Django Unchained

Ψηφίστε την ταινία:


  • Total voters
    0
Ο Γερμανός πραγματικά δίνει ρέστα.

Πλούσια ταινία από αυτές που βλέπεις δύο και τρεις φορές.
 
Την περίμενα καλύτερη. Είναι όμως γνήσια tarantino και αυτό την κατατάσσει άξια πολύ πάνω από το μέσο όρο.
 
Καλή στην αρχή, τραβηγμένη και κουραστική από ένα σημείο και έπειτα.
 
Η ταινία ήταν με διαφορά η καλύτερη που είδα μέσα στο 2013. Αν έλειπαν και τα τελευταία 20 λεπτά θα ήταν αριστούργημα.
 
Η μονη σκηνη που ηταν πραγματικα αξια μνημονευσης ηταν αυτη με τους μασκοφορους που ειχαν εκεινο το απιστευτο α λα Μοντυ Παιθον debate πριν την επελαση τους.....

Θεικη σκηνη.


Κατα τα αλλα μια μετρα ταινια που δεν ειχε κανενα λογο υπαρξης. Απιστευτη φωτογραφια ομως......αλλα δεν θα την ξαναβλεπα για αυτο.
 
Ο Γερμανός πραγματικά δίνει ρέστα.
To Jumbo να δεις ;)

Καιρό θέλω να δω την ταινία αλλά κάπου με χαλάει η ιδέα της μίξης Rap\R&B (ή όπως αλλιώς το λένε) με γουέστερν. Θα το δω μάλλον σήμερα και θα επανέλθω.
 
Απαράδεκτη...
Την παράτησα στην μεση και απορώ που άντεξα τοσο ( και είναι ζήτημα εάν εχω παρατήσει 3-4 ταινιες στην ζωη μου).
Φλύαρη οσο δεν παει, πλοκή ανύπαρκτη απο εναν υπερτιμημένο σκηνοθέτη που αρχιζω να πιστεύω πως εχει σοβαρα προβλήματα στον εγκέφαλο του.
"Κορυφαία" σκηνή η έκρηξη του κεφαλιού του αλόγου ... ( και μετα ο κύριος ενοχλήθηκε που τον ρώτησε ο δημοσιογράφος για τις σκηνες βιας)

Καλα που την έβγαλε διαφήμιση το Jumbo και λιγο γελάσαμε .
 
Εγώ είχα παρατήσει λόγω βαρεμάρας το Inglourious Basterds , απορώ πως η συγκεκριμένη ταινία έχει 8.3 στο imbd.

To Django έπρεπε να έχει 30 λεπτά μικρότερη διάρκεια (τουλάχιστον).
 
To Jumbo να δεις ;)
934721_502074823213993_516853673_n.png
 
Μετριότατη.
Μέχρι το σημείο που εμφανίστηκε ο κάπριο ήταν διασκεδαστική. Πολύ ωραίος ο τύπος που έπαιζε το γερμανό.
Μετά ύπνος βαθύς. Σενάριο ανύπαρκτο και το αίμα έτρεχε με τους κουβάδες.
Η μουσική ήταν ωραία.

H μόνη ταινία που μου άρεσε από τον ταραντίνο ήταν αυτή
http://www.imdb.com/title/tt0105236/?ref_=nv_sr_1
 
Διαβάσοντας την κριτική για το 12 Χρόνια σκλαβιάς, θυμήθηκα ότι την έχω δει και αυτό λέει από μόνο του αρκετά. Ίσως το "μέτρια" να ήταν λίγο αυστηρό και να έπρεπε να βάλω "καλή", αλλά και αυτό το λέω αφού είδα τα αποτρλέσματα του poll.

Προσωπικά την βρήκα κουραστική και αχρείαστα μεγάλης διάρκειας. Ωραίες οι ερμηνείες από τα βαριά ονόματα, συμπαθητική η μουσική επένδυση, ενοχλητικός ο (συνήθης) τονισμός του αίματος, και φυσικά απόλυτα προβλέψιμη εξέλιξη.

Αν δεν ήταν Ταραντίνο, ίσως να έκανα ακόμα περισσότερο χρόνο να τη δω.