DM 800HD ΚΛΩΝΟΣ ΚΑΙ TUNE FAILED

gregory.a

Established Member
18 January 2007
190
Μετά από δέκα μέρες αναμονής παρέλαβα χθές τον αντικαταστάτη του δέκτη μου μια και ο παλιός έβγαζε την ένδειξη ERROR 01 NO CA FOUND και ο αντιπρόσωπος έκρινε ότι ήθελε αλλαγή.
Βάζοντας τον σε λειτουργία ενώ φορτώνει κανονικά το GEMINI -δε ξέρω τι έκδοση-μου βγάζει ένα μεγαλοπρεπέστατο TUNE FAILED και δεν μπορεί να συντονιστεί σε κανένα κανάλι.
Τον συνδέω στη δεύτερη εγκατάσταση που έχω στο σπίτι μου σε ένα mononoblock lnb για Astra-Hotbirb και ξεκινόντας να κάνει την ανιχνευση από τον ΗΟΤ BIRD φθάνοντας στο 46% έχει βρει 466 υπηρεσίες και η ανίχνευση εκεί σταματάει.Κανοντας exit δεν έχει σώσει κανένα κανάλι.
Ξέρει κάποιος να μου πει τι μπορεί να φταίει;

Μάλλον ο δέκτης δεν είναι συμβατός με το mononoblock που έχεις. Το ίδιο πρόβλημα έχω εγώ όταν βάζω το DIseqc. Αν έχεις κάποιο αλλο lnb για δοκίμασε το.

Απάντηση: Re: DM 800HD ΚΛΩΝΟΣ ΚΑΙ TUNE FAILED

Μάλλον ο δέκτης δεν είναι συμβατός με το mononoblock που έχεις. Το ίδιο πρόβλημα έχω εγώ όταν βάζω το DIseqc. Αν έχεις κάποιο αλλο lnb για δοκίμασε το.

Δεν είναι μόνο με το mononoblock ασύμβατος είναι και μ'ενα DIseqc 4χ1 που έχω στη δεύτερη εγκατάστασή μου.Διάβασα το forum και είδα ότι κι άλλα παιδιά που είχαν αυτό το πρόβλημα χρησιμοποίησαν DIseqc της SPAUN και το πρόβλημα λύθηκε.Παράγγειλα ένα DIseqc της SPAUN.Το δοκιμάζω και μετά βλέπω για αλλαγή lnb.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: DM 800HD ΚΛΩΝΟΣ ΚΑΙ TUNE FAILED

Δεν είναι μόνο με το mononoblock ασύμβατος είναι και μ'ενα DIseqc 4χ1 που έχω στη δεύτερη εγκατάστασή μου.Διάβασα το forum και είδα ότι κι άλλα παιδιά που είχαν αυτό το πρόβλημα χρησιμοποίησαν DIseqc της SPAUN και το πρόβλημα λύθηκε.Παράγγειλα ένα DIseqc της SPAUN.Το δοκιμάζω και μετά βλέπω για αλλαγή lnb.

Αυτό ακριβός το πρόβλημα είχα και εγώ!! Παρήγγειλα και εγώ το SPAUN.