Diyinhk async usb>i2s (split from Ess9108 στο ebay)

λίγες φωτογραφίες για να έχουμε αναφορά ....

πρώτα μια γενική του βουβαλιού VΧ.Χ ...έχω χάσει πλέον λογαριασμό μιά και είπα αλλού ότι δεν μένει κλειστό το καπάκι τελικά για πάνω από 2μηνο...
Δεξιά βλέπετε την καλύτερη βελτίωσή του σε άποψη vfm και απόλυτα νούμερα, την πάμφθηνη srpp πλακέτα κατασκευής πωπού εκ κίνας...
Αριστερά το αμέσως επόμενο βελτιωτικό....Σε κλάση και φινέτσα....Salas...

όλα αυτά τα έχουμε ξαναπεί.
Παρακαλώ αγνοείστε το εσωτερικό και την χωροθέτηση. Ήταν όλα στρατιωτάκια στημένα για στρατέγκο πριν από 2 χρόνια.
Σήμερα είναι πάνε εσύ εκεί να πάω εγώ εκεί που έχει τρύπα....
(και μεταξύ μας, σκασίλα μου μεγάλη, διότι τελικά όλα είναι ψυχολογικά, και αρκεί λίγο λαμπιζάτορα να διαβάσεις για να σου φύγουν οι ψυχολογικές ανησυχίες)

Στο ίδιο πνεύμα στήθηκε και το i2s, όπως νάναι δηλαδή και κάνε ό,τι χειρότερο μπορείς, διότι το είχα πεί με βγάζει απ τη βολή μου.
Δηλαδή μου βάζει το μακ στην άκρη και φέρνει πάλι το πισί και μου παίρνει το squeezebox.

Λοιπόν ο οδηγός στήθηκε στο πισί εύκολα και χρειάστηκε ένα αναμενόμενο rebοot για να εγκατασταθεί με επιτυχία.
Το μοντουλάκι συνδέθηκε και με τη μία λοκάρισε το βουβάλι.
Το φούμπαρ βρήκε τον σχετικό οδηγό και το έπαιξε με τη μία.

Τα προβλήματα ήρθαν μετά
διότι....παίζει καλά:bigcry:

Να τι ξεχνάω να σου πω από χτες.. Βγάλε την αντίσταση από το GND!

να κάνω μια αφελή ερώτηση...
στο μολεξ εισόδου του βουβαλιού υπάρχουν από την μιά μεριά όλες οι επαφές του i2s μετά το gnd και μετά το spdif με τη σειρά αυτή.

Αν τα έχω όλα συνδεμένα πάντα κοινό θα είναι το gnd.

Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα δηλαδή στη λειτουργία του i2s αν είναι συνδεδεμένο το spdif με σήμα ή αντίστροφα?
Εννοώ θα είναι και τα δυό συνδεδεμένα και την αλλαγή να την κάνω με το διακόπτη...

λέω τώρα...

Στο 32s μπορούσα να έχω συνδεδεμένα πάνω i2s και ταυτόχρονα μια s/pdif είσοδο.
Για να μην υπάρχουν περίεργα η θωράκιση του spdif δεν ακουμπαγε σασί. Μπορούσα με αυτό τον τρόπο να συνδέω/αποσυνδέω spdif όπωτε θέλω χωρίς πρόβλημα. Όταν το dac ήταν σε auto mode (default)

δεν θυμαμαι....
σας ειπα οτι πιαιζει εκπληκτικα?

ηδη εβαλα την android εφαρμογη foobarcon που λειτουργει πολυ καλα και απολαμβανω απο την πολυθρονα..

Δηλαδή η εγχείρηση πέτυχε στο duet?
Πάει, πρέπει να έπεσες σε νιρβάνα πλέον .... με το τηλεχειριστήριο στο χέρι!

οχι βρε ακομα.
αυτο ειναι μικροχειρουργικη για μενα.
πρεπει πρωτα να ετοιμασω OR...
μαλλον θα παω και σταθμο...
απλα ακουω τα χτεσινα.

θα μας τρελάνεις...με αυτά που γράφεις!

Για πες μου για το Foobarcon, το τρέχεις σε android κινητό;
Και αυτό μέσω wi-fi, τι βλέπει αρχεία σε υπολογιστή σου, NAS;
Υποθέτω, ότι όλα καταλήγουν στο duet έτσι;

δεν θυμαμαι....
σας ειπα οτι πιαιζει εκπληκτικα?

Κάτι έχουμε καταλάβει από τα συμφραζόμενα.. :p

ηδη εβαλα την android εφαρμογη foobarcon που λειτουργει πολυ καλα και απολαμβανω απο την πολυθρονα..

Άντε, και εις ανώτερα.. δες εδώ:

242915_4669367485486_846928792_o.jpg

SACD baby! :D

θα μας τρελάνεις...με αυτά που γράφεις!

Για πες μου για το Foobarcon, το τρέχεις σε android κινητό;
Και αυτό μέσω wi-fi, τι βλέπει αρχεία σε υπολογιστή σου, NAS;
Υποθέτω, ότι όλα καταλήγουν στο duet έτσι;

για την ωρα ολα γινονται με το πισι αλλα οντως ο χειρισμος με το ταμπλετ ειναι σημερινη ανακαλυψη.
μεχρι προχτες γινοταν το ιδιο με το duet χωρις βεβαια το i2s που με αναγκασε να γυρισω στο πισι ....μεχρι να σφαξω το duet σε πρωτη ευκαιρια

Καλησπερα, καλη ανασταση σε ολους.
Ξεθαβω το θεμα γιατι σκεφτομαι να προσθεσω στο παλιο καλο μου Buffalo II μια εισοδο usb, και επεσα πανω στο θεμα που συζητηθηκε.
Αν παω σε αυτο:
https://www.ebay.com/itm/2654313208...6iLaAp66Uoyd+s1Fl2PS5Lcmuw==|tkp:BFBMyPepn8ll

πως μπορω να το συνδεσω πανω στο Buffalo, ισχυει αυτο;

AMANERO-BUFFALO II.jpg
Το usb module εχει αυτα τα pins:

USB TO I2S 32bit-384Khz.jpg

Ναι, ισχύει κανονικά.

Έχε όμως κατά νου ότι το Amanero που βρήκες είναι "μαϊμού". Δεν δέχεται firmware upgrades και τα εξαρτήματά του είναι τουλάχιστον αμφίβολης προέλευσης.
Αν σε ενδιαφέρει η ποιότητα ήχου προτίμησε το original, από κάποια από τις επίσημες πηγές (amanero.com, audiophonics, κτλ).

Καλημερα, σε παρακαλω θα ηθελα μια διευκρινηση, προσεξα οτι το amanero εχει δυο τυπους το combo 384, και το combo 384SE.
Στο SE πως αξιοποιουνται οι extra λειτουργιες που εχει, δηλαδη σαν tx/rx?