dm800 hd SE ή Vu+ DUO Twin??

pantnick

New member
11 October 2007
76
Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί... Αφού δοκίμασα τον κλώνο dm800 hd και δεν εντυπωσιάστηκα (λίγο αργός, χάλια tuner) σκέφτομαι να πάω σε dm800 hd se (κλώνο ή original) ή σε Vu+ duo twin απο τον οποίο δεν έχω ιδέα. Έχω ασχοληθεί μόνο με humax,dbox2 κ dreambox(7000,7025).

1) Ποιόν προτείνετε?
2) Η πληθώρα plugins κ υποστήριξης του dreambox υπάρχει για τον Vu+?
3)Tα sharing με κάρτες, webinterface κτλ του dreambox υπάρχουν και στον Vu+??

Ευχαριστώ αδερφέ... Τον βρήκα στα 330 ευρώ και λέω να τον πάρω. Ο UNO έχει μόνη διαφορά το μονό tuner??

Έχει ένα tuner το οποίο είναι αποσπώμενο αλλά και ταχύτερο (ισχυρότερο) επεξεργαστή και 2 video decoders (για PIP/PAP)!

dm500hd, dm800se, et5000, et9000 και vu+ uno έχουν τον ίδιο επεξεργαστή. Στους dm όμως δεν έχουν ενεργοποιηθεί εξελιγμένες δυνατότητες όπως pip/pap, 3d osd κτλ.

Αν θες δέκτη με ένα tuner, προτίμησε κάποιον ανάμεσα σε et5000 και vu+ uno. Ο Uno είναι 60 ευρώ ακριβότερος αλλά έχει επιπλέον:
1. υποστήριξη για εσωτερικό δίσκο sata και εξωτερικό esata
2. υποστήριξη DTS downmix
3. υποστηρίζεται από το Blackhole (είναι προτέρημα για κάποιους)

Αν αυτά αξίζουν 60 ευρώ για σένα, παίρνεις τον vu+ uno, αλλιώς τον et5000.

Αν τώρα θες δέκτη με διπλό tuner, ή περιμένεις να βγει ο VU+ Ultimo ή παίρνεις τώρα τον ET9000. Ο VU+ Duo καλός είναι, αλλά έχει τσιπ προηγούμενης γενιάς, λίγο πιο αργό, δεν υποστηρίζει δύο video decoders κτλ

ΥΓ: αν προτιμήσεις αυθεντικό dreambox κερδίζεις την πρόσβαση σε κάποια επιπλέον πρόσθετα που χρησιμοποιούν το TPM και δε τρέχουν σε τρίτους δέκτες με enigma2, όπως πχ το DreamMultimediaThek, ενώ σε κάθε περίπτωση έχεις και περισσότερες επιλογές σε images. Αν αυτό αξίζει τα πολύ παραπάνω χρήματα που κοστίζουν οι δέκτες της DMM, εσύ θα το αποφασίσεις. Για μένα δεν αξίζει.

Last edited:
dm500hd, dm800se, et5000, et9000 και vu+ uno έχουν τον ίδιο επεξεργαστή. Στους dm όμως δεν έχουν ενεργοποιηθεί εξελιγμένες δυνατότητες όπως pip/pap, 3d osd κτλ.

Αν θες δέκτη με ένα tuner, προτίμησε κάποιον ανάμεσα σε et5000 και vu+ uno. Ο Uno είναι 60 ευρώ ακριβότερος αλλά έχει επιπλέον:
1. υποστήριξη για εσωτερικό δίσκο sata και εξωτερικό esata
2. υποστήριξη DTS downmix
3. υποστηρίζεται από το Blackhole (είναι προτέρημα για κάποιους)

Αν αυτά αξίζουν 60 ευρώ για σένα, παίρνεις τον vu+ uno, αλλιώς τον et5000.

Αν τώρα θες δέκτη με διπλό tuner, ή περιμένεις να βγει ο VU+ Ultimo ή παίρνεις τώρα τον ET9000. Ο VU+ Duo καλός είναι, αλλά έχει τσιπ προηγούμενης γενιάς, λίγο πιο αργό, δεν υποστηρίζει δύο video decoders κτλ

ΥΓ: αν προτιμήσεις αυθεντικό dreambox κερδίζεις την πρόσβαση σε κάποια επιπλέον πρόσθετα που χρησιμοποιούν το TPM και δε τρέχουν σε τρίτους δέκτες με enigma2, όπως πχ το DreamMultimediaThek, ενώ σε κάθε περίπτωση έχεις και περισσότερες επιλογές σε images. Αν αυτό αξίζει τα πολύ παραπάνω χρήματα που κοστίζουν οι δέκτες της DMM, εσύ θα το αποφασίσεις. Για μένα δεν αξίζει.

Πιο ολοκληρωμένη ανάλυση δεν γίνεται..... + 1 και από μένα σε αυτά που έγραψε ο Πάνος..

dm500hd, dm800se, et5000, et9000 και vu+ uno έχουν τον ίδιο επεξεργαστή. Στους dm όμως δεν έχουν ενεργοποιηθεί εξελιγμένες δυνατότητες όπως ...

Σε ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση φίλε μου... Πάω για τον Vu+ UNO λοιπόν. Πήρα ήδη σε tronix και shls. Ο πρώτος μου είπε 10 ημέρες αναμονή και δεν είχε δει καν την παραγγελία μου ενώ μου πρότεινε τον xtrend 9000 που είναι καλύτερος όπως είπε με 60 ευρώ παραπάνω, ο δεύτερος μου είπε 3-4 ημέρες και λογικά θα τον πάρω απο εκεί. :furious3:
Αν ξέρετε κανένα eshop που τον έχει ετοιμοπαράδοτο let me know! Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!:worshippy:

Πριν από το 10ήμερο δεν σε βλέπω να παίρνεις δέκτη μάλλον.... δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτος..

Πριν από το 10ήμερο δεν σε βλέπω να παίρνεις δέκτη μάλλον.... δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτος..
Και ήθελα να τον έχω και Παρασκευή!! :AFADF0:Βλέπω να βγαίνει ο ultimo πριν πάρω εγώ δέκτη...:furious3: