Diy συνάντηση στο "ψαρονέφρι", 6/4 στις 21.30

"Ψαρονεφρι" 06/04 στις 21:30

Αντε να βλεπω συμμετοχες!

Προς το παρον (με σειρα εμφανισεως)

1) Στέλιος Π.
2) Guybrush (Τσακισου και ελα απο τις 6 ρε)
3) Tmjuju
4) Δημήτρης Δ.
5) Morfeas
6) D I M __ Z
7) Κωνσταντίνος Τυροβολάς
8) geovar (με επιφυλαξη)
9) Sonus Naturalis (x2)
10) takis6c33
11) Δημήτρης Δημητρακούδης

Ελα να μαζευομαστε!!!

OK και η κρατηση, αν και τους ειδα πολυ χαλαρους. Ειναι για 12 ατομα αλλα αν ερθουν κι αλλοι θα βολευτουμε μου ειπε.

Εδωσα το ονομα του Κωνσταντινου (σαν Προεδρος :grandpa: ), οποτε ειναι στο ονομα Τυροβολας για τις 21:30, τωρα αν τυχει και παει και κανεις και πιο νωρις δε θα υπαρχει θεμα.

Αν και η κυρια που το σηκωσε δεν την ειδα να πολυ σημειωνει...

Τα λεμε αργοτερα λοιπον.

ρε φιλαράκι ..

μίλαγες με μια κυρία στο τηλέφωνο και
δεν την είδες να σημειώνει ?

με τρομάζεις .....

πολυ ωραια παρεα , πολυ κουβεντα, μπολικο κρασι , παντα τετοια !!!!!!!!!!

ολα τα λεφτα ηταν ο λαικος βαρδος!!!!!!! καπου ειχε ψυχρη κολληση!!!!!!!!

αυτό Τάκη δεν ήταν ψυχρή κόλληση ..

ψυχρός πόλεμος ήταν ....

πάλι καλά που όπως πάντα η παρέα ήταν εξαιρετική ...

Επειδή για πρώτη φορά είχα κοντινή επαφή με τους ντιούιδες, αν και είμαι από άλλη κατηγορία, νομίζω ότι είναι τα καλύτερα παιδιά.
Συνδιάζουν την γνώση με μια σπάνια σεμνότητα.
Πολύ χάρηκα την παρέα σας.

ΥΓ. Πίνουν σαν μαστόρια.

Σε πείσμα του (ή μάλλον των) βάρδου/ων, περάσαμε καλά, συνεχίζοντας μια παλιά παράδοση..:ADFADF1: Χάρηκα πολύ που σας είδα όλους από κοντά, είχαμε άλλωστε κάμποσο καιρό να τα πούμε..
Στο επόμενο τώρα, όπου εύχομαι να έρθουν και αυτοί που δεν μπόρεσαν προχτές..

Εξαιρωντας τους "Βαρδους" (μαλλον για Γαλατες τους εκοψα...) ηταν αλλη μια ωραια βραδια.

Χαρηκα πολυ που ειδα ανθρωπους που ειχα να δω απο κοντα καιρο και που γνωρισα και δια ζωσης και μερικους που δεν ειχε τυχει να γνωριστουμε οπως τον Κωστα Γκαβακο και τον Τακη. Εξαιρετοι και οι δυο.

Καλα να ειμαστε και την επομενη φορα οπως πολυ σωστα λεει και ο Κωνσταντινος, να ερθουν και οσοι δεν τα καταφεραν προχτες.

Ο βάρδος ήταν καταστροφή. Πάλι καλά η παρέα ήταν υπέροχη διαφορετικά δε θα είχε κάτσει κανείς μας πάνω από ώρα :D

Παιδιά, επεράσαμε όμορφα. Χάρηκα πολύ που είδα παλιούς, μα κσι καινούργιους φίλους.

Όσο για το βάρδο ...δε βαριέσαι! Θα προτιμούσα να τον είχαμε φιμωμένο, όπως οι Γαλάτες τον Κακοφωνίξ, αλλά δεν μπορεί να τα έχει κανείς όλα...

Το ψαρονέφρι με τη ντοματούλα του ήταν όντως Hi-End!
Να το επαναλαμβάνουμε τακτικά παρακαλώ. :smile:

Επειδή για πρώτη φορά είχα κοντινή επαφή με τους ντιούιδες, αν και είμαι από άλλη κατηγορία, νομίζω ότι είναι τα καλύτερα παιδιά.
Συνδιάζουν την γνώση με μια σπάνια σεμνότητα.
Πολύ χάρηκα την παρέα σας.

ΥΓ. Πίνουν σαν μαστόρια.

Κώστα, χάρηκα για τη γνωριμία και τη συζήτηση.
Θα ανταποδώσω στο επόμενο meeting της Μουσικής Κατηγορίας.-bye-