Dm 7025 + Phoenix Interface Serial Παίζει??

pantnick

New member
11 October 2007
76
Καλησπέρα σε όλους...

Με απασχολούν 2 θέματα...

1. Υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα με τον 7025 και το Phoenix Interface Serial? Θέλει κατι παραπάνω απο τον 7000 για να δει την g@mm@?

2. Υπάρχει wifi stick plugin για τον 7025 ?

Αν κάποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορια ή γνώση για τα παραπάνω θα χαρώ να τον ακούσω...
Ευχαριστώ.

To serial interface στον 7025...δεν είναι serial interface....είναι μόνο για debug & image loading. Οπότε πας για Smargo.

Όσο για το wifi stick plugin πάντα είχα την εντύπωση ότι το παρείχαν οι ομάδες μέσα στο image repository.

Εαν σε ενδιαφερει το smargo στειλε μου ενα PM. Εχω δυο και καθονται.

Re: Απάντηση: Dm 7025 + Phoenix Interface Serial Παίζει??

To serial interface στον 7025...δεν είναι serial interface....είναι μόνο για debug & image loading. Οπότε πας για Smargo.

Όσο για το wifi stick plugin πάντα είχα την εντύπωση ότι το παρείχαν οι ομάδες μέσα στο image repository.

Έχω και ενα usb to serial adapter για το laptop αλλα νομίζω οτι ξεφευγει σαν λύση ... Θα πάρω κ ενα smargo κ αν δεν δω φως θα αφήσω την κάρτα στον 7000.
Για wifi είδα καπου plugin αλλα για τον 7000. Ο 7025 ίσως είναι άλλη υπόθεση... Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

@fchef έχεις pm φίλε μου.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Dm 7025 + Phoenix Interface Serial Παίζει??

Έχω και ενα usb to serial adapter για το laptop αλλα νομίζω οτι ξεφευγει σαν λύση ... Θα πάρω κ ενα smargo κ αν δεν δω φως θα αφήσω την κάρτα στον 7000.
Για wifi είδα καπου plugin αλλα για τον 7000. Ο 7025 ίσως είναι άλλη υπόθεση... Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

@fchef έχεις pm φίλε μου.

Αν το usb to serial adapter είναι με τσιπάκι της FTDI θα παίξει σίγουρα.

Pro = "Prolific"
Pro.Disk="USB-Serial Cable Diskette"
DeviceDesc = "Prolific USB-to-Serial Comm Port"
Serial.SVCDESC = "Prolific2 Serial port driver"
Serenum.SVCDESC = "Serenum Filter Driver"

Φοράει τσιπάκι της prolific, έτσι για την ιστορία.

Το δοκίμασα αλλα δεν παίζει... Μπορεί να φταίει κ το cfg μου όμως.

παιδια επειδή έχω κάνει πολλές προσπάθειες να δω την κάρτα στον 7025,γράφω τα παρακάτω:

1.Η συγκεκριμένη κάρτα δεν διαβάζεται από το smargo .cccam με newcs και την καρτα την βλεπει αλλά δεν την αποδικωποιεί.

ενας συνδυασμός που δουλέυει ειναι:
1. gemini 4.10 ή 4.20 με ενσωματομένους FTDI ή prolific drivers ston kernel (ενεργοποίηση μεσα από το blue panel)
2. external card reader στα 6MHZ,και usb2serial converter me chip FTDI ή prolific
3.newcs kai cccam.όποιος χρειάζεται τα cfg,ας γράψει pm

Φίλε Γιάννη είναι σίγουρο οτι δεν δουλεύει το Smargo με την γνωστή κάρτα κ τον 7025??

Το smargo βασιζεται σε ftdi, νομιζω.
Την καρτα δεν την αναγνωριζει καθολου, ή δεν την αποκωδικοποιει?

Το smargo όντως βασίζεται σε ftdi...

# Unterstützt standard ftdi_sio Treiber für Windows und Linux Applikationen

Update: Αναγνωρίζει κανονικά μετά απο περασμα drivers κατι ρυθμίσεις στο cfg που ιδέα δεν έχω αν είναι σωστές, το smargo και οτι έχει κάρτα...Βγάζει στο entitlments του ccam info στοιχεία... Το θέμα είναι οτι δεν δείχνει εικόνα...Μαύρο σκοτάδι! Any ideas???