DM 100 - τον θυμάται κανείς!!!

bisbikoulas

Senior Member
3 December 2007
410
Η κατάσταση έχει ως εξής:
Για την τηλεόραση στο δωμάτιο στο εξοχικό ξεσκόνισα τον παλιό 100ρη και λέω, "δεν είμαστε για έξοδα, θα περάσω το ccam εδώ και τί καλά!"

Κατέβασα το Xloader32 και το τελευταίο image και λέω να προσπαθήσω. Πλήρης αποτυχία.:furious3: Δεν μπορεί να συνδεθεί με τίποτα (με το USB)

Εδώ έχω ένα laptop το οποίο τρέχει Vista το οποίο μάλλον κάνει τη ζημιά, έχω κατεβάσει τα ν αρχεία, έχω περάσει ένα σωρό drivers αλλά τίποτα!

Θυμάται κανείς τι πρέπει να γίνει? Κάπου νομίζω ότι κολάει το USB σε COM. Οποια βοήθεια θα την εκτιμούσα σφόδρα.

Πρέπει να δοκιμάσεις σε XP. Σε Vista/7 σχεδόν ποτέ δεν κατάφερα να περάσω image σε DM100.

Η κατάσταση έχει ως εξής:
Για την τηλεόραση στο δωμάτιο στο εξοχικό ξεσκόνισα τον παλιό 100ρη και λέω, "δεν είμαστε για έξοδα, θα περάσω το ccam εδώ και τί καλά!"

Κατέβασα το Xloader32 και το τελευταίο image και λέω να προσπαθήσω. Πλήρης αποτυχία.:furious3: Δεν μπορεί να συνδεθεί με τίποτα (με το USB)

Εδώ έχω ένα laptop το οποίο τρέχει Vista το οποίο μάλλον κάνει τη ζημιά, έχω κατεβάσει τα ν αρχεία, έχω περάσει ένα σωρό drivers αλλά τίποτα!

Θυμάται κανείς τι πρέπει να γίνει? Κάπου νομίζω ότι κολάει το USB σε COM. Οποια βοήθεια θα την εκτιμούσα σφόδρα.

Το πρόβλημα φίλε μου είναι τα vista αφενός,και η σύνδεση από usb σε com.Εγώ όσες φορές προσπάθησα από laptop να περάσω image από usb σε com δεν τα κατάφερα,παρόλο που είχα το σωστό καλώδιο και είχα και cd με τους drivers.

συνηθως οι ανταπτορες αυτοι εχουν προβληματα αναγνωρισης απο τα windows οταν μεταξυ αυτων και υπολογιστη μεσολαβεί καλωδιο (επεκταση) usb σ'αυτην την περιπτωση βαλε τον ανταπτορα απευθειας σε μια usb θυρα του υπολογιστη σου

Παίδες USB σε USB καλώδιο χρησιμοποιώ. Η αναφορά στο COM είναι γιατί τα ο 100ρης θέλει να το διαβάζει σαν COM και χρησιμοποιείται ένας οδηγός USB σε COM ο οποίος στα β(ρ)ίστα δεν λειτουργεί. Ετσι έχω καταλάβει τουλάχιστον...

Βρήκα XP σε ένα παλίο νετμπουκ και προσπάθησα αλλά τα ίδια σκ@τ!!&%@...
καμιά ιδέα ρε αδέλφια??