DM7020HD - ήρθε!

Έρχεται με ένα μονό DVB-S2 tuner και ένα DVB-C/DVB-T combo tuner. Μπορεί να πάρει το διπλό dvb-s2 tuner ή ακόμα και δύο διπλά φτάνοντας τα 4!

Το πρόβλημα προς το παρόν είναι πως δε πουλιέται από την αρχή με 2 DVB-S2 tuners. Συνεπώς, αν δε προσφέρει το κατάστημα επιλογές αλλαγής, είσαι αναγκασμένος να πληρώσεις ένα DVB-C/DVB-T tuner ακόμα κι αν δε το θέλεις.

Τα πρώτα images εμφανίζονται σιγά σιγά. Ως τώρα έχουμε: Nemesis, LS, Oozoon, Newnigma2 snapshot και iCVS + Gemini3.

εχει εγρωμο lcd display?
bootarei το ιδιο γρηγορα με τον 800se,η ειναι σαν τον 8000 λιγο πιο αργος?

βλεπω οτι σε 2 μερες θα τον εχει η tronix.στο εξωτερικο εχει 620 ευρω.οποτε εδω μη τον περιμενεις κατω απο 700 ευρω.. οποιος ξερει τιμη βεβαια ας πει..

Re: Απάντηση: DM7020HD - ήρθε!

βλεπω οτι σε 2 μερες θα τον εχει η tronix.στο εξωτερικο εχει 620 ευρω.οποτε εδω μη τον περιμενεις κατω απο 700 ευρω.. οποιος ξερει τιμη βεβαια ας πει..

αμα τον φερουμς απο το εξωτερικο η εγγυηση ισχυει για Ελλαδα?

δεν βλεπω να εχει ανεμιστηρα μεσα,μαλλον με τοσες ψυχτρες δεν χρειαζετε,ισως βεβαια να εχει υποδοχη για μπει εξτρα ανεμιστηρας.

Re: Απάντηση: DM7020HD - ήρθε!

αμα τον φερουμς απο το εξωτερικο η εγγυηση ισχυει για Ελλαδα?

πρέπει να τον στείλεις πίσω και στην αντιπροσωπεία αυτό θα κάνουν λίγο πολύ...

μέχρι στιγμής τον βρίσκω στα 620 αλλά δεν έχω 620...

Τον έχει κανείς συμφορουμίτης στα χέρια του; Θα ήθελα output από /proc/cpuinfo, /proc/stb/info/* και ls -l /dev/dvb/adapter0/*

Εγώ θα τον έχω μάλλον το Σάββατο.

ειμαι περιεργος εαν η τερατστια flash που εχει τον βοηθαει σε πιο γρηγορη λειτουργια,πλεον δεν χρειαζετε usb πιστευω για Picons κτλπ και θα τρεχει και τα qtplugins tis gemini,opως πχ ο web browser.
παιζει video sto youtube που o δεκτης με gp3 Bootarei σε 1.07 οσο και ο 800se.

Δεν τον θεωρειτε ακριβω ?
Οταν ο et9000 εχει 370 γιατι να τον προτιμησει καποιος ?
Ασε που θα χρεωθεις και το module για να εχεις διπλο tuner.

Απάντηση: Re: DM7020HD - ήρθε!

Έρχεται με ένα μονό DVB-S2 tuner και ένα DVB-C/DVB-T combo tuner. Μπορεί να πάρει το διπλό dvb-s2 tuner ή ακόμα και δύο διπλά φτάνοντας τα 4!

Για να καταλάβω λίγο τα γραφόμενα- δλδ υπάρχει tuner που πιάνει ένα slot αλλά είναι ουσιαστικό διπλό; Δεν το αναφέρουν όμως πουθενά στη σελίδα τους :icon15:
* ή είναι σε φάση "commin' soon"​
Αν υπάρχει, είναι συμβατό με όλα τα DM όπως συνηθίζεται ή είναι αποκλειστικότης του 7020;
Ευχαριστώ