Τα FE-204 σε 40lt (πάρε-δώσε) BR. Σύνδρομο του keep it simple συνάδελφε (KISΣ)
Εχω τα σχετικά tweaks (foam από τον αποροφητήρα, γειωση στο basket, ξύλινα phase plug από παπουτορναδόρο στο Μοναστηράκι). Δεν παίζουν καθόλου άσχημα. Εχω πάρει και το dammar να τα αλείψω αλλά διστάζω γιατί είναι μη αναστρέψιμο. Πάντως τα 300Β παίζουν μια χαρά. Εχουν (πως δεν έχουν) και τις αδυναμίες τους αλλά...................καλά να μαστε μωρέ. Ωχου ! Να το παμε σ' άλλο thread αν είναι να πούμε για αυτά.
Καλημέρα Τζίμη,
Πας για DIY Jericho Horns ?? Respect !!!!...και καλό κουράγιο.
Να προτείνο κάτι ;
Τι θα έλεγες για αυτό: http://www.quarter-wave.com/Project05/Project05.html.
Κουλαντρίζεται πιο εύκολα εχει καλό γουάφ, έχω ακούσει καλά λόγια.
Υπάρχουν και τα Voight για να νοιώσεις Οβελίξ. Τα Abbey στην έκθεση πέρσι μου άρεσαν.
Θα βγάλω κάνα δυο φωτό από το δικό μου να το πάμε σε άλλο thread.
Τι λες;
Sorry παιδιά. Εμφανώς έχω χάσει επεισόδια.
Καταπληκτική καμπίνα. Θέλω και γω μαμά.
Αμφιβάλλω αν τα 206 θα παίξουν καλύτερα σε κόρνες. Τα 204 ήταν φθηνότερα από Γερμανία και καταλληλότερα για BR.
Κατ' αρχήν, συγχαρητήρια για το βαρελάκι σου!:SFGSFGSF: Εξαιρετική δουλειά!
Τώρα, σχετικά με τα Φόστεξ σου, το νταμάριασμα μη το φοβάσαι, κάνει δουλειά. Το έχω εφαρμόσει στα δικά μου 167 και είδα διαφορά (μάλιστα, η σύγκριση έγινε Α-Β με ένα μεγάφωνο νταμαριασμένο και το άλλο όχι).
Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 3 συνφορουμίτες που έχουν ξεκινήσει τις κόρνες Dallas II με τα 206. Νομίζω είναι καλύτερη εφαρμογή από τα Jericho - έτσι τουλάχιστον δήλωσαν κάποιοι που τα άκουσαν και τα δύο (Τζιμάκο, τι λες και συ; )
Βρε παιδιά τι να πω. Οι καμπίνες είναι καταπληκτικές. Χρειάζονται χώρο, χρόνο, μεράκι, εργαλεία και γνώση. Μακάρι να μπορούσα....... Ζηλεύω.
Παρεπιπτόντως τα FE204 ήταν από spectrumaudio.de γύρω στο κατοστάρικο.
Αχ βρε Βαγγέλη, με βάζεις στη πρίζα. Μάλλον θα τα αλείψω με το σιρόπι (πρέπει να πάρω και την τουρπεντίνη να το αραιώσω πρώτα). Αν γίνουν καλύτερα κέρδισα. Αν όχι τα περνάω και με μερέντα, τα μοιράζομαι με τα παιδιά και έχω δικαιολόγία για την σύντροφο για καινούριο project.
Αν δεν ήταν τόσο ψηλά να μου κόβουν τη θέαση από τον προτζέκτορα θα δοκίμαζα και τα Voight. Τα phase plug είναι must. Και ειδικά για 10.......
Βρε παιδιά ας το πάμε σε άλλο thread.....
ΠΡΟΣΟΧΗ με το νταμαρ ! δύο πολύ γρήγορα χέρια και οχι υπερβολές !! ,, πειραματίστηκα σε κάτι σονυΠάντως, άμα θέλεις μπορώ να σου δώσω έτοιμο διαλυμένο νταμάρ. Το έχω παρασκευάσει με την παραδοσιακή μέθοδο: ρητίνη δάμαρης σε στερεά μορφή διαλυμένη σε διπλοαποσταγμένο νέφτι.
ΠΡΟΣΟΧΗ με το νταμαρ ! δύο πολύ γρήγορα χέρια και οχι υπερβολές !! ,, πειραματίστηκα σε κάτι σονυ
αρχαία fullrange και υπερέβαλα στο ενα και κατάντησε σαν σαμπρέλα και έχασε τελείως τον ελενχο και σχεδόν καταστράφηκε , οσο για τα φοστεξ 206 αφοβα !! κατεμε , σε κόντρα α.β το νταμαριασμένο ηταν σαφώς καλύτερο σε πολλά σημεία !
(αλλα καλα λέει ανοιχτε ενα αλλο threand)
Βρε παιδιά τι να πω. Οι καμπίνες είναι καταπληκτικές. Χρειάζονται χώρο, χρόνο, μεράκι, εργαλεία και γνώση. Μακάρι να μπορούσα....... Ζηλεύω.
Παρεπιπτόντως τα FE204 ήταν από spectrumaudio.de γύρω στο κατοστάρικο.
Αχ βρε Βαγγέλη, με βάζεις στη πρίζα. Μάλλον θα τα αλείψω με το σιρόπι (πρέπει να πάρω και την τουρπεντίνη να το αραιώσω πρώτα).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.