D I M __ Z
AVClub Fanatic
Οπως βλεπω τον χωρο του φιλου θα ειναι μια χαρα , και οχι σαν τα 20 τετραγωνικα τα δικα μου ....
όντως ο χώρος του ecopak έχει την απαιτούμενη άπλα ....
Οπως βλεπω τον χωρο του φιλου θα ειναι μια χαρα , και οχι σαν τα 20 τετραγωνικα τα δικα μου ....
Τα χει στημενα σε χωρο του.Μιλα μαζι του και θα σε φτιαξει!τα έχει στο κατάστημα του ο κ. Τζωρτζάκης?
Για να φτιάξεις ή αγοράσεις ηχεία με καλλίτερο ήχο απο τα Arcos X πρέπει να δώσεις πολλάαααα λεφτά. Πήγαινε να τα ακούσεις στο κ. Τζωρτζάκη. Ο χώρος σου είναι ότι πρέπει για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους τα Arcos, δεν είναι μικρά, κουνάνε πολύ αέρα.
Βασικα ηθελα να πω για ηχεια με πχ 4χ10ιντσα κτλ...μηπως ειναι δηλαδη λιγο υπερβολη..οχι κακο, απλα λιγο υπερβολικο να γεμιζεις ενα χωρο με τερατα ηχεια..Σηφη αυτά δεν τα κάνεις για να ακους 110+dB
τα κανεις για να δουλευει ανετα το συστημα
Αν εχεις λαμπες στα ~40W οπως εχει ο Ecopak προτιμας ευκολια φορτιου και ευαισθησία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.