takis
Supreme Member
ετσι και αλλοιως παιζουν πολυ καλα απο εκει και περα συμαντικο ρολο παιζουν υλικα τυπωμενα κυκλωματα και φυσικα ρυθμισης σε καποιους ενισχυτες του pass υπαρχουν ετοιμα τα τυπωμενα σε πολυ καλη ποιοτητα στο internet
Να πω κάτι σχετικώς με τον PASS :
Είχα πρόβλημα με έναν Χ350 που μου ηρθε για service και μέσα σε δυο ώρες μου έστειλε ότι service manual είχε μαζί με ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ οδηγίες παρακαλώ για ρυθμίσεις κλπ
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ .
+1000 ειναι φοβερος τυπος.
στο diyaudio απανταη στους ντιουηδες προσφεροντας τη βοηθεια του με
ευχαριστηση.
Mετά από καιρό και ψάξιμο, κατέληξα στον Aleph-5
Σχετικά με τους πυκνωτές τροφοδοσίας,
1. οι BHC slit foil ειναι καλή επιλογή; Τους εχω βρει σε τιμή λιώμα...
Σχετικά με τους πυκνωτές τροφοδοσίας,
2. Συνολικά χρειάζονται 100,000uF/καναλι και ο Pass χρησιμοποιεί 4 25άρηδες.
Υπάρχει προβλημα(περα απο το οτι πιάνουν χώρο) να βαλω 10 10ρηδες; Θα 'χω και μικροτερη ESR έτσι.
3. κάτι συζητούσαμε σχετικά με τον Σταύρο για το οτι οι ηλεκτρολυτικοί ειναι οι χειρότεροι πυκνωτές για audio.
Μια και η χωρητικότητα που χρειάζεται ειναι μεγάλη, εχει νόημα να ψαξω για καλύτερους πυκνωτες; Αν ναι, ποιούς;
Προς επίρρωση των γραφθέντων από το συμφορουμίτη Μ. Τζωρτζάκη, θα ήθελα να προσθέσω ότι κι εμένα τα 30 βαττ σε Α δεν μου κάνουν υπό συνθήκες, εφόσον η πιθανότητα μάλλον όχι, σε περίπτωση που... και τελικά δεν...., τέλος πάντων.
Για το άλλο με το παρόμοιο, ακριβώς ίδιο, ή ακριβώς παρόμοιο δεν ξέρω, στις λάμπες αυτά δεν παίζουν ρόλο, τα ρεύματα είναι μικρά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.