DM800 CHINA-GEMINI 4.4-AΛΑΓΗ IMAGE H IMAGE ΣΕ USB

mihpan2

New member
17 November 2007
8
Eχω παρει ενα DM 800 απο Κινα εχει περασμενο το GEMINI 4.4 προσπαθησα να βαλω αλλο IMAGES και μου εβγαλε ERRO1 :NO CA FOUND.:bigcry:
Μετα απο πολλες προσπαθειες εβαλα ξανα το GEMINI 4.4
Θελω να βαλω σε USB το NABILO και OOZOON αλλα δεν ξερω πως,και οτι προσπαθησα δεν.....:116:
Λιγη βοηθεια.....................please

Eχω παρει ενα DM 800 απο Κινα εχει περασμενο το GEMINI 4.4 προσπαθησα να βαλω αλλο IMAGES και μου εβγαλε ERRO1 :NO CA FOUND.:bigcry:
Μετα απο πολλες προσπαθειες εβαλα ξανα το GEMINI 4.4
Θελω να βαλω σε USB το NABILO και OOZOON αλλα δεν ξερω πως,και οτι προσπαθησα δεν.....:116:
Λιγη βοηθεια.....................please

Είναι κλώνος, δεν δέχεται τελευταία images. Μόνο παλιότερα, ή πατσαρισμένα.

Ξεχασα να γραψω οτι ενω το DM 800 βλεπει το usb ..δεν μπορω να το βρω μεσω καποιου προγραμματος π.χ DCC, FILLEZILA

Eυχαριστω για την απαντηση Μalakudi

Φαντάζομαι να γνωρίζεις τους περιορισμούς της επιλογής ενός σχιστομάτη Dream.
Πρέπει να περάσεις Images εξαμήνου (με παλιό bootloader) είτε στην flash είτε στο στικ. Διαφορετικά πρέπει να βρεις πηγές για πατσαρισμένα.

Αν λειτουργεί με Gemini 4.40 τότε άστο ως έχει.

Αυτά έχουν οι μαϊμούδες !

ΤΗαναΣιΖ

εχεις δικιο athanasis
οσους ρωτησα ολοι το ιδιο μου ειπαν
σε ευχαριστω

Λοιπον και εγω πριν δεκα μερες πηρα ενα κλωνο, με bootloader 72, απο Κινα με 175 ευρουλακια.
Ηρθε με Gemini 4.4 και του εβαλα to Nabilo 0.12 πατσαρισμενο με ghost skin και ειναι μια κουκλα. Me λιγο google βρισκεις αρκετα παρε ενα για παραδειγμα:

http://www.dreamboxclones.co.cc/patched-images/

Βαλτο αφοβα αν εχεις bootloader 72 και κατω ειναι δοκιμασμενο.

Στις λιγες μερες που το εχω ειναι αψογο το μηχανημα δεν μου εχει κανει τιποτα κουλο.

αφου εβαλα το sgc pluging μου δειχνει ss73-ro τι image να βαλω με αυτο...μηπως πρεπει να το κανω ss72 οπου κυκλοφορουν πολλα patched