DM800 ή DM8000?

Ο 800αρις το δουλευει καλα το diseqc1.2.??

Με Moter Moteck 2100 και USALS είναι OK για συνηθισμένη standard χρήση με Gemini. Όμως μην περιμένεις να μπορείς να κάνεις προσαρμογές, η να λειτουργεί με όλα τα Images και plug-ins που υπάρχουν etc. Η λειτουργία του είναι Standard.

Για πολλαπλά LNBs δεν έχει πρόβλημα.

Υπάρχουν πολλοί που χρησιμοποιούν Moter με τον DB800 όπως εγώ και ο φίλος Satnick. O φίλος Satnick κατάφερε δε να κάνει το moter Stab (που θεωρείται ασύμβατο με τον Db800) να δουλέψει με τον Dreambox 800. Eξαρτάται απο το Image και το plug in που τρέχεις στο κουτί.

Θανάσης.​

Αν και δεν έχω DM8000, άλλες δύο διαφορές νομίζω είναι πως ο 8000 υποστηρίζει DTS passthrough και επίσης υποστηρίζει hardware decoding σε DIVX/XVID.

Του σύνδεσα με usb ένα wd σκληρό και ο media player του τα έπαιζε όλα.Avi-video ts-mkv,ενώ ο 7025 ήθελε μετατροπή.

Με Moter Moteck 2100 και USALS είναι OK για συνηθισμένη standard χρήση με Gemini. Όμως μην περιμένεις να μπορείς να κάνεις προσαρμογές, η να λειτουργεί με όλα τα Images και plug-ins που υπάρχουν etc. Η λειτουργία του είναι Standard.​

Για πολλαπλά LNBs δεν έχει πρόβλημα.​

Υπάρχουν πολλοί που χρησιμοποιούν Moter με τον DB800 όπως εγώ και ο φίλος Satnick. O φίλος Satnick κατάφερε δε να κάνει το moter Stab (που θεωρείται ασύμβατο με τον Db800) να δουλέψει με τον Dreambox 800. Eξαρτάται απο το Image και το plug in που τρέχεις στο κουτί.​

Θανάσης.​

Κοιτα τον ειχα δουλεψει σε 500αρι και... χαλια!
διακοπες στο ρευμα που εστελνε μου εκανε.
οπως μου λες παιζουνε ρολο τα image, να υποθεσω πως θα γινεται το ιδιο και στον 8000??​

έμενα τώρα γιατί κατι μου λεει οτι ο φίλος ψαχνει κατι αλλο (το οποιο το κανει καλυτερα μαλον ο 8000 )

γιατι να εκανε edit αραγε το post ο διαχειριστής ?:FSGSFGS4:

έμενα τώρα γιατί κατι μου λεει οτι ο φίλος ψαχνει κατι αλλο (το οποιο το κανει καλυτερα μαλον ο 8000 )

γιατι να εκανε edit αραγε το post ο διαχειριστής ?:FSGSFGS4:
Μπα, δεν περιείχε κάτι άλλο. Απλά δημοσιεύτηκε σε άλλο άσχετο θέμα και το μετακίνησα σε νέο.

αν εχεις πολλα περισια χρηματα και εχεις 2-3 καρτες θες να βαλεις dvd εσωτερικο κτλπ κτλπ παρε τον 8000 .εγω εχω τον 800 και με το καταλληλο λογισμικο ειναι τελειος.εχω δουλεψει και τον 8000 ο οποιος ειναι τελειος χ 2.απλα εχει πολλα περιτα που απευθυνονται στον xtreme χρηστη τον πολυ ψαγμενο τον καπως ανετο οικονομικα Η τον τρελο δορυφοριομανη..παντως ο 8000 ειναι οτι καλυτερο υπαρχει και θα υπαρχει για πολυ καιρο ακομα..