DM7020HD - ήρθε!

Τον έχει κανείς συμφορουμίτης στα χέρια του; Θα ήθελα output από /proc/cpuinfo, /proc/stb/info/* και ls -l /dev/dvb/adapter0/*

Εγώ θα τον έχω μάλλον το Σάββατο.

Με το καλό!...και να μας πεις και τις πρώτες εντυπώσεις.
Είμαι περίεργος τι image θα του βάλεις μιας και δεν υπάρχει support απο Pli μεριά

φιλε malakudi εαν τον εχεις ηδη στα χερια σου μπορεις να μας πει εαν εχει προεγκατεστημενο ανεμιστηρα η εαν εχει υποδοχη για εγκατασταση μετα?

Απάντηση: Re: DM7020HD - ήρθε!

φιλε malakudi εαν τον εχεις ηδη στα χερια σου μπορεις να μας πει εαν εχει προεγκατεστημενο ανεμιστηρα η εαν εχει υποδοχη για εγκατασταση μετα?

Όχι δε τον έχω ακόμα. Μάλλον Τρίτη θα είναι εδώ τελικά.

edit: Είμαι ο μόνος που δε μου αρέσει καθόλου το νέο φόρουμ; Ημιτελής μετάφραση, μικρά γράμματα, κουραστικό skin (κλάσεις ανώτερο το προηγούμενο γαλάζιο).

Re: Απάντηση: Re: DM7020HD - ήρθε!

edit: Είμαι ο μόνος που δε μου αρέσει καθόλου το νέο φόρουμ; Ημιτελής μετάφραση, μικρά γράμματα, κουραστικό skin (κλάσεις ανώτερο το προηγούμενο γαλάζιο).
+1

Καλησπέρα.

Για όλα τα θέματα εμφάνισης/χρηστικότητας του forum, έχουμε ανοίξει σχετικό νήμα εδώ.

Αν θέλετε, γράψτε τα εκεί ωστε να λάβει γνώση και η τεχνική υποστήριξη.
Ξέρω απο πρώτο χέρι οτι αυτοί που ασοχλούνται με αυτά, πάιρνουν τις παρατηρήσεις σας πολυ σοβαρά υπόψη τους, γιατί είμαστε ακόμα σε μεταβατική περίοδο και είναι ευκαιρία....

+1

Καλησπέρα.

Για όλα τα θέματα εμφάνισης/χρηστικότητας του forum, έχουμε ανοίξει σχετικό νήμα εδώ.

Αν θέλετε, γράψτε τα εκεί ωστε να λάβει γνώση και η τεχνική υποστήριξη.

Ξέρω απο πρώτο χέρι οτι αυτοί που ασοχλούνται με αυτά, πάιρνουν τις παρατηρήσεις σας πολυ σοβαρά υπόψη τους, γιατί είμαστε ακόμα σε μεταβατική περίοδο και είναι ευκαιρία....

+1

αν πω να το "γυρισουν" οπως ηταν στο "παλιο φορουμ" θα με ακουσουν;;! :D

http://www.dream-multimedia-tv.de/en/Tunermodules

Νομίζω κάνουν και για τον 800se. Για άλλους δέκτες δε νομίζω να κάνουν.

Το tuner πάνω-πάνω είναι του 800se
αυτό είναι το 2 σε 1 dvb-s2 tuner;​

αν κάνουν για τον 800se κάνουν και για τον 8000

Έρχεται με ένα μονό DVB-S2 tuner και ένα DVB-C/DVB-T combo tuner. Μπορεί να πάρει το διπλό dvb-s2 tuner ή ακόμα και δύο διπλά φτάνοντας τα 4!
Το πρόβλημα προς το παρόν είναι πως δε πουλιέται από την αρχή με 2 DVB-S2 tuners. Συνεπώς, αν δε προσφέρει το κατάστημα επιλογές αλλαγής, είσαι αναγκασμένος να πληρώσεις ένα DVB-C/DVB-T tuner ακόμα κι αν δε το θέλεις.

Μάλλον λόγο κεκτημένης ταχύτητας έγραψες για το "διπλό dvb-s2 tuner" :BXVZCBXZ6:

Μάλλον λόγο κεκτημένης ταχύτητας έγραψες για το "διπλό dvb-s2 tuner" :BXVZCBXZ6:

Σωστά τό έγραψε ο Πάνος ! Η Dream Multimedia έχει ετοιμάσει και ένα διπλό DVB-S2 tuner που θα μπορεί να "φορεθεί" στους DM800se και DM7020 HD (τουλάχιστον).
Αλλά, παρά το ότι έχει 2 slots διαθέσιμα ο DM7020 HD η Dream Multimedia δεν θα κυκλοφορήσει έκδοση που αυτά θα είναι κατειλλημένα απο 2 διπλά DVB-S2 tuners.
Πράγμα που κατά συνέπεα σημαίνει οτι ο αγοραστής θα αναγκαστεί να πάρει το DVB-C/DVB-T tuner, είτε το θέλει έιτε όχι ...

Σωστά τό έγραψε ο Πάνος ! Η Dream Multimedia έχει ετοιμάσει και ένα διπλό DVB-S2 tuner που θα μπορεί να "φορεθεί" στους DM800se και DM7020 HD (τουλάχιστον).
Αλλά, παρά το ότι έχει 2 slots διαθέσιμα ο DM7020 HD η Dream Multimedia δεν θα κυκλοφορήσει έκδοση που αυτά θα είναι κατειλλημένα απο 2 διπλά DVB-S2 tuners.
Πράγμα που κατά συνέπεα σημαίνει οτι ο αγοραστής θα αναγκαστεί να πάρει το DVB-C/DVB-T tuner, είτε το θέλει έιτε όχι ...

Σε σχετική επικοινωνία μου με τον κο.Κεντή(satsonix)...
με ενημέρωσε ότι μπορεί να γίνει swap των tuners είτε σε 2xDVB-S2 είτε 2xDVB-C/DVB-T χωρίς καμοία επιβάρυνση.
Προς τιμή τους!.
Μετα λύπης μου όμως υπάρχει άγνοια για τo διπλό(κατάλαμβανει μία θέση)DVB-S2 tuner , για την ακρίβεια δηλώνουν οτι δεν υπάρχει :hmmmm2:

to θεμα ειναι αμα ο 7020 μπορει να στελνει αλλη εικονα στο hdmi και αλλη στο scart οταν εχει πανω φορεμενα 2 tuner.

to kανει ομως αυτο?
εαν θυμαμαι καποιος vu η extrend το κανει αυτο

Δουλευει καλα, αλλα στην εξοδο του scart μου εδινε μονο 4/3 και δεν ξερω το γιατι.
Βεβαια εχω καιρο να το δοκιμασω με καινουργιους drivers μηπως και εχει διορθωθει.

Re: Απάντηση: DM7020HD - ήρθε!

Το διπλό DVB-S2 tuner module παρουσιάστηκε στην Anga Cable 2011 αλλά δε διατίθεται ακόμα σαν προϊόν. Πιστεύω όμως ότι σύντομα θα αρχίσει η παραγωγή του αφού υπάρχει μεγάλη ζήτηση.

http://www.digitalworldz.co.uk/273085-prototype-dual-dvbs2-tuner.html

Μακάρι Πάνο...θα αναβαθμιστούν πολλοί δέκτες με αυτό Dm500Hd,800se...