DM8000 Vs DM800, η προετοιμασία

Re: Απάντηση: DM8000 Vs DM800, η προετοιμασία

O 8000 δεν έχει lnb out σε κανένα απο τα 2 υπάρχοντα τιούνερ, μόνο απο τον 800 μπορεί να γίνει αυτό!
ΜΠορείς όμως να κάνεις loopthrough εσωτερικά μέσα από ένιγμα απο το ενα tuner στο αλλό ώστε με ενα καλώδιο να έχεις και τα 2 tuner διαθέσιμα....
Απλώς ενημερωτικά και όχι οτι μπορεί να είναι χρήσιμο εδώ στην περίπτωση μας

Re: Απάντηση: DM8000 Vs DM800, η προετοιμασία

O 8000 δεν έχει lnb out σε κανένα απο τα 2 υπάρχοντα τιούνερ, μόνο απο τον 800 μπορεί να γίνει αυτό!

Οπότε αυτοί που κατεβάζουν ένα καλώδιο δεν μπορούν να κάνουν λούπα όπως με τον 7025; Κακό αυτό!

Απάντηση: Re: DM8000 Vs DM800, η προετοιμασία

Ακομα δεν εγινε το test......:flipout::flipout: πηγε 12 η ωρα πως θα φαμε το μεσημερι αν δεν ξερουμε τα πρωτα αποτελεσματα -bye-

Ναι βρε παιδιά...ακόμα;
Υποψήφιοι αγοραστές γάρ!!!!

Καλησπερα σε ολους!
Οσο για το θεμα κανονικης ζετα καρτας νοβα ο dm8000 τη διαβαζει κανονικα και στα δυο slot με τις αναλογες ρυθμισεις!
Για το dvd player το oozoon που εχω στη flash το παιζει κανονικα και μαλλον επρεπε να περαστει το dvd player plugin στη flash για να παιξει και στα image
του usb stick!
Φιλικα
gab

Μόλις επιστρέψαμε , υπομονή λίγο ακόμα θα ανοίξει νέο τόπικ ο Αλέξης για τα αποτελέσματα.
Για να σας κρατήσω σε αγωνία θα πω πως ήταν μια έκπληξη για όλους μας !

Α καλα εσεις ειστε βαλτοι να μην φαω ουτε βραδυνο ! Ευτυχως που ειμαι σε αυστηρη διαιτα :flipout::flipout::flipout:

Καλησπερα σε ολους!
Οσο για το θεμα κανονικης ζετα καρτας νοβα ο dm8000 τη διαβαζει κανονικα και στα δυο slot με τις αναλογες ρυθμισεις!
Για το dvd player το oozoon που εχω στη flash το παιζει κανονικα και μαλλον επρεπε να περαστει το dvd player plugin στη flash για να παιξει και στα image
του usb stick!
Φιλικα
gab

Oι αναλογες ρυθμισεις ποιες ειναι?Και ειναι διαφορετικες απο ζετα σε ζετα?

Για το cccam που χρησιμοποιω θελει edit το cccam.cfg με το αναλογο camkey για να παιξει η ζετα!Συνηθως οι ζετα ειναι ιδιες ενω οι αλλες βερσιον v4,v2,v5 θελουν αλλα camkey στο config αρχειο για να παιξουν!
gab

Απάντηση: Re: DM8000 Vs DM800, η προετοιμασία

Α καλα εσεις ειστε βαλτοι να μην φαω ουτε βραδυνο ! Ευτυχως που ειμαι σε αυστηρη διαιτα :flipout::flipout::flipout:
Αντε ρε παιδια μας εχει κοψει η λορδα..........