DM8000 & DM800, νέοι drivers και Barry Allen

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Μεταφέρω την πολύ ενδιαφέρουσα παρέμβαση σε νέο θέμα:
Με την ευκαιρία να συστήσω...αναμονή για περασμα νεων ίματζ στους κατόχους 8000 (και 800) γιατι ακουσα ότι οι νεοι drivers ειναι ασύμβατοι με το BA plugin και ο Gutemino ...τα πήρε στο κρανίο! Εκανα παντως το δικό μου τεστ βαζοντας στην CF το πολύ νεο pli jade2 και δεν ειναι συμβατο με τα αλλα που έχω, μπουταρει οπως μπορει αλλά δεν ανοίγει... Για τον ίδιο λογο και παρότι τζεμινάκιας πέταξα το τζεμίνι 4.0 (ασύμβατο ως πιο παλιο) και...δεν θα βαλω άμεσα το 4.1 όταν βγει γιατι θα ειναι ασύμβατο ως νεότερο με πιο φρεσκους drivers, και να δούμε αν θα δουλεύει και ο Barry...
Τωρα όσοι θελουν να κάνουν τα πειραματόζωα...ας δοκιμάσουν και ας μας πουν! Βασικά δοκιμάστε προς το παρόν το νεο pli jade2 (σε 8000 ή 800) και πειτε μου ας σας δουλευει σε συνδυασμό με παλαιότερο στην φλας

Μάλιστα, μάλιστα και μου έσπασε τα νεύρα το Pli.
Experimental με την τελευταία αναβάθμιση στην flash του, BA 4.6.70 και το Pli φορτώνει κανονικά αλλά εμφανίζει κενά μενού και λίστες..
Συνεπώς για να δούμε Pli και κάθε νεότερο Image στο stick ή CF θα πρέπει να περιμένουμε την κατάλληλη αναβάθμιση του Barry Allen. Εγώ καλού καλού σταματώ και τις online αναβαθμίσεις..

miaxara paizei me experimental teleyteo update kai barry 4.6.74

:a0210:

Εσυ τα έχεις όλα πολύ καινούργια μαλλον, σ εσένα τοτε δεν θα παιζουν σωστά τα λίγο πιο παλιά (πχ newnigma2.3.1, LT Fifth campaign, nabilo 0.7). Δοκίμασε και όταν βγει το νεο τζεμίνι 4.1 και πες μας επίσης (εγω εχω το ΒΑ 4.6.73)

Εσυ τα έχεις όλα πολύ καινούργια μαλλον, σ εσένα τοτε δεν θα παιζουν σωστά τα λίγο πιο παλιά (πχ newnigma2.3.1, LT Fifth campaign, nabilo 0.7). Δοκίμασε και όταν βγει το νεο τζεμίνι 4.1 και πες μας επίσης (εγω εχω το ΒΑ 4.6.73)
experimenetal 06.02.09 sti flash
sto usb
newnigma 2.3.1
blackhole 0.7
gemini4
lt
ayta exw kai paizoun ola mallon ttora 8a balo gemini na sas pw gia ti den to doulevw :BDGBGDB55:

Εγω παιδια ειμαι μια χαρα με το oozoon στην flash και τα 3 αγαπημενα image με το barry alen gemini,nenigma,nabilo και ειμαι μια χαρα εδω και καιρo και οποτε τον ξαναφλασαρω απο την αρχη oozoon στην flash και στο μενου του oozoon βρισκω και το πιο καινουργειο barry allen!!-bye-

το gemini όση ώρα το έχω αφήσει μια χαρά παίζει αλλα να διευκρινίσω ότι το τελευταίο experimental το πέρασα από την αρχή και όχι με software update
γιατί ένας φίλος που το πέρασε με update όντως είχε πρόβλημα με το pli

:BDGBGDB55:

asxeto to pli ti to 8elete emena den mou arese miaxara einai to nabilo kai newnigma ta alla gia ena 10 lepto paizoun

Last edited:
Τα πιθανα προβληματα μπορουν να ειναι διάφορα, όπως πχ να μην κλεινει ο δεκτης σε συγκεκριμένο ίματζ (αλλα να κλεινει αν προηγουμένως πας σε αλλο), να αρνείται να μπουταρει ή να δυσλειτουργει. Επίσης μπορει να υπάρχουν διαφορες αναλογα και με το τι έχουμε στην φλας και αν αυτό το έχουμε κανει upgrade ή όχι και φυσικά το αν εχουμε τον 800 ή τον 8000. Γενικότερα πάντως αν διαβασουμε το readme των BA plugin λενε κι εκει ότι πρεπει να έχουμε συνολικά ιματζ με ίδιους drivers για να μας δουλεύουν όλα σωστά...

Ακομα δεν εχω καταλαβει την χρησιμοτιτα του pli γιατι εγω χρεισιμοποιω το nabilo για αυτες τις δουλειες!!!

ναι alex αλλα δεν το κράτησα και πολύ κάνα 2 ώρο
μπήκα κανονικά με τα setting από experimental(τα πήρε μονο του αλλα όχι όλα τα lnb )
έγινε δίκτυο με pc και δεν είδα κάποια δυσλειτουργία αλλα δεν δοκίμασα και τίποτα σοβαρό streming κτλ
:BDGBGDB55:

Παντως απο την 4.6.74 και μετα τα BA plugin ειναι beta, ακριβως λόγω της αλλαγής των drivers
*Barryallen 4.6.75*
EXTRACTING IMAGES TO FLASH IS STILL IN BETA - PLEASE TEST !

απο της 2 το μεσιμερη σε λιγο θα κλεισω 12 ωρες πανω στο κουτι με experimenetal 07.02.09 sti flash τι καλα θα ηταν το οζουν να ηταν στο usb τι καλα πλεον ειναι το πιο ενημερωμενο σε driver την ατυχια μου μεσα ,βορειος και με το 4.6.75 ολα καλα και με αυτο και ας ειναι μπετα

Παντως απο την 4.6.74 και μετα τα BA plugin ειναι beta, ακριβως λόγω της αλλαγής των drivers
*Barryallen 4.6.75*
EXTRACTING IMAGES TO FLASH IS STILL IN BETA - PLEASE TEST !
Όχι ακριβώς....αυτό που σημειώνεις υπήρχε εδω και μερικές εκδόσεις....αυτό το beta αναφέρεται στην νέα δυνατότητα του ΒΑ να μπορείς να περάσεις image στην flash ενώ είσαι boot με multiboot image....(με την ίδια διαδικασία....το Ιmage στο MB_images και extract αλλα έχει επιλογή extract στην flash)

Πολυ καλο το να μπορεις απο τον ΒΑ να φλασαρεις. Αντε να γυρισω σπιτι αυριο να τα ξανακανω οοοοολα απο την αρχη, ε δεν θα μου φαει κανα 2ωρο?:Banane0:

Πολυ καλο το να μπορεις απο τον ΒΑ να φλασαρεις. Αντε να γυρισω σπιτι αυριο να τα ξανακανω οοοοολα απο την αρχη, ε δεν θα μου φαει κανα 2ωρο?:Banane0:
Ωρα να έχεις να ασχολήσε....:grinning-smiley-043