DJI Mini & Pro

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Wide-angle-lens.jpg

DJI Air 3 vs. Mini 4 Pro: Battle of the Small Drones!​

B&H Photo Video Pro Audio

Κανονίζω ταξίδι στην Ελβετία και συνειδητοποιώ ότι στα μέρη που θα τριγυρίζω επιτρέπονται drones μόνο κάτω των 250g. Εκεί είναι η μαγεία και το όλο νόημα ύπαρξης του Mini.

Άμα κάνουν κάνα αστείο και βάλουν στο Μίνι 5 κάναν αισθητήρα 1", μετά δε θα έχει αντίπαλο.

• Love
Reactions: Kosh
Κανονίζω ταξίδι στην Ελβετία και συνειδητοποιώ ότι στα μέρη που θα τριγυρίζω επιτρέπονται drones μόνο κάτω των 250g. Εκεί είναι η μαγεία και το όλο νόημα ύπαρξης του Mini.

Άμα κάνουν κάνα αστείο και βάλουν στο Μίνι 5 κάναν αισθητήρα 1", μετά δε θα έχει αντίπαλο.
Και να βαλουν, τηλεφακος χωραει; Αν οχι, χανεις με το καλημερα τη μιση χαρα..

Και να βαλουν, τηλεφακος χωραει; Αν οχι, χανεις με το καλημερα τη μιση χαρα..

Ναι μεν, αλλά 24mm πλάνο είναι καλύτερα από όχι πλάνο, και στας Ευρώπας διαβάζω ότι βαράνε με πρόστιμα... 20 χιλιάδων :eek::eek::eek: ευρώ.

(Να σου πω πάντως δε με ενθουσιάζει κιόλας ο τηλεφακός. Σίγουρα προτιμώ να τον έχω από το να μην τον έχω, όμως το εφέ αυτό κάνει τα πάντα να φαίνονται κάπως off. Ναι, καμιά φορά γίνεται ενδιαφέρον, αλλά όχι πάντα. Ειδικά υπό γωνία, οι άνθρωποι μοιάζουν με playmobil, και τα κτίρια φαίνονται κάπως ψεύτικα. Ξαναλέω, υπό περιπτώσεις είναι πολύ καλή φάση, αλλά θες και κάτι πιο νορμάλ.)

Έκαστος φακός στο είδος του. Πάντως τα πιο αβανταδόρικα πλάνα τα έχω τραβήξει με τον τηλεφακό και το image compression του. Σαφώς πιο ενδιαφέροντα πλάνα από τα κλασσικά wide.

Έκαστος φακός στο είδος του. Πάντως τα πιο αβανταδόρικα πλάνα τα έχω τραβήξει με τον τηλεφακό και το image compression του. Σαφώς πιο ενδιαφέροντα πλάνα από τα κλασσικά wide.
Πχ δες σε αυτο το βιντεακι που ειχα τραβηξει περσι τα πλανα του τηλεφακου απο το 0:10 εως 0:47: