Doctor Strange

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Re: Doctor Strange (2016)

Aφου δεν αρεσε του Λακη καταλαβατε ε?

Η ταινια ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.

Ο Μπενεκτιτ ειναι απολαυστικος οπως παντα , ο ρολος του ταιριαξε γαντι, τα εφφε ειναι της υψιστης βαθμιδας ο ηχος επισης και το καστινγκ θεικο.

Ισως ειναι η πρωτη marvel ταινια που η γυναικα μου ειδε απο την αρχη εως το τελος χωρις να γκρινιαξει......

Βασικά άλλη μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ταινία από εσένα δίνει πιο πολύ νόημα στο τι να περιμένουμε από κάθε άλλη κριτική άλλου μέλους...παλεύουμε να ξεχωρίσουμε μέτριες, κακές, καλές και πολύ καλές ταινίες από το ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ που σου φαίνονται όλες... :flipout:

Αρκετα καλη και για μενα για τους λογους που βλεπω μια ταινια, εξαιρετικος ηχος κι εικονα (τα συμπεριλαμβανω παντα τα τεχνικα στο γενικο συνολο μιας ταινιας) μου αρεσε κι η μουσικη επενδυση.

Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου.

Ένας από τους λόγους που ψήφισα εξαιρετική.. ήταν ακριβώς ο χαρακτήρας του ήρωα!

Ένας χαρακτήρας που δεν χρειάστηκε καθόλου μούσκουλα για να κάνει ότι έκανε!

Τελείως διαφορετικός από αυτά που βλέπουμε ως τώρα!

Απάντηση: Doctor Strange (2016)

Καλη ταινια κι απο μενα.
Aν και η φαση μου θυμησε λιγακι το "the last airbender" και καποια εφε το "inception", κινηθηκε σε καλα επιπεδα.
Περασε ευχαριστα το διωρο. Θα ψηφησω καλη μιας και αν και δεν ειχα δει ουτε το trailer, δεν επεσα εξω στο τι να περιμενω.
Δεν ειχα πολυ υψηλες προσδοκιες, κινηθηκε στο μοτιβο των marvel ταινιων, δεν προσπαθησε να πεισει για κατι παραπανω.

Εξαιρετιμή από μένα. Αρχαίος αναγνώστης του DR Strange

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χθές την είδα και μου φάνηκε μέτρια. Άν και είμαι πλέον φάν του Βενέδικτου -ώς Δόκτορ Στρέιντζ τα πήγε εξαιρετικά κατά την γνώμη μου- το σενάριο φάνηκε με πολλά κενά και σκηνές ασύνδετες μεταξύ τους.

Τα εφέ πολύ καλά αλλά όχι όλες τις στιγμές. Τα εφέ τύπου Inception με την αναδίπλωση των κτηρίων δέν με έπεισαν τελικά και μου θύμισαν λίγο computer game, σε αντίθεση με το Inception που είχα μείνει άφωνος.

Επιγραμματικά θα αναφέρω πως μου άφησε μία γλυκόπικρη γεύση. Το περίμενα πιό "σκοτεινό", πιό σαφές στο σενάριο και με βάθος στους χαρακτήρες, μιάς και έμπαινε σε βαθιά νερά μιάς και, αναπόφευκτα, συγκρινόμενο με αριστουργήματα τύπου Matrix, Inception δεν μπόρεσε να σταθεί ισάξια δίπλα τους. Θα ήθελα να κάνω και μία αναφορά για αυτό το περίεργο χιούμορ που ήθελε να περάσει και δέν με γοήτευσε ούτε στο ελάχιστο.

Θεωρώ ότι υπήρχε όλο το υλικό (Marvel=Εγγύηση) αλλά και οι καλές προθέσεις για κάτι εξαιρετικό, το τελικό αποτέλεσμα όμως με απογοήτευσε.

Re: Απάντηση: Doctor Strange (2016)

Καλη ταινια κι απο μενα.
Aν και η φαση μου θυμησε λιγακι το "the last airbender" και καποια εφε το "inception", κινηθηκε σε καλα επιπεδα.
Περασε ευχαριστα το διωρο. Θα ψηφησω καλη μιας και αν και δεν ειχα δει ουτε το trailer, δεν επεσα εξω στο τι να περιμενω.
Δεν ειχα πολυ υψηλες προσδοκιες, κινηθηκε στο μοτιβο των marvel ταινιων, δεν προσπαθησε να πεισει για κατι παραπανω.

Μια χαρά τα λες Γιάννη..

:D
hqdefault.jpg

Aφου δεν αρεσε του Λακη καταλαβατε ε?

Η ταινια ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.

Ο Μπενεκτιτ ειναι απολαυστικος οπως παντα , ο ρολος του ταιριαξε γαντι, τα εφφε ειναι της υψιστης βαθμιδας ο ηχος επισης και το καστινγκ θεικο.

Ισως ειναι η πρωτη marvel ταινια που η γυναικα μου ειδε απο την αρχη εως το τελος χωρις να γκρινιαξει......

Με το που τελειώνει η ταινια η κουβέντα πήγε ακριβώς εκεί, στο πόσο ταίριαξε όχι μόνο ο Cumberbatch στον ρόλο του αλλά τι μαγικά έχει κάνει η Marvel με όλους τους χαρακτήρες και έχει πέσει μέσα.

Για μένα, από τις κορυφαίες ταινίες της Marvel.
Σίγουρα στο top 3.
Βέβαια είμαι και λίγο biased. :p
Δεν βαριέσαι ούτε λεπτό.
Δεν υπάρχουν σκηνές του στυλ "Ας πλακωθούμε κανένα μισάωρο συνεχόμενο να γεμίσει η ταινία".
Οι όποιες ανατροπές δεν βασίζονται σε... μμμφφφχχχ "Δε θα σε σκοτώσω επειδή τη μάνα σου τη λεν Μαριώ"
Έχει αρχή, μέση και τέλος.
Ο χαρακτήρας δεν χρειάζεται να συστηθεί όπως στο Suicide Squad.
Καλά, εκεί παίζει να εμφανίστηκε και ο Batman και να μην τον κατάλαβε κανείς επειδή δεν συστήθηκε.

Ο χαρακτήρας σπέρνει.
Ο ηθοποιός σπέρνει.
Το όλο concept φεύγει από το "έχω μούσκουλα/πολλά λεφτά και δέρνω".

Τι; Θέλετε και άλλα; :p

Για μένα, από τις κορυφαίες ταινίες της Marvel.
Σίγουρα στο top 3.
Βέβαια είμαι και λίγο biased. :p
Δεν βαριέσαι ούτε λεπτό.
Δεν υπάρχουν σκηνές του στυλ "Ας πλακωθούμε κανένα μισάωρο συνεχόμενο να γεμίσει η ταινία".
Οι όποιες ανατροπές δεν βασίζονται σε... μμμφφφχχχ "Δε θα σε σκοτώσω επειδή τη μάνα σου τη λεν Μαριώ"
Έχει αρχή, μέση και τέλος.
Ο χαρακτήρας δεν χρειάζεται να συστηθεί όπως στο Suicide Squad.
Καλά, εκεί παίζει να εμφανίστηκε και ο Batman και να μην τον κατάλαβε κανείς επειδή δεν συστήθηκε.

Ο χαρακτήρας σπέρνει.
Ο ηθοποιός σπέρνει.
Το όλο concept φεύγει από το "έχω μούσκουλα/πολλά λεφτά και δέρνω".

Τι; Θέλετε και άλλα; :p

Τη Rachel με στολή σέξι σούπερ ηρωίδας :drool:

μετρια ταινια ισως με λιγη καλη θεληση προς το καλη.ουδεμια βεβαια συγκριση οπως καποιος φιλος ανεφεραι με τα inception & matrix.θα συμφωνησω και εγω οτι το χιουμορ δεν χωραει παντοτε και παντου.περνας ενα διωρακι ψιλοευχαριστο...ισως....και μετα μαλλον την ξεχνας.

Με το που τελειώνει η ταινια η κουβέντα πήγε ακριβώς εκεί, στο πόσο ταίριαξε όχι μόνο ο Cumberbatch στον ρόλο του αλλά τι μαγικά έχει κάνει η Marvel με όλους τους χαρακτήρες και έχει πέσει μέσα.

Πρωτο και καλυτερο μπινγκο ηταν ο Τονυ Σταρκ. Αυτος εδω νομιζω πως ειναι η δευτερη καλυτερη επιλογη μετα απο εκεινον.

Κουμπωσε σε καθε ικμαδα του χαρακτηρα του Strange - οσο τον ξερω γιατι δεν ειμουν ποτε φανατικος αναγνωστης του ηρωα -

Απάντηση: Re: Doctor Strange (2016)

Κοιτα φαντασου μου αρεσε εμενα που δεν διαβαζα ποτε μου Doctor Strange. Δεν χρειαζεται να εκτιμας τον χαρτινο ηρωα για να αναγνωρισεις ενα ωραιο στησιμο ταινιας...

μα αυτο ειπα βρε,το στησιμο ηταν εξαιρετικο,το προβλημα για μενα,ειναι ο χαρακτηρας και μονο.
Δε με πειθει ως σουπερ ηρωας.

Ειναι η μαγικη φυση του χαρακτηρα που σε μπερδευει ισως. Και εμενα με μπερδευε για αυτο και δεν ειχα εντρυφησει τοσο στον χαρτινο ηρωα οσο στους υπολοιπους. Ομως η επιλογη του Κουμπερμπατς ηταν κινηση ματ μιας και απο μονος του ειναι ηθοποιος με υφος μυστηριου κατι που απαιτει ο ρολος.

Μην σου πω οτι θα προτιμουσα να μην εμπλεκοταν με το υπολοιπο marvel universe μιας και ειναι ο μονος εκπροσωπος του υπερφυσικου . Ερχεται ομως απο μιαν αλλη εποχη οπου η μαρβελ δοκιμαζε διαφορα ειδη ηρωων.

Οπως ο μαστερ Κουνγκ φου.

Που κολλάει το Inception και το Matrix στην όλη φάση; :chinscratch:

Και το Batman vs Superman δεν είχε καμία σχέση με το Ran του Kurosawa αλλά δεν το κάναμε θέμα... :p

Απάντηση: Re: Doctor Strange (2016)

να το δω 2d ή 3d?

Aπο αποψεις χρηστων, ναι αξιζει. Κουραζει λιγακι σε σημεια, αλλα αξιζει αυτη η ζαλαδα, μιας και το ολο θεμα με τις διαστασεις και το βαθος σκηνων, βοηθα το 3d για απολαυστικοτερη εμπειρια.
Περαν αυτων, μια αναλυση και στο παρακατω λινκ.

http://www.cinemablend.com/news/1580710/to-3d-or-not-to-3d-buy-the-right-doctor-strange-ticket

Last edited:
Re: Απάντηση: Doctor Strange (2016)

γιατι στο Inception υπαρχει αυτη η στρεβλωση με τα κτηρια.
Στο ματριξ υπηρχε το εικονικο συμπαν.

Όπου το Inception και το Matrix είναι μεταγενέστερα του Dr Strange. :nounder: