DM8000, ζητούνται beta testers

Οσο ανεβαινει η τιμή, τόσο λιγότεροι και οι αγοραστές, αυτό είναι σίγουρο
Το θεμα ειναι αν και κατα ποσο θα ειναι καλύτερος απο τον 800 και σε ποιούς τομείς (περα απο τα 2 CI) ώστε καποιοι φανατικοί (ονόματα δεν λέμε) να πουλήσουν τον 800αρη και να πάνε στον 8000....
Ζητούμενα:
Αριστη ποιότητα εικόνας
Ευαίσθητο τιούνερ και στα dvb-s2
Οχι βλακείες του τύπου "δεν επιτρέπονται διαγραφές καναλιών"
Οχι κρασαρίσματα και υπερθέρμανση
Οχι 10 λεπτά για νέο μπουτάρισμα
και φυσικά απο την αρχή σωστή λειτουργία σε όλα τα υπόλοιπα ..(ξέρετε εσείς)
Λοιπόν σε παραδέχομαι έχεις πολύ χιούμορ τελικά !!!!!!!!!!:flipout::flipout:

Εγώ θέλω και HDMI...

Κι εγω θέλω και ενσωματωμένο positionner για actuator μοτερ και χειρισμό μηχανικού πολαρότορα ...αλλά αυτά ξέρουμε ήδη ότι δεν τα διαθέτει!
Αν όμως δεν διαθέτει ούτε και αυτά που αναφέρω τότε ...θα δυσκολευτεί να βρει πελάτες!

900 ?? Υπερβολή δεν είναι τώρα αυτή η τιμή, ότι κι αν φοράει ο δέκτης? Αν το σκεφτείτε καλά, κοστίζει ακριβότερα από μια μέση 42" τηλεόραση!!! :twoguns:

Ετσι λέγαμε και για το 8οο'ράκι αλλά έχει γεμίσει ο τόπος.
Πάντως όπως και νάχει αν τελικά είναι τόσα τα λεφτά,είναι πάρα πολλά όπως πολλά είναι πολλά και για τον 800 τα 450 περίπου που κοστίζει.
Υπομονή ,θα πέσει η τιμή οταν μειωθεί η ζήτηση...

Re: Απάντηση: DM8000, ζητούνται beta testers

900 ?? Υπερβολή δεν είναι τώρα αυτή η τιμή, ότι κι αν φοράει ο δέκτης? Αν το σκεφτείτε καλά, κοστίζει ακριβότερα από μια μέση 42" τηλεόραση!!! :twoguns:

Η τιμή δεν θα ήταν υπερβολική, αν ο δέκτης ήταν πραγματικός high end και στο hardware και στο software...
Για να ειναι τετοιος θα έπρεπε να έχει επιπλέον:
positionner για actuator μοτερ και μαλιστα 2 για να κάνεις και την κίνηση πάνω-κάτω για ασταθείς δορυφόρους (ποζίσιονερ τετοιο ειχαν όλοι οι παλιοί high end αναλογικοί όπως ο δικός μου echostar 8700, που επιπλέον κάνει και satfocus δηλαδή κεντράρει στο ισχυρότερο σήμα του δορυφόρου, ενω 2-3 μοντελα διέθεταν και χειρισμό δεύτερου μοτέρ)
polariser control για μηχανικούς πολωτές
Blind scan για σαρωση δορυφόρων χωρίς να ξερεις τα δεδομένα πομπών (το κανει ο 500+ αλλά και οι Vantage HD)
HDMI και μαλιστα 2 ώστε να τροφοδοτείς ταυτόχρονα και τηλεόραση και προβολέα
Αυτά μου ήρθαν πρώτα στο μυαλό+ όσα έγραψα στο προηγούμενο μου ποστ για εικόνα, ευαισθησία κλπ κλπ
Σημειώνω ότι τον αναλογικό echostar 8700 d2mac/videoguard τον είχα πληρώσει 425000 δραχμές το 1994 και...δεν ήταν ο ακριβότερος και πληρέστερος δέκτης που μπορούσες να πάρεις! Ευτυχώς τον έχω ακόμη και μου κινεί το πιάτο!

Τελικά κάποιος beta tester ,δεν τον παρέλαβε ακόμα να ακούσουμε απο πρώτο χέρι λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο εργαλείο.Γράφεται στο νετ οτι τέλη Οκτώβρη θα είναι προς διάθεση ,αληθεύει;

Τελικά κάποιος beta tester ,δεν τον παρέλαβε ακόμα να ακούσουμε απο πρώτο χέρι λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο εργαλείο.Γράφεται στο νετ οτι τέλη Οκτώβρη θα είναι προς διάθεση ,αληθεύει;
Προσωπικά το θεωρώ απίθανο τελος Οκτώβρη

Απάντηση: Re: DM8000, ζητούνται beta testers

Τελικά κάποιος beta tester ,δεν τον παρέλαβε ακόμα να ακούσουμε απο πρώτο χέρι λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο εργαλείο.
Ολοι οι δοκιμαστές δεσμεύονται με συμβόλαια σιωπής και βαριές ρήτρες. Δεν θα βρεις πουθενά αναφορές μέχρι να λήξει η δοκιμαστική περίοδος.

Καλά, με τόσους περιορισμούς (ακριβή τιμή απόκτησης, ρήτρες εχεμύθειας, υλικό που ίσως βγει ελαττωματικό και τους μείνει), ποιος δέχτηκε να γίνει tester;

Η οποία δοκιμαστική περίοδος διαρκεί πόσο χρονικό διάστημα ;;;;

Απάντηση: Re: DM8000, ζητούνται beta testers

Η οποία δοκιμαστική περίοδος διαρκεί πόσο χρονικό διάστημα ;;;;
Προφανώς μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του δέκτη στην αγορά. Δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι.

Παντως σχετικα με τους beta testers κλπ, σημερα ελαβα ενα mail που λεει οτι η επιλογη εγινε τελικα με κληρωση και οτι δεν ημουν μεσα σε αυτη.
Δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο, αλλα ισως να μην ειναι και τοσο προχωρημένο το στάδιο των δοκιμών...

Παντως σχετικα με τους beta testers κλπ, σημερα ελαβα ενα mail που λεει οτι η επιλογη εγινε τελικα με κληρωση και οτι δεν ημουν μεσα σε αυτη.
Δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο, αλλα ισως να μην ειναι και τοσο προχωρημένο το στάδιο των δοκιμών...

Παράξενο που άργησαν τόσο να σε ενημερώσουν, με δεδομένο ότι εμένα μου ήρθε Email στις 18.09.

_____Dream Multimedia announced that deliveries of the Dreambox DM8000 HD PVR DVD have commenced.
_____The distributors of the new Dreambox, which provides HDTV reception, will be receiving their 1st units this week. The box will initially be available in limited numbers. The DM8000 will be available from all leading distributors of digital TV equipment by the middle of November. At that time, review units for the media will also be made available.

A new security hologram on the packaging of all Dreamboxes now provides security for consumers from the danger of illegal copies of set-top boxes. These illegally produced units are of inferior quality, and do not provide the stable and reliable performance provided by a Dreambox. Details on the security hologram can be found at http://dmmtv.de/images/DREAMsecurityHOLOGRAM.pdf.

Dream spokesperson Alpaslan Karasu: „HDTV is a real pleasure with the DM8000. The technology is available, now it is up to programme providers to increase their offerings of HDTV contents. The new security hologram symbolizes the high quality of the Dream brand.“

The DM8000 HD PVR DVD has an RRP of 899 Euros.
____πηγή:ufs910.hdtvinfo.eu/

Attachments

• 8000-3.JPG
    8000-3.JPG
    27.7 KB · Views: 14
  • 8000-2.JPG
    8000-2.JPG
    52.4 KB · Views: 19
  • 8000-1.JPG
    8000-1.JPG
    49.7 KB · Views: 12