DM7020HD - ήρθε!

Απαντω στην ερωτηση του ανω ποστ ΟΧΙ. Και μια θερμη παρακληση αφου malacudi λες οτι δεν εχει προβλημα ο vu+duo ριξε μια ματια στο αντιστοιχο τοπικ που κλαιω εδω και καιρο και αν μπορεις και θελεις βοηθα με.ευχαριστω.

Last edited:
Φίλε deltaplus, στο άλλο τοπικ μιλάς για επανεκκινήσεις, δε μιλάς για προβλήματα σε εικόνα-ήχο....και φυσικά ο δέκτης δεν έχει κανένα πρόβλημα, σου το είπαμε αρκετοί κάτοχοι. Αν το δικό σου κομμάτι είναι προβληματικό είναι άλλο θέμα. Διαβάζοντας το πρόβλημά σου, δοκίμασα να δω αν θα το κάνει και ο δικός μου, έχω φορτώσει στον δικό μου τα απίστευτα και δεν κρασάρει με τπτ. Όσο για τα tuners, το ένα παίζει με μοτέρ και το άλλο το αλλάζω συνεχώς μεταξύ 2-8 δορυφόρων, αναλόγως τα κέφια κάθε φορά...και πάλι κανένα πρόβλημα. Σκληρός 1ΤΒ, απρόσκοπτες εγγραφές και με timers και ταυτόχρονες.

Η απογοήτευσή σου είναι μάλλον λογική αφού συναντάς προβλήματα, αλλά η γενίκευση ότι οι δέκτες δεν είναι καλοί ή υστερούν έναντι άλλων κλπ, είναι αυθαίρετη και άδικη. Δεν υπερασπίζομαι τους vu (αν και τους προτιμώ έχοντας και duo και uno), γιατί στην τελική δεν έχω κάποιο όφελος, αλλά δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση, το νταβατζιλίκι της dream.

Απάντηση: Re: DM7020HD - ήρθε!

nocarder απιστευτη αναλυση. ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!! deltaplus πισω στην εταιρια για αλλαγη δεκτη. για να σου λενε οι κορυφαιοι τετοια πραγματα εχοθν δικιο. οταν μιλαει ο ΠΑΝΟΣ μιλαει η γνωση και επιστημη- εμπειρια. !!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφού δεν έχει πρόβλημα στα ελεύθερα κανάλια, η δυσλειτουργία ίσως προέρχεται από αλλού (πράγμα που δεν ενδιαφέρει το forum) και δεν είναι καν θέμα του δέκτη (δεν ξέρω από linux, απλά μια εκτίμηση κάνω).

nocarder ποτε δεν μιλησα για ολους τους δεκτες παντα για τον δικο μου μιλουσα και μαλιστα ζητουσα και ζηταω βοηθεια μηπως εγω εχω κανει καμμια στραβη. το μονο που αμφισβητησα στο συγκεκριμενο μοντελο ειναι η μικρη ραμ και φλας που συμφωνα με τις εξελιξεις των λινουξ ολοενα και αυξανεται.

@deltaplus: Στο νήμα του VU+ πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημά σου. Δυστυχώς γράφεις πολύ "συμπικνωμένα", ενδεχομένως πάνω στη βιασύνη σου να εκφράσεις συνοπτικά το πρόβλημά σου για να βρεις λύση.

swap δε χρειάζεσαι, ποτέ μα ποτέ δε ξέμεινα από μνήμη όταν είχα VU+ Duo. Παρ' ολ' αυτά, η ενεργοποίησή του δε κάνει κακό.

Ο δέκτης σου είναι αυθεντικός VU+ Duo ή κλώνος;

αυθεντικοτατος λεει το καταστημα επειδη μαλιστα ηταν και ο τελευταιος το πληρωσα πολυ πανω απο την τελευταια του τιμη και ας ειναι φιλος ο καταστηματαρχης.σ'εμενα ομως μολις ενεργοποιηθει το swap αρχιζει νεος κυκλος μπουταρισματος μεχρι να το πεταξει. και με ραμ να δειχνει 98%.ζητω συγγνωμη που ειμαι οf topic.μιλησα σημερα με κατερινη και μου ειπαν οτι καθε ιματζ εχει δικο του bootloader και μαλλον επειδη αλλαχθηκαν ιματζ χωρις να γινουν οι απαραιτητες αναβαθμισεις του bootloader μαλλον αυτο πρεπει να φταιει και ζητησαν να τους τον στειλω την δευτερα.και παλι συγγνωμη για την καταχρηση.του νηματος.και σ'ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον καθως και ολα τα παιδια.

αυθεντικοτατος λεει το καταστημα επειδη μαλιστα ηταν και ο τελευταιος το πληρωσα πολυ πανω απο την τελευταια του τιμη και ας ειναι φιλος ο καταστηματαρχης.

ασχολιαστο..

George σωστος φιλε αλλα δεν κανει να το συνεχισω διοτι θα βγει κανας admin και θα μου πει *τωρα deltaplus πανε στο νημα των vu+duo και γραψε για τους dreambox*.

Καλημερα , παραγγειλα σημερα τον εν λογω δεκτη (DM 7020HD) και αυριο θα τον παραλαβω.
Ειναι η πρωτη μου φορα που παιρνω DreamBox.
Μεχρι σημερα ειχα ενα Nokia & ενα Commander 8600 HD.
Τον παιρνω για να εχω προσβαση σε ελευθερα δορυφορικα καναλια , αργοτερα ισως βαλω και μια απαντρευτη καρτα Nova και κυριως χρηση για τα επιγεια της Digea.
Εκανα σωστη επιλογη?
Ξερω ειναι μια ακριβη αγορα αλλα θεωρω ειναι κατι ποιοτικο και για χρονια.
Δεν εχω ξαναδουλεψει DreamBox και νομιζω δεν θα με δυσκολεψει.
Ημουν μεταξυ αυτου και ενος Technomate 7102 Combo αλλα ειπα να παω στον DreamBox ως πιο παραμετροποιησιμοι δεκτες και ως πιο Future Proof αγορα!
Θα ηθελα να ρωτησω αν στο μελλον γινουν της Digea (που δεν πιστευω να γινει) τα καναλια της συνδρομητικα , θα ειμαι καλυμμενος με αυτον τον δεκτη?
Δηλαδη αν χρειαστει να βαζω καποια καρτα (CI) , ειμαι καλυμμενος?
Αυτα και συγνωμη αν σας κουρασα.