DM800se + 8/1 diseqc

Εγω σου προτεινω emp centauri το 8αρι η καλυτερα το 16αρι.30-35 ευρω το πρωτο,60-65 το δευτερο.

Τιποτα...μαλλον ειναι προβλημα του 1.1 diseqc τελικα.
Θα παραγγειλω ενα αυτονομο να κανω την δουλεια μου και θα χρησιμοποιησω τα 4πλα αλλου.

Σκεφτομαι για 8/1, 10/1 ακομα και 16/1
Η τιμη δεν παιζει ρολο, αρκει να ειναι αξιοπιστο.

Μεχρι στιγμης ο malakudi μου εχει προτεινει αυτο http://www.satrix.gr/index.php?dispa...oduct_id=29851 και ειναι το πρωτο στην λιστα μου.
Ξερει κανενας κανενα αλλο που να δουλευει καλα, με οτι δορυφορο και να εχω επανω και οτι LNB? (γιατι μερικα LNB ειναι μονα,διπλα,τετραπλα)

Αυτό που σου πρότεινα έχει δοκιμαστεί σε dm800 κλώνο και σε vu duo και παίζει ΟΚ. Είναι φτηνό (20 ευρώ) αλλά δεν έχει εξωτερικό προστατευτικό περίβλημα, πρέπει να το καλύψεις κάπως εσύ.
Αν πάρεις το 8πλο centauri, πρόσεξε γιατί είναι δύο τύποι. Ένα που δουλεύει σαν diseqc 1.2 goto X και ένα που δουλεύει σαν diseqc 1.1 uncommitted.

Το καλύτερο και το φθηνότερο:
http://www.satshop.tv/EMP-Centauri-S-8-1PCP-W2-P168-W
Δοκιμασμένο σε dreambox 800 or., λειτουργεί άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να εμφανίσει ποτέ tune failed. Μπορείς ακόμα να κατεβάσεις και σήμα επίγειας κεραίας από το ίδιο καλώδιο.

Το καλύτερο και το φθηνότερο:
http://www.satshop.tv/EMP-Centauri-S-8-1PCP-W2-P168-W
Δοκιμασμένο σε dreambox 800 or., λειτουργεί άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να εμφανίσει ποτέ tune failed. Μπορείς ακόμα να κατεβάσεις και σήμα επίγειας κεραίας από το ίδιο καλώδιο.

Τελικα λεω να παω για αυτο. Αλλα μαλλον απο ελληνικο μαγαζι για να εχω και το κεφαλι μου ησυχο με την εγγυηση.

Μια ερωτηση μονο. Σε αλλα μαγαζια λέει οτι εχει απωλειες >2DB SAT και σε αλλα λεει 5DBavg. Ποια ειναι η αληθεια;
Γενικα πεφτει το σημα σε οριακες ληψεις;
Οσο για το isolation τα 4πλα diseqc λενε >40db ενω αυτο >25db. Αυτο σημαινει οτι υπαρχει περιπτωση να μπερδευετε το σημα μεταξυ διαφορετικων δορυφορων;

Τελικα εβαλα το 16αρι της centauri και κανει τις αλλαγες μια χαρα. Ισως μονο να εχς μια ελαχιστη απωλεια παραπανω στο σημα, αλλα μπορει απλα να χρειαζονται τα LNB μικρορυθμισεις.
Αυτη τη στιγμη υπαρχει η εξης εγκατασταση:

Πιατο 1,50 με
1)Astra 28.2 (κεντρο)
2)Astra 23.5

Πιατο 1,20 με
3)Astra 19,2 (κεντρο)
4)Eurobird 16
5)Hotbird 13

Πιατο 1,20 με
6)Turksat 42 (κεντρο)
7)Hellasat 39

Πιατο 1,10 με
8)Nilesat 7W

συνολο 8 δορυφοροι. Εχετε να μου προτεινετε κατι για να γεμισω τις υπολοιπες 8 θεσεις με τα υπαρχοντα πιατα; :rolleyes:
Εχω ανοιχτο οριζοντα εκτος απο τα πολυ δυτικα. Για πχ ο ισπανος 30w δεν κατεβαινει λογο του σημειου.

Στο 1,10 που βγάζει 7W μπορείς λογικά να βγάλεις και 1W (οι ισχυρές δέσμες) και 4/5W. Επίσης δες για 10/9/7/5 east

Στο 1,10 που βγάζει 7W μπορείς λογικά να βγάλεις και 1W (οι ισχυρές δέσμες) και 4/5W. Επίσης δες για 10/9/7/5 east

Θα τα εχω υποψιν μου! Νομιζω παντως οτι για διαφορεσ μικροτερες των 3 μοιρων θα χρειαστω μυτερα LNB, σωστα;

Στο πρώτο 1,20 βάλε hotbird κέντρο και πρόσθεσε 4,8Ε, 7Ε και 9Ε.
Στο 1,50 να βάλεις οπωσδήποτε και 26Ε
Στο 1,10 1W που σου είπε και ο malakudi

...

Πιατο 1,20 με
6)Turksat 42 (κεντρο)
7)Hellasat 39

αυτό το πιάτο είναι απραίτητο ? δε μπορείς να βάλεις αυτούς τους δορυφόρους πάνω στο 1,50 ??

σου μένει έτσι ένα πιάτο για πολύ ανατολικούς ή πολύ δυτικούς δορυφόρους...

sorry για το off topic αλλά μιας και αναφέρθηκε πιο πριν, το EMP 16/1 παίζει μια χαρά στον DM800 HD. :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: DM800se + 8/1 diseqc

sorry για το off topic αλλά μιας και αναφέρθηκε πιο πριν, το EMP 16/1 παίζει μια χαρά στον DM800 HD. :music-smiley-005:
Ενα λινκ με τα χαρακτηριστικά ή με τιμή για το 16άρι είναι εύκολο?