Docking Stations για τα φορητά

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,595
Πειραιάς
Κάποια πολύ ενδιαφέροντα docking stations από την εταιρεία BookEndz, καταρχήν για τα 13" και 15" μοντέλα, ενώ θα ακολουθήσει πολύ σύντομα κ για το 17". :a0210:

60458418.jpg

32375942.jpg

12650135.jpg

56633465.jpg

31844119.jpg

44412688.jpg

65666839.jpg

Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι από το 15" μοντέλο.

Οι διαθέσιμες θύρες του είναι FireWire 800, Gigabit Ethernet, USB powered hub which allows for 5 USB 2.0 ports, Audio In, Microphone in, Headphone out.

Μοναδική παραφωνία η σύνδεση ρεύματος, η οποία παραμένει η ίδια πάνω στο φορητό, αφού η Apple δεν δίνει τα δικαιώματα χρήσης σε 3ους κατασκευαστές.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ : http://www.bookendzdocks.com/Products-New_Products.html

Κόστος αγοράς 299.95 δολλάρια για το 15" και 279.95 δολλάρια για το 13".

τα docking station είναι όλα τα λεφτα παιδιά..
βέβαια το παραπάνω είναι λίγο μαιμουδιάρικο, άμα δείτε τα docking stations της Lenovo για τα καλά Thinkpad θα καταλάβετε..

Στο γραφείο έχω την 20'αρα μου με DVI, το keyboard και mouse μου, τις συσκευές μου, το gigabit LAN μου και όταν τελειώνει η μέρα, πατάω Eject και πέρνω όλη την δουλειά μου σε 1.5 κιλό σπίτι ή σε meeting εκτος.
All the money..

Όπως τα γράφει ο sokos παραπάνω είναι...αν υπάρχει χώρος που το φορητό λειτουργεί ως σταθερό, με εξωτερικές οθόνες, πληκτρολόγιο, ποντίκι κτλ., τότε το docking station είναι ότι πρέπει. Συνδέεις τα πάντα πάνω σε αυτό κ όταν είναι να φύγεις, ένα κουμπάκι κ γειά σας !!

Το συγκεκριμένο όμως ρε παιδιά απ´ ότι βλέπω πέρα από την ευκολία ότι είναι συνδεδεμένες πάνω οι εκάστοτε συσκευές ούτε ρεύμα έχει, ούτε παραπάνω θύρες USB ούτε τίποτα.
Διόρθωση, είδα έχει και μια(!!!) USB μπροστά.
Δε νομίζω να αξίζει τα λεφτά του.