DIY περιελίκτρια

εδω ειναι και η αποδιξη φιλε μου, δυστυχως μου ειχαν τελειωσει τα μαλμπορο για να τα βαλω πανω στο ηχειο μου για να δεις την διασταση του, την αλλη φορα.

Attachments

• Lux.JPG
    Lux.JPG
    70.7 KB · Views: 118
Χμμμμ....:chinscratch:

Μπας και γίνεται με καμμία μετατροπούλα να τυλίγει και πηνία αέρος...??? Να σε δώκω ρε παιδί μου μια κουλούρα πηνιόσυρμα και να φτιάχνω ότι θέλω ... :ADFADF1:

Καλή ρποσπάθεια πάντως πέρα της πλάκας... :ernaehrung004:

....Οι εξοδου ομως πρεπει να εχουν λιγο περισσοτερο σιδερο, ετσι? Εχει δικιο ο Μορφεας, με τις σιδεριες εχεις και ποιο βαρυ μεγαλοπρεπη ηχο, τα πριμα εχουν παει περιπατο, αλλα αν εισαι γεροντακι δεν εχει και πολυ μεγαλη σημασια.

Αυτό τώρα το παίρνω προσωπικά :grandpa:
στους εξόδου που τυλίγουμε εμείς τα πρίμα δεν πάνε καθόλου περίπατο. Αν δε μιλάμε για χαμηλές εμπεδήσεις, έχω εδώ δύο "προσαρμογής" 100ωμ/8ωμ, 40/8 και άλλες επιλογές με -3db στους 150 kHz. Στη διαθεσή σας για εξακρίβωση :FSGSFGS4:
Σοβαρά τώρα: Το πρόβλημα με τα σίδερα είναι η διαχείριση ισχύος. Χοντρικά μιλώντας, ακόμα και για 100-150 ωμ, είναι πρακτικά αδύνατο να φτιάξεις "σίδερο" που να μην εισάγει μπόλικη 3η αρμονική πάνω από τα 50-60 βαττ στις χαμηλές (30- 50Ηζ, για 20 άστο καλύτερα) συχνότητες. Και έτσι ακόμα θα ζυγίζει τουλάχιστον 10 κιλά.

Τώρα βέβαια ποιός ... για τα 50 βαττ? Αν έχεις ένα καλό ζευγάρι κόρνες :flipout: 10-15 φτάνουν και περισσεύουν :BDGBGDB55:

Το κεντρικό μας σύνθημα είναι: Αν το μπασοκούτι σου είναι κάτω από 400 λίτρα, κάτι κάνεις λάθος-bye-
Κωνσταντίνος

Χμμμμμ, οσο γερνας μαθαινεις λεγαμε τις παλαιες καλες εποχες.
Το προβλημα ειναι οτι ο Μορφεας θελει ενα εκατομυριο Ευρω για ενα ολοκληρωμενο συστημα κορνων και η συνταξη μου φτανει μονο για το ενικοιο τα τσιγαρα και το ποτο μου. Εε και τιποτα αλλο εξτρα που και που.
Κοιταξε με τι ηχεια ακουω στην φωτογραφια παραπανω.
Μπορει ομως να γινει ενας μετασχηματιστης για τον 2Ν3055 ενισχυτη μου, ας εχει παραμορφωση και ας μην κατεβαινει στους 30 κυκλους. Σιγα το προβλημα, ποσα ηχεια κατεβαινουν τοσο χαμηλα?

εδω ειναι και η αποδιξη φιλε μου, δυστυχως μου ειχαν τελειωσει τα μαλμπορο για να τα βαλω πανω στο ηχειο μου για να δεις την διασταση του, την αλλη φορα.

Leak Sandwich δαπέδου...
χμ
να άλλος ένας..:SFGSFGSF:

ΛΑΘΟΣ
Ειναι πολυ μικρα ηχειακια, την αλλη φορα θα βαλω και ενα μαλμπορο πανω για να συγκρινεις. Ενα μπουκαλι βοτκα ειναι ποιο υψιλο.Η Leak δεν εκανε τετοια μικρα ηχεια, τα σαντουητς ειναι μεγαλα, ειχα καποτε αλλα τα εκαψα στο τζακι ενα βαρυ χειμωνα που ειχε κοπει το ρευμα , για εκει μονο αξιζανε.
Παντως το οξυδερκη ματι σου ειδε οτι ειναι δαπεδου, μαλιστα η σωστη τους τοποθετηση ειναι το μεγαφωνο προς τα πανω.Συγχαρητηρια φιλε μου
και που εισαι, ακουγονται πολυ καλα, δεν τα αλλαζω με τιποτα εκτος αν με πησει ο Μορφεας με τα χωνια του.

εμένα πάλι , σαν τενεκές απο φέτα μου κάνει ! :flipout::flipout::flipout:

Ε,ρε και νάρθει το Πάσχα, τι έχει να γίνει :flipout:....
Μιλάμε για πολύ κοκορέτσι.-bye-

Αν ξανατυλίξω Μ/Σ να με πηδ@@@@ όλοι μαζί !!

... απο τωρα ζοριζεσαι? Ακομα δεν αρχισες ? Θελει αρετη και τολμη το κοκορετσι, τσολια μου. Θα σου στειλω ενα cd με πατριωτικα τραγουδια για να εμψυχωνεσαι :grinning-smiley-043