Εμ... Σωστό και αυτό!Για το υφος εχεις δικιο
το προκάλεσα και λίγο
αλλά ξερεις καμια φορά οταν γραφεις δεν ειναι το ιδιο με το να βλέπεις και τον αλλον
Οσοι με γνωρίζουνε πιστευω μπορούν να επιβεβαιώσουν οτι σε καμία περίπτωση δεν εχω ''επιθετικότητα'' που ισως καμία φορά φαινεται
Οσο για το θεμα μας το συζηταγαμε και προχθες
ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟ??
Αυτα φιλε..επιδη εχω χασει τη μπαλα μαζι σας χααχχαχγια ποια ηχεια μηλατε?
Roister Status 8.2 με 600-650ε... Ε μη μου πειτε οτι ειναι πατατα, θα σφαχτουμε! Παιζει αξιοπρεπεστατα ενα μεγαλο ευρος μουσικων ειδων. Απο rnb κ trance μεχρι μεταλιες..
Δεν ειναι αυτό η ουσία μας εδω
η ουσία μας ειναι οποίος θελει να μαθει να φτιάχνει, να φτιάξει καλύτερα
Αν εδω γραφουμε μονο για απλές και ετοιμές λύσεις μονο για να κανουμε οικονομικές ''μοντες'' για να λέμε οτι ακούμε...
ευχαριστώ θα μεινω με τη κικη
Το θέμα ειναι για μενα, (περα απο τις χροιές, την εικόνα, το συναίσθημα κτλ, κι ανεξαρτήτως τιμής) αν μπορεις να βάλεις την ενταση στο τέρμα με μια γυναικεία φωνή χωρίς να σου ξυρίσει τα αυτιά
Ε καλα ...Φιλε μιλαμε για ενα ηχειο μεχρι 600-700ε για μεγαλο χωρο..σαφως και θα υπαρξουν συμβιβασμοι..τι να λεμε τωρα..
Αλλα και παλι και τα Coda και τα Roister μπορουν να καλυψουν ενα μεγαλο ευρος αναγκων ετσι δε ειναι?..ειδικα την ωρα που η πλειοψηφια των αγοραστων δινει βαρυτητα και εντυπωσιαζεται απο το ποσο δυνατα μπασα εχει και το ποσο δυνατα παιζει γενικα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.