DJI Mavic 4 Pro

• Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.

Για πείτε ρε παιδιά επειδή έχω χάσει πολλά επεισόδια και η DJI αυτή τη στιγμή έχει 30 μοντέλα, υπάρχει άλλο decent drone σε μικρό μέγεθος και στα <1500? Δεν είμαι επαγγελματίας προφανώς, άρα δε θα κάνω process 6-8K video, δεν με ενδιαφέρουν multiple cameras και zoom lenses, αλλά θέλω όσο δυνατόν πιο αξιοπρεπή συμπεριφορά σε χαμηλό φως και όσο δυνατόν καλύτερη dynamic range.

Για πείτε ρε παιδιά επειδή έχω χάσει πολλά επεισόδια και η DJI αυτή τη στιγμή έχει 30 μοντέλα, υπάρχει άλλο decent drone σε μικρό μέγεθος και στα QUOTE]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν σου κάνει το Air3s?

Για πείτε ρε παιδιά επειδή έχω χάσει πολλά επεισόδια και η DJI αυτή τη στιγμή έχει 30 μοντέλα, υπάρχει άλλο decent drone σε μικρό μέγεθος και στα <1500? Δεν είμαι επαγγελματίας προφανώς, άρα δε θα κάνω process 6-8K video, δεν με ενδιαφέρουν multiple cameras και zoom lenses, αλλά θέλω όσο δυνατόν πιο αξιοπρεπή συμπεριφορά σε χαμηλό φως και όσο δυνατόν καλύτερη dynamic range.
το Mavic 3 classic

τωρα που θα πεσει λογικα και η τιμη του αφοβα η καλυτερη λυση

• Like
Reactions: billpeppas
Δεν σου κάνει το Air3s?
το Mavic 3 classic

τωρα που θα πεσει λογικα και η τιμη του αφοβα η καλυτερη λυση

To Air3s στα $1600 (με το fly more package που το θεωρώ απαραίτητο).
Το Mavic 3 classic με το fly more χοντρικά πάει στα $2200.

Άρα η ερώτηση είναι, οπτικά, πόσο σημαντικές είναι οι διαφορές απέναντι στο φθηνότερο και μικρότερο σε βάρος Air3s?

Δεν πας κανα καζινο καλυτερα ? :)

υγ

βασικα το μονο που μπορει να διαφερει ειναι κανα ρευμα τροφοδοτικου και φορτιστη...

To Air3s στα $1600 (με το fly more package που το θεωρώ απαραίτητο).
Το Mavic 3 classic με το fly more χοντρικά πάει στα $2200.

Άρα η ερώτηση είναι, οπτικά, πόσο σημαντικές είναι οι διαφορές απέναντι στο φθηνότερο και μικρότερο σε βάρος Air3s?

Δεν ξέρω για το Mavic 3, αλλά προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος με το Air3s. Εξαιρετική εικόνα και από τις 2 κάμερες ακόμα και σε low light.

Δεν ξέρω για το Mavic 3, αλλά προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος με το Air3s. Εξαιρετική εικόνα και από τις 2 κάμερες ακόμα και σε low light.
Το mini 4 pro είναι εκτός συζήτησης;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

DJI Mavic 4 Pro Review - The Ultimate Drone For Creators​

Air Photography

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

DJI Mavic 4 Pro - A Filmmaker's Dream​

Mikevisuals

Καταπληκτικο βιντεο δειτε το οπωσδηποτε.

Last edited: