DM800HD και υπότιτλοι...

axilleas

New member
23 May 2008
17
Εχει καταφερει κανεις να δει υποτιτλους σε 800αρι με τα SGC-package και DrTic 2.2 Greek? (αυτα βρηκα βασικα, αν υπαρχουν κι αλλα πειτε μου)

Κανω εγκατάσταση τα scripts, αλλά δεν εμφανίζονται σε κανενα μενου του 800αρι...

Εχει προσπαθησει κανενας να το κανει σε παλαιοτερα μοντελα?

Γενικά δουλευει αυτο το συστημα με ελληνικους υποτιτλους σε ξενες ταινιες αλλων πακετων?

Διαφωτιστε εναν ασχετο σας παρακαλω... Κριμα απο το Θεο ειναι να μεινει στην αγνοια! :chinese:

ναι κι εγω το εχω ρωτησει αρκετες φορες αλλα δεν εχω παρει απαντηση..

ναι κι εγω το εχω ρωτησει αρκετες φορες αλλα δεν εχω παρει απαντηση..

Οποτε ελα προσπαθησουμε να το φτιαξουμε οι δυο μας να διαφωτισουμε και τους υπολοιπους!

Εγω βρηκα αυτο και ειναι κομπλε... http://rapidshare.com/files/6999433...wetter_Drticgreek_Weatherforecast.tar.gz.html

δοκιμασε το και εσυ να δεις και πες μου τι εκανες...

Στον 7020 παιζει κανονικα αλλα δεν ξερω ποια μορφη υποτιτλων υποστηριζει... sub, srt ή κατι αλλο;

σε 500 το έχω βάλει σε Gemini και έπαιζαν οκ.

Πρέπει να βάλεις Gemini και "PLI on Gemini" add-on και μετά να εγκαταστήσεις το σχετικό panel και το drtic.

σε 500 το έχω βάλει σε Gemini και έπαιζαν οκ.

Πρέπει να βάλεις Gemini και "PLI on Gemini" add-on και μετά να εγκαταστήσεις το σχετικό panel και το drtic.

αν εχω pli χρειαζεται να βαλω κατι αντιστοιχο?

αν εχω pli χρειαζεται να βαλω κατι αντιστοιχο?

Στο 500 όχι υπήρχε είδη στα download του PLI Server

Παιδιά αυτό είναι για enigma1 και όχι για enigma2 που τρέχει ο DM800

Ναι για αυτό είπα ότι το έχω στον 500. Δυστυχώς δεν έχω τον 800 για να δω τι επιλογές έχει στον download server.

Γενικά υπάρχουν 2 panel με ελληνικούς υπότιτλους και οι δύο ομάδες αλληλοκατηγορούνται ότι κλέβει η μία τους υπότιτλους της άλλης (καθαρά ελληνικό εε? )