DM800, NewCS_1.67 και CCcam_2.1.3 πρόβλημα...

spyridy

AVClub Enthusiast
5 September 2007
1,130
Γλυφάδα
Παιδιά καλησπέρα,

μου έδωσε ενας φίλος την κάρτα του της Νόβα (ορίτζιναλ με συνδρομη, μην μπερδευτούμε...) μιας και θα λείψει για 2-3 μήνες, και είπαμε να μου τη δώσε να τη χρησιμοποιώ οσο λείπει.

Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να σετάρω το NewCS_1.67 να παίζει με το CCcam 2.1.3, ενώ παίζει κανονικα με το MgCamd_1.35.

επειδή δεν θελω να χρησιμοποιώ, το MgCamd, αλλά το CCcam, μπορεί καποιος να μου πει αν γνωρίζει σχετικά οτι όντως έχουν κάποιο πρόβλημα συνεργασίας αυτα τα 2?

Ευχαριστώ
Γιάννης

Παιδιά καλησπέρα,

μου έδωσε ενας φίλος την κάρτα του της Νόβα (ορίτζιναλ με συνδρομη, μην μπερδευτούμε...) μιας και θα λείψει για 2-3 μήνες, και είπαμε να μου τη δώσε να τη χρησιμοποιώ οσο λείπει.

Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να σετάρω το NewCS_1.67 να παίζει με το CCcam 2.1.3, ενώ παίζει κανονικα με το MgCamd_1.35.

επειδή δεν θελω να χρησιμοποιώ, το MgCamd, αλλά το CCcam, μπορεί καποιος να μου πει αν γνωρίζει σχετικά οτι όντως έχουν κάποιο πρόβλημα συνεργασίας αυτα τα 2?

Ευχαριστώ
Γιάννης

Κατ' αρχάς, γιατί 2.1.3 και όχι 2.1.4 ?
Δεύτερον, γιατί NewCS ?
Τρίτον, γιατί NewCS 1.67 και όχι 1.50 που ήταν και το τελευταίο που έπαιξε απροβλημάτιστα τις Irdeto 2 κάρτες ?
Τέταρτον, στα πόσα MHz έχεις χρονίσει την κάρτα στο newcs.xml ?

Επανέρχομαι μόλις απαντήσεις ..

Κατ' αρχάς, γιατί 2.1.3 και όχι 2.1.4 ?
Δεύτερον, γιατί NewCS ?
Τρίτον, γιατί NewCS 1.67 και όχι 1.50 που ήταν και το τελευταίο που έπαιξε απροβλημάτιστα τις Irdeto 2 κάρτες ?
Τέταρτον, στα πόσα MHz έχεις χρονίσει την κάρτα στο newcs.xml ?

Επανέρχομαι μόλις απαντήσεις ..
To 2.1.3 είχα έτοιμο μέσα στο DM800 οπότε δεν κατέβασα κάποιο άλλο... Να ρωτήσω όμως κιόλας, μπορώ να κατεβασ το 2.1.4 απο το δέκτη απευθείας ή πρεπει να το κατεβάσω απο το pc και μετά να το περάσω ftp και ακολούθως εγκατάσταση???
Το NewCS θεώρησα οτι μια και είναι το τελευταίο, δε θα είχα θέμα. Δεν ήξερα οτι το 1.50 είναι καλύτερο με την Irdeto2
H Κάρτα είναι στα 600MHz

Σου έστειλα και πμ
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Γιάννης

Παιδία , γεια σας.
Είμαι νέος στο FORUM και άσχετος όσο αφορά δορυφορικά κλπ.
Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω ένα DM8000 και είμαι συνδρομητης της νοβα, αλλά δεν ανοίγουν τα κανάλια στον 8000 ενώ στο παλιο δέκτη (της νόβα) ανοίγουν κανονικά.
Στον 8000 έχω GP2 .

Παρακαλώ μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: DM800, NewCS_1.67 και CCcam_2.1.3 πρόβλημα...

Παιδία , γεια σας.
Είμαι νέος στο FORUM και άσχετος όσο αφορά δορυφορικά κλπ.
Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω ένα DM8000 και είμαι συνδρομητης της νοβα, αλλά δεν ανοίγουν τα κανάλια στον 8000 ενώ στο παλιο δέκτη (της νόβα) ανοίγουν κανονικά.
Στον 8000 έχω GP2 .

Παρακαλώ μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Ευχαριστώ

Πότε έχεις πάρει την ΝΟΒΑ φίλε μου? Πρέπει να μην είναι παντρεμένη η κάρτα για να ανοίξει στον 8000.

Γεια χαρα κι απο εμενα.
Εχω κι εγω μια καρτα νοβα η οποια ειναι ξεκλειδωτη και την εχω σε Smargo στον DM800 (κλωνο) με nabilo 0.12 και σισικαμ 2.1.4.
Εχω περασει τα
SERIAL READER : /dev/usb/tts/0 smartreader+
SERIAL READER : /dev/usb/tts/1 smartreader+
το δευτερο reader παιζει κανονικα την καρτα του Ελβετικου (HD suisse)
Στο entitlements δειχνει κανονικα να τις εχει αναγνωρισει και τις 2 αλλα η Νοβα δεν μου ανοιγει τιποτα. Την βαζω στο παλιο μου δεκτη Vantage 7100HD και παιζει, με κατι ψιλοκοληματα που και που, ειτε στο εσωτερικο ειτε σε μοντουλα μωβ irdeto.
Πρεπει να κανω και καμια αλλη ρυθμιση?
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Αυτό το έχεις περάσει στο cfg?

CAMKEY: /dev/usb/tts/0 00 00 00 00 00 00 00 00

η

CAMKEY: /dev/usb/tts/1 00 00 00 00 00 00 00 00

..ανάλογα σε ποιο από τα δυο reader έχεις την κάρτα