μου....σουκο ή ιεκ;εχει σημασια ή ειναι το ιδιο;

Κατευθείαν μέσα στο πολύμπριζο όπως γράφτηκε παραπάνω όσες λιγότερες συνδέσεις τόσο το καλύτερο.