DM 500 και καμμένη κάρτα δικτύου

asat

New member
28 May 2008
98
Υπάρχει ανταλλακτικό ή τρόπος επισκευής?

Ή το ξεχνάω, πετάω το δέκτη και παίρνω άλλον?

http://www.mediafire.com/?kjzdd3avm4h

Στις σελίδες 7 και 8 του pdf έχει έναν τρόπο να διορθώσεις τα του δικτύου του 500άρη. Θέλει 3 πυκνωτές (οι 2 τανταλίου) και να πιάνουν τα χέρια σου. Το δοκίμασα προσωπικά και δούλεψε σε δέκτη που είχε ασταθές δίκτυο (μια δούλευε, μια όχι).
Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

και στο δικό μου clone 500άρη έχει καεί η ethernet. τον έχω δώσει σε ένα φίλο που ασχολείται με κολλητήρια και πιάνουν τα χέρια του να μου κάνει την διαδικασία που αναφέρεται στο pdf. Όοοοταν μου τον επιστρέψει θα αναφέρω το αποτέλεσμα...

και στο δικό μου clone 500άρη έχει καεί η ethernet. τον έχω δώσει σε ένα φίλο που ασχολείται με κολλητήρια και πιάνουν τα χέρια του να μου κάνει την διαδικασία που αναφέρεται στο pdf. Όοοοταν μου τον επιστρέψει θα αναφέρω το αποτέλεσμα...

psybill, επειδή και γω αυτό ακριβώς σκέφτομαι να κάνω, να τον δώσω με τις οδηγίες σε φίλο μου που ασχολείται με κολλητήρια και με τέτοια, αν τελικά στον φτιάξει ή και όχι, δώσε info κι απο δω.

τζίφος τελικά!!
σήμερα πήρα πίσω τον δέκτη αλλά δυστυχώς το πρόβλημα δεν επιδιορθώθηκε. τον ξαναφλάσαρα κιόλας μήπως και.. αλλά τίποτα.
εσύ πάντως φίλε μου δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις, μπορεί σε σένα το πρόβλημα να είναι διαφορετικό και να μπορέσεις να τον επαναφέρεις.