Diyinhk async usb>i2s (split from Ess9108 στο ebay)

Re: Sabre ES9018 στο ebay σε λογική τιμή!

Καλά δεν είχαμε καμία γυάλινη σφαίρα.
Απλά τόσοι και τόσοι μηχανικοί – επιστήμονες – χομπίστες και τρελοί έπεσαν πάνω στο θέμα.
Άποψη μου … πρέπει να πέσουν κάλλο οι τιμές, και ελπίζω γρήγορα.

Re: Απάντηση: Sabre ES9018 στο ebay σε λογική τιμή!

Τρελή φάση ,, πετάς και το σιντί-πι ,, παίζεις απο το πισί ,, το ίδιο το σιντί !! απο του πισιού το τρανσπορτ !

το σεταπάκι έχει ως εξής

λαπτόπι 10 ετίας

το cmedia usb με spdif έξοδο καπάκι με 4μετρο καλώδιο πάνω στο ανώμαλο (δικιας μου μουρλιας ) DAC με δέκτη wm8804 και nos ad1865 και σερί χωρίς φίλτρο πάνω σε στα grid του srpp με τις ρωσίδες 6ν2π που οδηγούν ένα χρέπι κένγουντ που οδηγούν 2 μισιόν δίδρομα ,

ντίλι-ντίλι, ντίλι το καντήλι που έφεγγε και κένταγε η κόρη το μαντίλι, ...

νιρβάνα ........

Καλώς τον νεοφώτιστο.. ;)

Άντε, με το καλό να πετάξεις και το 8804 να ξεμπερδεύεις... :D

Και μετά και με ένα καλό reclocker.... ;)

Απάντηση: Sabre ES9018 στο ebay σε λογική τιμή!

Εμείς περιμένουμε να "χειλώσει" η σούπα, έτσι ώστε να απολαύσουμε κατευθείαν τη γεύση δίχως "καψαλίσματα"!

mpouxaxaa

Το i2s δεν κοντρολάρεται απο τους drivers , πάρε 32 bit και βολέψου , ο παλμογραφός βράχος ,, μόνο η spdif ανεβοκατεβένει κατα βούληση , οπότε κατα περιπτωση ανάλογα το ντακ η θα πάιζει ένα κανάλι η κανένα ..
στο βουβάλιο φαντάζομαι θα λειτουργεί ,, αλλα έχουμε και δουλείες ,,

αργότεροτερα

με το πάσο σου...
όπως είπε και ο Μανώλης να χυλώσει η σούπα πρώτα! :grinning-smiley-043

mpouxaxaa

Το i2s δεν κοντρολάρεται απο τους drivers , πάρε 32 bit και βολέψου , ο παλμογραφός βράχος ,, μόνο η spdif ανεβοκατεβένει κατα βούληση , οπότε κατα περιπτωση ανάλογα το ντακ η θα πάιζει ένα κανάλι η κανένα ..
στο βουβάλιο φαντάζομαι θα λειτουργεί ,, αλλα έχουμε και δουλείες ,,

αργότεροτερα

To I2S είναι πρότυπο, αν το υποστηρίζει (πραγματικά) το DAC θα παίξει μια χαρά.. Τα drivers δεν έχουν καμία σχέση. Το AD1856 δεν ήταν σχεδιασμένο για λειτουργία με I2S σήματα, γιαυτό και είναι μανούρα το interfacing.

To I2S είναι πρότυπο, αν το υποστηρίζει (πραγματικά) το DAC θα παίξει μια χαρά.. Τα drivers δεν έχουν καμία σχέση. Το AD1856 δεν ήταν σχεδιασμένο για λειτουργία με I2S σήματα, γιαυτό και είναι μανούρα το interfacing.

ζωα κύριοι....
το μέλλον ανήκει στα ΖΩΑ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sabre ES9018 στο ebay σε λογική τιμή!

ΔΕΝ μίλησα για to ad μόνο , και στο WM8762 κάνει μπουρδες ,,

και δεν το κατάλαβα αυτο με το πρωτοκολο ,, το crystal η το wolfson η διαφορα άλλα τσιπακια φίλτρα κοντρολάρουν την έξοδο προς το i2s μια χαρά ,, αυτό στην προκειμένη οπώς είναι ,, δεν ,,
και πολλα ειναι και σκλάβοι default , 24 είσοδο 24 στην έξοδο , η 16 ξερω γω ,,

Last edited:

το τσιπιον έχει δυνατότητα 16/24/32 μπιτ , ο καλιτέχνας το πουλάει για 24 ,, και εμένα είναι σεταρισμένο στα 32 ..

αυτά ..

άρα το δικό μου θα έρθει σε 10?

(έπρεπε ήδη να είναι εδώ...)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sabre ES9018 στο ebay σε λογική τιμή!

ΔΕΝ μίλησα για to ad μόνο , και στο WM8762 κάνει μπουρδες ,,

Δεν κάνει το USB μπούρδες, το WM8762 είναι αυτό που δεν δέχεται I2S! Δέχεται Left Justified δεδομένα. Άλλο I2S, άλλο Left Justified, άλλο Right Justified, κτλ κτλ.

και δεν το κατάλαβα αυτο με το πρωτοκολο ,, το crystal η το wolfson η διαφορα άλλα τσιπακια φίλτρα κοντρολάρουν την έξοδο προς το i2s μια χαρά ,, αυτό στην προκειμένη οπώς είναι ,, δεν ,,
και πολλα ειναι και σκλάβοι default , 24 είσοδο 24 στην έξοδο , η 16 ξερω γω ,,

Πολλά τσιπάκια δίνουν διάφορους τύπους εξόδου (π.χ. είτε I2S είτε LJ είτε RJ κτλ κτλ). Επίσης διάφορα DACs δέχονται πολλούς τύπους δεδομένων (όπως π.χ. τα Sabre που καταλαβαίνουν σχεδόν τα πάντα).

Το συγκεκριμένο USB απλά δίνει μόνο I2S. Λογικό το βρίσκω.. Αν το DAC σου δεν δέχεται I2S, ψάχνεις για μετατροπείς ή άλλο USB πλακετάκι.

10 μέρες έκανε το πρώτο , 1 μήνα έκανε το 2υτερο , ανοίξαν οι δουλείες !!

Μήπως το πρώτο το είχατε πάρει μαζί με το DAC? Ο Κινέζος κάνει λέει upgrade το shipping σε express (ή κάτι τέτοιο) αν τα αγοράσεις μαζί.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sabre ES9018 στο ebay σε λογική τιμή!

βρε συ ,,,

ξέρω , ξέρω ,,

δεν ανακάλυψα τώρα τα σενάρια με το i2s ,
προτρέχεις ,,
Sτο wm ΔΕΝ το κάρφωσα πάνω του , έχει ψηφιακό φιλτράκι πριν που δέχεται I2s 16-24 , και δένει μετά με το τσιπιο με left στα 24 ,

το θέμα είναι θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα για κάποιον που δεν θέλει να πάιξει με ψηφιακό φίλτρο απέξω , που κατα κανόνα παρέχουν μεγάλες ευκολίες στο ταίριασμα ,
και ξαναεπαναλαμβάνω ότι ο πωλήτης αναφέρει 24 μπιτ ! και αυτό τρέχει πάντα 32 !!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sabre ES9018 στο ebay σε λογική τιμή!

Μήπως το πρώτο το είχατε πάρει μαζί με το DAC? Ο Κινέζος κάνει λέει upgrade το shipping σε express (ή κάτι τέτοιο) αν τα αγοράσεις μαζί.

δεν θυμάμαι ,, έχω πάρει και έχω στείλει 10δες πακετάκια ,, οπότε ,,

Πόσο εύκολο είναι να συνδέσεις το συγκεκριμένο USB > I2S πλακετάκι με spdif σε συμβατικό DAC CS8412/4390?
Δίνει έτοιμο spdif (75 Ω) ή σήμα επιπέδου TTL (για μετατροπή σε οπτικό)?

Nαι βγάζει έξοδο spdif , απλά θέλει μια αντίσταση 100 ωμ στην γή και ένα 0.1 μφ σε σειρά , για να είσαι και τυπικα οκ ,

Στο dac υπάρχει στην είσοδο 75 ohm ως προς γη / 10 nF σε σειρά (by the book). Είναι απαραίτητο τα 100 ohm / 100 nF στο πλακετάκι και αν ναι σε τι αποσκοπούν? Η έξοδος είναι TTL τελικά?
Σε ευχαριστώ Vasilis-T.