Φιλε LEO μολις ξαναδιαβασα το thread και κατεβασα το xml το τροποποιημενο. Παρα πολυ καλο φιλε, ευχαριστω. Το μονο που θελω να ξερω πως γινεται ειναι να αλλαξω στην γραμμη που γραφει να μου βγαζει ας πουμε σε 2 γραμμες το expert info. Δλδ για παραδειγμα στην πρωτη το CAID και την IP/DNS και στην δευτερη Hop και ecm time?
Αν προσέξεις θα δεις ότι η διεύθυνση είναι τοπικού δικτύου και η κάρτα βρίσκεται πιθανότατα στο σαλόνι του!Ρε τι γκλάμουρ είναι αυτό;
hop 1 σε sky hd στις 28.5;;;
Θέλω κι εγώώώώώώ.... :bigcry::bigcry::bigcry:
απόσταση 1, δηλαδή παίρνεις απευθείας απο την κάρτα και όχι απο μεσάζοντα.Τι σημαινει hop1 ?
φίλε greg δεν ξέρω πως γίνεται εγώ πήρα το skin.xml του kerni και άλλαξα θέση στα εικονίδια
Αν προσέξεις θα δεις ότι η διεύθυνση είναι τοπικού δικτύου και η κάρτα βρίσκεται πιθανότατα στο σαλόνι του!
Προορίζεται αυστηρά για 16:9 πάνελ και λόγω της υψηλή ανάλυσης απευθύνεται σε σχετικά μεγάλες οθόνες.Το έβαλα κι εγω, αλλα συνολικά δεν μου κάνει γιατί βλέπω τα sd κανάλια και κανω την γενική χρήση του δεκτη σε crt 4/3 33inch ενω το σκιν ειναι για 16/9 και μου μικραίνει ακόμη περισσότερο τα ήδη μικρα γραμματα των μενού (και ειδικά τα νούμερα στην αναζήτηση καναλιών)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.