DJI Updates Fly App to Support Mini 3 Pro Drone | 4K Shooters
A new firmware update unlocks expected advanced flight and filming modes in DJI's latest pocket-sized UAV.
www.4kshooters.net
www.4kshooters.net

Επίσης, παρέλαβα και φορτίζω.
Αλλά δεν νομίζω ότι τα σημερινά μποφόρ είναι καλή ιδέα για πρώτη πτήση![]()

- Το DJI RC , φαίνεται να δουλεύει πολύ καλά και απο ότι φαίνεται θα λύσει το θέμα με το dimming της οθόνης του κινητού, και επίσης γλυτώνεις και από την βαρετή για εμένα διαδικασία του να χρειάζεται κάθε φορά να τοποθετήσεις το κινητό στον controller. Μένει να δοκιμαστεί και σε έντονη ηλιοφάνεια, αλλά η οθόνη του φαίνεται αρκετά φωτεινή.
Καλοριζικο. Κανε του μια ασφαλιση να εισαι ησυχος
Εγώ θα έκανα τουλάχιστον την ασφάλιση λόγω ατυχήματος. Εαν πετάς πολύ πάνω από την θάλασσα, ένα ατύχημα εκεί = απώλεια, οπότε τα 255 σε βάζουν σε σκέψη γιατί είναι μεγάλο το ποσό. Τέλος πάντων, εγω δεν θα το σκεπτόμουν καν όπως σου είπα.
Μέχρι 23 λεπτά το έχω καταφέρει Ναθ (προσγείωση με 5% μπαταρία). Όμως επειδη τραβάω κυρίως φωτογραφίες, περνάω αρκετό χρόνο σε hovering, το οποίο αν δεν κάνω λάθος καταναλώνει περισσότερη μπαταρία απ' ό,τι αν το drone κινείται συνέχεια.Ασε καλυτερα
Οταν πεταξεις πρωτη φορα πες χρονο πτησης ανα μπαταρια Νασο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.