DM800 Streaming over internet ή για Iphone

babis_net

Established Member
11 January 2009
108
Εχει κανει κανεις streaming over internet ή για iphone?Στο ιντερνετ οσο και να εψαξα οτι και αν εβγαλε σαν αποτελεσμα δεν μου δουλεψε

Εχει κανει κανεις streaming over internet ή για iphone?Στο ιντερνετ οσο και να εψαξα οτι και αν εβγαλε σαν αποτελεσμα δεν μου δουλεψε

Εκτός κι αν έχει γραμμή internet με 10Mbit upload, δε μπορείς να κάνεις streaming over internet χωρίς reencode. Για reencode είτε θα χρησιμοποιήσεις κάποιες συσκευές τύπου Slingbox είτε κάποιο pc με χρήση του προγράμματος vlc. Σχετικό άρθρο με το vlc έχω γράψει στο περιοδικό Digital TV Info, τεύχος Νοεμβρίου.

ειναι αποτελεσματικο με τον vlc?? δουλευει 100%? εχω γυρω στα 800 upload

Last edited by a moderator:
Δουλεύει, με video codec divx (300 kbps), ήχο μονοφωνικό mp3 (32kbps) και παράθυρο στο 25% χρειάζεται περίπου 35kb upload. Τσεκαρισμένο, δούλεψε άψογα με 2 χρήστες σε 80Kbps upload. Βέβαια η ποιότητα λόγω του μικρού παράθυρου και της υψηλής συμπίεσης δεν είναι και η βέλτιστη, αλλά μια χαρά μπορείς να παρακολουθήσεις. Δοκίμασα και με άλλα codecs αλλά είχα διάφορα προβλήματα.
Ανεβάζοντας το μέγεθος του παράθυρου και την ποιότητα (πχ 400-500 kbps) θα λειτουργεί καλά για έναν χρήστη.

tutorial καπου?
ευχαριστω kanenas

Εκτός κι αν έχει γραμμή internet με 10Mbit upload, δε μπορείς να κάνεις streaming over internet χωρίς reencode. Για reencode είτε θα χρησιμοποιήσεις κάποιες συσκευές τύπου Slingbox είτε κάποιο pc με χρήση του προγράμματος vlc. Σχετικό άρθρο με το vlc έχω γράψει στο περιοδικό Digital TV Info, τεύχος Νοεμβρίου.

Από αυτό το άρθρο ορμώμενος έκανα τις δοκιμές μου. Αν το διαβάσεις και "παίζοντας" με διάφορες ρυθμίσεις θα βρεις το βέλτιστο αποτέλεσμα για σένα.

Hello, και από εμενα.
Δοκίμασα και με 100kbps DIVX1 2 3 όλα τα mpeg που υπάρχουν και με mp3/μονο/16kbps
Δεν παίζει πάνω από 5δευτερόλεπτα το Video. buffari και ξανά το ίδιο,

παρατήρησα ότι όταν πας να κανεις stream over the internet με το vlc δεν κρατάει ποτε το setting η το profile που έφτιαξες και έτσι έσβησα όλα τα profile και κράτησα μονο το δικό μου για να κάνει load μοναχα αυτό, αλλα πάλι είχα το ίδιο αποτέλεσμα : ) μου φαίνεται περίεργο που κατάφερες να steamaris Ελλάδα το DreamBox

Eγώ έχω περίπου 900+Kilobytes upload και δεν το έχω καταφέρει ακόμα, μονο WiFi και Lan.

Last edited by a moderator: