DM800 HD se & DM7020 HD!

Απο δω η γυναικα μου και απο δω το αισθημα μου....
Ο vu (εκτος απο τιμη) στο μονο που μπορει να συγκριθει ειναι με τον 8000 και οχι με τον 800.

Αλλα θεωρητικο το ερωτημα..
Ουτε second edition υπαρχει, (και μαλλον θα αργησει) ουτε Vu+.
Λεγανε για τελος απριλιου, τωρα λενε για Μαιο και βλεπουμε..
Κατι μου λεει οτι η τιμη του vu θα τσιμπησει μεχρι να καλυφθει η ζητηση και μετα θα πεσει ακομα πιο κατω...

Εντωμεταξυ παραγγειλα ενα κλωνο DM800 ο οποιος ειναι εγκλωβισμενος στη σταχτη.. :(

Ναι, αγοράζεις 2 Vu για τις ανάγκες του σπιτιού (λέμε τώρα) και σου μένουν και λεφτά :D O 8000, όμως μπορεί να πάρει παραπάνω gadgets.
Ειμαι εδω και καιρο στο διλημμα ποιον δεκτη να παρω

Εξαρτάται, άμα σε καίει (δεν έχεις δέκτη καθόλου) τότε θα πρέπει να αγοράσεις τώρα. Αλλιώς θα περίμενα...
Βέβαια, αν σκεφτούμε το πόσο ταχύτατη είναι η dream σε διάθεση στην αγορά των καινούριων προϊόντων της, τότε μπορεί να περιμένεις τον SE κανά χρόνο και βάλε!
(σκέψου και τον 500hd)
just a thought ;)

Ναι, αγοράζεις 2 Vu για τις ανάγκες του σπιτιού (λέμε τώρα) και σου μένουν και λεφτά :D O 8000, όμως μπορεί να πάρει παραπάνω gadgets.

Εξαρτάται, άμα σε καίει (δεν έχεις δέκτη καθόλου) τότε θα πρέπει να αγοράσεις τώρα. Αλλιώς θα περίμενα...
Βέβαια, αν σκεφτούμε το πόσο ταχύτατη είναι η dream σε διάθεση στην αγορά των καινούριων προϊόντων της, τότε μπορεί να περιμένεις τον SE κανά χρόνο και βάλε!
(σκέψου και τον 500hd)
just a thought ;)

Ναι εχω τον 7020 και θελω κατι σαν αυτον.Με τον οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Αλλα σκεφτομαι την μεταπηδηση δτην HD εποχη και σε τβ και σε δεκτη.

Έχω μια απορία:
μιας και ο DVB-T κουμπώνει σε 800 & 8000 θα ταιριάξει λέτε ο DVB-S2 του 800 στον 8000;

Αναδημοσίευση από satgrekco.gr

1000058bu.jpg

1000060o.jpg

1000062.jpg

1000065e.jpg

1000070.jpg

1000074y.jpg

1000075o.jpg

1000080.jpg