Για να μου λυθεί η απορία εάν έχω προβληματικό δέκτη ή όχι, θα παρακαλούσα να κάνουμε όλοι οι κάτοχοι DM800 ένα γρήγορο γκάλοπ
1) για την εκτίμηση ευαισθησίας του tuner του νέου δέκτη και
2) για την πραγματικότητα των ενδείξεων που αναφέρει.
Ξεκινάω με τα δικά μου:
- Setup: 1,10 πιάτο, Αθήνα, μονό LNB, Hotbird, Gemini2 v.3.50
- Εκτίμηση: καλύτερη από τον 500αρη που έχω επίσης - άλλους δεν έχω
- Ενδείξεις: συνεχώς 99% στο strength και 18-22% στο quality
- Παρατηρήσεις: Πρέπει να υπάρχει κάποιο bug στις ενδείξεις σήματος (ή ο δικός μου δέκτης είναι προβληματικός??), γιατί δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα (ενώ πιάνει τα ίδια και περισότερα από τον 500αρη, o τελευταίος δείχει αντίστοιχα 85% strength και 80-88% quality στο ίδιο κανάλι:BXVZCBXZ6
Καλό θα ήταν όσοι απαντήσουν να ακολουθήσουν το ίδιο format (Setup, Εκτίμιση, Ενδείξεις, Παρατηρήσεις) για να μπορεί να γίνει άμεσα η σύγκριση.
tnx
1) για την εκτίμηση ευαισθησίας του tuner του νέου δέκτη και
2) για την πραγματικότητα των ενδείξεων που αναφέρει.
Ξεκινάω με τα δικά μου:
- Setup: 1,10 πιάτο, Αθήνα, μονό LNB, Hotbird, Gemini2 v.3.50
- Εκτίμηση: καλύτερη από τον 500αρη που έχω επίσης - άλλους δεν έχω
- Ενδείξεις: συνεχώς 99% στο strength και 18-22% στο quality
- Παρατηρήσεις: Πρέπει να υπάρχει κάποιο bug στις ενδείξεις σήματος (ή ο δικός μου δέκτης είναι προβληματικός??), γιατί δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα (ενώ πιάνει τα ίδια και περισότερα από τον 500αρη, o τελευταίος δείχει αντίστοιχα 85% strength και 80-88% quality στο ίδιο κανάλι:BXVZCBXZ6

Καλό θα ήταν όσοι απαντήσουν να ακολουθήσουν το ίδιο format (Setup, Εκτίμιση, Ενδείξεις, Παρατηρήσεις) για να μπορεί να γίνει άμεσα η σύγκριση.
tnx