DM7020HD - ήρθε!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DM7020HD - ήρθε!

το tuner του 500hd ειναι αποσπωμενο ?

Δημήτρη εκ παραδρομής...μάλλον δεν θα κάνει για τον 500hd.
O καιρός βέβαια θα δείξει...ή ας απαντήσουν όσοι γνωρίζουν κάτι παραπάνω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DM7020HD - ήρθε!

Δημήτρη εκ παραδρομής...μάλλον δεν θα κάνει για τον 500hd.
O καιρός βέβαια θα δείξει...ή ας απαντήσουν όσοι γνωρίζουν κάτι παραπάνω

εχω την εντυπωση,οτι ειναι ενσωματωμενο στην πλακετα.
μακαρι να κανω λαθος..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DM7020HD - ήρθε!

εχω την εντυπωση,οτι ειναι ενσωματωμενο στην πλακετα.
μακαρι να κανω λαθος..

'Οχι δεν κάνεις!...
Το Display τελικά είναι έγχρωμο?...δεν έχω δεί πουθενά να γράφει ότι είναι

Το παρέλαβα σήμερα. Ξέρει κανείς να μου πει ποιο είναι το καλύτερο image και πώς να το περάσω; Είχα το 7000s και αυτό είναι μεγάλο άλμα για μένα. Μάλον θα ασχοληθώ το Σαβατοκύριακο.

φιλε καλα zapping,
αμα μπορεις πες μας εαν εχει ενχρωμο display και εαν εχει εσωτερικο ανεμιστηρα,
για μενα περασε του το icvs+gp3.

Έγχρωμο OLED μάλλον όχι. Μέχρι τώρα μόνο άσπρο βλέπω.
Ανεμιστήρα όχι, και δεν βλέπω να χρειάζεται. Θερμότητα ένιωσα μόνο εκεί που είναι ο δίσκος.

Το tuner μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα και δεν ξέρω αν φταίει το firmware ή το hardware. Αν ανοίξεις από stand by το tuner δεν πιάνει τίποτα. Αν κάνεις zapping ξεκινάει να δουλεύει σωστά.

Αν ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο για unofficial firmwares ας μου στείλει ένα pm με καμιά οδηγία παραπάνω. Από τον 7000 στον 7020hd μου φαίνεται λίγο βουνό. :grinning-smiley-043

Το παρέλαβα σήμερα. Ξέρει κανείς να μου πει ποιο είναι το καλύτερο image και πώς να το περάσω; Είχα το 7000s και αυτό είναι μεγάλο άλμα για μένα. Μάλον θα ασχοληθώ το Σαβατοκύριακο.
pli για μενα ή oozoon με το tspanel και θα εισαι οκ. Αλλα απο χτες εχουμε νεο release οποτε θα βγουνε παλι νεα image για να διορθωθουν καποιες ανωμαλιες του δεκτη.

Και εγώ το pli σκεφτόμουνα αλλά είναι ακόμα σε beta καθημερινό. Δεν έχω τον χρόνο να γίνω beta tester για το pli. Τελικά έβαλα το gemini το οποίο είναι το ίδιο με το DM αλλά με το επιπλέον μενού.

Περιμένω νέες εκδόσεις γιατί μου είπαν από την dream να δοκιμάσω αν θα διορθωθεί το πρόβλημα με την 3.2.1 έκδοση που θα βγει πολύ σύντομα. Άρα μερικές μέρες μετά θα έχει και gemini.

Ξέρει κανείς από προηγούμενη εμπειρία πόσο καιρό χρειάζεται η pli για να βγάλει stable έκδοση; Στο site τους γράφει ότι δεν έχουν καν τον δέκτη και προσπαθούν στα τυφλά.

Παρεπιπτόντως, άλλο ένα πρόβλημα που ανακάλυψα είναι ότι δεν κάνει spin down τον δίσκο. Πάντως σε σχέση με τον 7000 είναι παγωτό. Μόνο ο δίσκος παράγει θερμότητα (τουλάχιστον προς το παρόν). Είπαμε, περισσότερα μετά το ΣΚ.

Και εγώ το pli σκεφτόμουνα αλλά είναι ακόμα σε beta καθημερινό. Δεν έχω τον χρόνο να γίνω beta tester για το pli. Τελικά έβαλα το gemini το οποίο είναι το ίδιο με το DM αλλά με το επιπλέον μενού.

Περιμένω νέες εκδόσεις γιατί μου είπαν από την dream να δοκιμάσω αν θα διορθωθεί το πρόβλημα με την 3.2.1 έκδοση που θα βγει πολύ σύντομα. Άρα μερικές μέρες μετά θα έχει και gemini.

Ξέρει κανείς από προηγούμενη εμπειρία πόσο καιρό χρειάζεται η pli για να βγάλει stable έκδοση; Στο site τους γράφει ότι δεν έχουν καν τον δέκτη και προσπαθούν στα τυφλά.

το pli ειναι λογισμικο ανοιχτου κωδικα και αναπτυσεται καθημερινα.μην περιμενεις να δεις τελικη εκδοση και μην σε απασχολει η ταμπελα beta.
βαλε την πιο τελευταια εκδοση και εαν χρειαζεσαι καποια ενημερωση την κανεις online.

'Οχι δεν κάνεις!...
Το Display τελικά είναι έγχρωμο?...δεν έχω δεί πουθενά να γράφει ότι είναι

Ασπρόμαυρο

Πρώτες πληροφορίες: ίδια cpu με dm500hd, dm800se, et5000, et9000, vu uno. Ενεργοποιημένος ο δεύτερος video decoder (σε αντίθεση με τους dm500hd, dm800se που τον έχουν απενεργοποιημένο). Τώρα προσπαθώ να καταλάβω που είναι τα άλλα 768ΜΒ της flash (το image βλέπει μόνο τα 256ΜΒ).

mkv 720p και 1080p παίζει?
ανεβαστηρι κατεβαστηρι torrent client ( σαν πρόσθετο ) υπάρχει?

Enigma2: Release 3.2.1a
Machine: Dreambox dm7020hd
Date: 20111110
Issuer: Dream Multimedia
Link: http://sources.dreamboxupdate.com/op...m7020hd/rel_32
MD5: d70b95e5a0c42097faea2222a0742314
Description:
---------------------------------
CHANGELOG DM7020HD RELEASE 3.2.1a
---------------------------------
------------------------------------------
enigma2 (20111109 rel32 -> 20111110 rel32)
------------------------------------------
added notification about improved harddisk manager
fixed possible crashes on USB/SATA device hotplug
fixed inoperable USB hotplug on USB sticks with whole disk partitions

http://dreamboxupdate.com/opendreamb...0hd-3.2.1a.nfi

DM7020 με usb Wifi (Wlan) ?

ΓΕια
Μηπως ξερει κανεις αν και πως μπορει να συνδεθει ο DM7020 με usb Wifi (Wlan) ?

το παρελαβα σημερα!!!
καποιος που να εχει δοκιμασει τα images ποιο να βαλω?
εχω πανω 2 x DVB-S2 TUNERS....