DM800 HD(CLONE)

απο κινα παντως η τιμη ειναι 209 δολαρια με τα μεταφορικα πληρωμενα με dhl express . δειτε την ισοτιμια με το euro και παιζει γυρω στα 160 .
μιλαμε παντα για dm 800 tuner rev M .

απο κινα παντως η τιμη ειναι 209 δολαρια με τα μεταφορικα πληρωμενα με dhl express . δειτε την ισοτιμια με το euro και παιζει γυρω στα 160 .
μιλαμε παντα για dm 800 tuner rev M .

dhl express = τελωνείο. Μακριά.

Προτιμήστε πάντα EMS.

Και αν ήταν να πληρώνεις μόνο τους νόμιμους φόρους (ΦΠΑ - δασμούς) θα ήταν αποδεκτό, αλλά η DHL σου χρεώνει 70-80 ευρώ κερατιάτικα για τη μεσολάβηση του υπαλλήλου της. Αντίθετα η EMS (που εξυπηρετείται από τα ΕΛΤΑ), ακόμα κι αν περάσεις από τελωνειακό έλεγχο, σου χρεώνει 5 ευρώ έξοδα (+ τους νόμιμους φόρους φυσικά). Η δε πιθανότητα να περάσεις έλεγχο με DHL είναι στο ... 100% ενώ σε EMS γύρω στο 10% πιστεύω (από προσωπική εμπειρία).

καλησπερα και απο εμενα ,ανοιξα το καπακι απο το dm800 pro που αγορασα προχθες, γιατι το ανεμιστηρακι δεν σταματαει καθολου μονο οταν βγει εκτος ρευματος ο dm800pro,θελω να ρωτησω η motherboard γραφει kmax8000s v.1.0 ξερει καποιος τι εκδοση ειναι εαν ειναι l h j η αν υπαρχει καποιος τροπος να το μαθω?Ευχαριστω

dhl express = τελωνείο. Μακριά.

Προτιμήστε πάντα EMS.

Και αν ήταν να πληρώνεις μόνο τους νόμιμους φόρους (ΦΠΑ - δασμούς) θα ήταν αποδεκτό, αλλά η DHL σου χρεώνει 70-80 ευρώ κερατιάτικα για τη μεσολάβηση του υπαλλήλου της.

Πρίν 2 μήνες πήρα απο κίνα με DHL και ήρθε με δωρεάν μεταφορικά ΧΩΡΙΣ τελωνειο στα 160 ευρώ...

Παρακαλώ δώστε ένα Link για αγορά αξιόπιστου κλώνου από εξωτερικό με 160-165 .
Στο κατάστημα της Χίου υπάρχουν δύο δέκτες με οικονομική διαφορα 30+ ευρώ χωρίς να φαίνεται πουθενά ουσιαστική διαφορά. Γνωρίζει κάποιος κάτι;

Τέλος γνωρίζει κάποιος αν στα νέα images ο dm μπορεί να παίξει το ρόλο του media player (avi, mp4, mkv 720p 1080p);

Επίσης ποιά είναι η διαφορά του estar bootloader από τον sim2.01

Συγνώμη αν επαναλαμβάνω ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί, αλλά το forum έχει γιγαντωθεί με νήματα των 200+ σελίδων...

Last edited:
Παρακαλώ δώστε ένα Link για αγορά αξιόπιστου κλώνου από εξωτερικό με 160-165 .
Στο κατάστημα της Χίου υπάρχουν δύο δέκτες με οικονομική διαφορα 30+ ευρώ χωρίς να φαίνεται πουθενά ουσιαστική διαφορά. Γνωρίζει κάποιος κάτι;

Τέλος γνωρίζει κάποιος αν στα νέα images ο dm μπορεί να παίξει το ρόλο του media player (avi, mp4, mkv 720p 1080p);

Επίσης ποιά είναι η διαφορά του estar bootloader από τον sim2.01

Συγνώμη αν επαναλαμβάνω ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί, αλλά το forum έχει γιγαντωθεί με νήματα των 200+ σελίδων...

Η διαφορά του καταστήματος της Χίου! Κατά τα άλλα το ίδιο δηλαδή κλώνος sim2.01 BL76!

Κανένα image από μόνο του παλιό ή καινούργιο δεν παίζει το ρόλο που θέλεις δηλαδή media player με ευρεία συμβατότητα. Το mkv παίζει ενώ το avi δεν παίζει! Μου έχουν δώσει μερικές συμβουλές στο παρελθόν για χρήση plugin αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι υπότιτλοι εμφανίζονται μόνο όταν είναι εσωτερικοί στο container του mkv! Δεν κατάφερα ποτέ να δω εξωτερικούς srt! Αν κάποιος βέβαια ξέρει κάτι περισσότερο για τα avi και τους υπότιτλους, να μας το πει και εμάς γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον! Τα μόνα image που δίνουν media player προεκτάσεις είναι τα ρώσικα rudream infinity x, τα οποία είναι όμως επι πληρωμή! Περισσότερα εδώ.

Τα estar και τα sim2.01 έχουν τη διαφορά πως ενώ και για τα δύο υπάρχουν πατσαρισμένα επίσημα images το sim2.01 έχει τη δυνατότητα να περάσει με ένα κολπάκι ένα αμιγώς επίσημο image αρκεί να περαστεί αμέσως μετά το αντίστοιχο second stage loader (SSL)

Χαιρετώ.

Έχω δύο DM800, έναν original και έναν κλώνο. Και στα δύο αντιμετωπίζω αρκετά το φαινόμενο Tune Failed στα HD κανάλια.

Σκεύτομαι να αγοράσω δύο από αυτά τα νέα tuner ALPS 801A HIG003 REV:M για να αντικαταστήσω τα υπάρχοντα.

Γνωρίζει κανείς με σιγουργιά αν θα έχει πρόβλημα να δουλέψει το νέο tuner και στον original?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

φιλε εχω ενα περησιο tuner rev M αγορασμενο απο κινα πριν 1 μηνα . δοκιμασα να το βαλω σε μια μαιμου με rev J tuner και δεν καταφερε να κανει boot , σε αντιθεση με τα λεγομενα τους . αν εχεις 39 euro να ξοδέψεις θα σε συμβουλευα να αλλαξεις τα diseqc που εχεις με spaun αρκει να τα βαλεις σε αδιαβροχα ηλεκτρολογικα κουτια καθως δεν ειναι στεγανα .

Ποιό image προτείνετε για τη flash σε ένα κλώνο;
ramiMAHER Το δοκίμασα και μου άρεσε πολύ σε κλώνο
Έχω και ένα dm 800 γνήσιο και ψάχνω να το βρω άλλα δεν βγάζει για γνήσιο

Τελικά καταλήξαμε πιο μοντέλο κλώνου είναι πιο καλο
απο πλευρας δέκτη και λοιπών χαρακτηριστικών?
το DM800HD PRO (M TUNER) + (DVI OUT)
DM800HD boot 82/sim 2.01 + (DVI OUT)
DM800HD se sim 2.10 (HDMI OUT)

SkyNett όχι ότι ξέρω πολλά.μερικές ημέρες έχω δρεαμ.. οι φερράρι είναι οι πιο φτηνοί..αν αυτό λέει κάτι..

Καλή χρονιά σε όλους,

Είναι νέος στον χώρο της δορυφορικής και σκέφτομαι να αγοράσω ένα DM800HD SE clone.
Οι προβληματισμοί μου είναι οι παρακάτω:
- Αξίζει το ρίσκο για την εξοικονόμηση 200€ σε σχέση με τους original.
- Δεν με ενδιαφέρουν οι media player δυνατότητες του δεκτη.
- Θέλω να συνδυάσω οπουδήποτε ποιοτικό DVB-T (μέσα από USB stick) για καθημερινή χρήση.
- Υπάρχουν image που να συνδυάζουν ποιοτικό cccam & DVB-T.

Θα ήμουν ευγνώμων αν μου προτείνατε συνδυασμούς δέκτη, DVB-T stick και image που αποδεδειγμένα ικανοποιούν τις παραπάνω απαιτήσεις

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλή χρονιά σε όλους,

Είναι νέος στον χώρο της δορυφορικής και σκέφτομαι να αγοράσω ένα DM800HD SE clone.
Οι προβληματισμοί μου είναι οι παρακάτω:
- Αξίζει το ρίσκο για την εξοικονόμηση 200 σε σχέση με τους original.
- Δεν με ενδιαφέρουν οι media player δυνατότητες του δεκτη.
- Θέλω να συνδυάσω οπουδήποτε ποιοτικό DVB-T (μέσα από USB stick) για καθημερινή χρήση.
- Υπάρχουν image που να συνδυάζουν ποιοτικό cccam & DVB-T.

Θα ήμουν ευγνώμων αν μου προτείνατε συνδυασμούς δέκτη, DVB-T stick και image που αποδεδειγμένα ικανοποιούν τις παραπάνω απαιτήσεις

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλή χρονιά,

Καταλαβαίνω το ποιοτικό DVB-T δέκτη αλλά δεν καταλαβαίνω το "ποιοτικό cccam"!

Επίσης όταν αναφέρεις την λέξη "ποιοτικό" αρκετές φορές, κατά τη γνώμη μου, δεν πρέπει να ασχοληθείς με κλώνους.

Προσωπικά αντί του DM 800 se θα σου πρότεινα έναν από τους VU+ Uno και Xtrend 5000, που έχουν τις ίδιες δυνατότητες, κοστίζουν τα μισά χρήματα και δεν μπλέκεις και με κλώνους.