Kostas_Y
AVClub Fanatic
Re: Doctor Who - Torchwood, Βρεττανικα διαμαντακια στην μικρη οθονη μας
To BBC μολις ανακοίνωσε τον νέο Δόκτορα: ο Peter Capaldi
To BBC μολις ανακοίνωσε τον νέο Δόκτορα: ο Peter Capaldi
Για να τον δούμε και αυτόν, όμως δεν είναι λίγο μελαλούτσικος;
Υ.Γ.
Τελικά είδες και το Graveyard Shift;
Αντε να δουμε τι θα σκασει μυτη.
Εικαζω οτι δεν θα ειναι τοσο νεος αυτην την φορα.
Για να τον δούμε και αυτόν, όμως δεν είναι λίγο μελαλούτσικος;
:chinscratch:Καποια στιγμη περιμενω και ..γυναικα στον ρολο...
Αν δεν κάνω λάθος, μπορεί να ξαναγεννηθεί 12 φορές. Έχουμε περιθώριο για ένα Who ακόμα.
Εμένα άλλο με χαλάει. Ο Capaldi έχει ήδη εμφανιστεί σε άλλους ρόλους τόσο στο Dr. Who όσο και στο TorchWood.
Γιατι ? Προκειται για ιδιο κελυφος αλλα για αλλον χαρακτηρα.
Αληθεια δεν εχει προκυψει ενα σεναριακο θεματακι?
Ο τελευταιος δεν εχει ξοδεψει υποτιθεται ολα τα εναπομειναντα regenerations του?
Αν δεν κάνω λάθος, μπορεί να ξαναγεννηθεί 12 φορές. Έχουμε περιθώριο για ένα Who ακόμα.
Εμένα άλλο με χαλάει. Ο Capaldi έχει ήδη εμφανιστεί σε άλλους ρόλους τόσο στο Dr. Who όσο και στο TorchWood.
επειδη ειδα και προσφατα τα επεισοδια με τον τελευταιο, μου ειχε μεινει η εντυπωση οτι τις ξοδεψε ολες.
Δεν θυμαμαι που αναφεροταν ομως...
Για πες κι εσυ ρε JL που εισαι κινητη βιβλιοθηκη στο θεμα.
(Οχι οτι δεν θα εβρισκαν ενα τροπο βεβαια, ουτως ή αλλως).
Δηλαδή μπαίνει σε ένα υπάρχον σώμα; Σαν τον Βούλη στον Εξορκιστή ένα πράγμα; :devil-smiley-029:
A δεν το ξερω αυτο . Εγω ειμαι με τον νεωτερο doctor τα παλια δυστηχως δεν τα πολυεβλεπα.
Αραγε πως διαλεγει κελυφος ο δοκτωρ ? μηπως απο τις συναντησεις του καποια στιγμη ?
Η καινούρια σειρά αποτελεί συνέχεια της παλιάς, δεν πρόκειται για remake/reimagining...
Κάποια στιγμή...
...οι παραγωγοί ανοίγουν οντισιόν και διαλέγουν...
Τυπικά, αν η αναγέννηση είναι προκλητή και προγραμματισμένη, υποτίθεται ότι μπορούν να επιλέξουν κατά βούληση την εξωτερική τους εμφάνιση (σε αυτά τα πλαίσια, μπορούν και να αντιγράψουν την εξωτερική εμφάνιση κάποιου άλλου) και έχουν και ένα χρονικό περιθώριο που μπορούν να δοκιμάσουν διάφορες μορφές μέχρι να καταλήξουν (Destiny of the Daleks, 1979). Σε επείγουσες αναγεννήσεις, υποτίθεται ότι η τελική μορφή είναι τυχαία...
Θα του λειπει κανα οργανο την επομενη φορα? Ελπιζω οχι τιποτα χρησιμο...:chinese:
Η καινούρια σειρά αποτελεί συνέχεια της παλιάς, δεν πρόκειται για remake/reimagining...![]()
The serials "The Deadly Assassin" and "Mawdryn Undead" and the 1996 TV film suggest that a Time Lord can regenerate 12 times, for a total of 13 incarnations. "Death of the Doctor", a 2010 story of the spin-off series "The Sarah Jane Adventures", has the Doctor claiming that he can regenerate 507 times, but episode writer Russell T Davies later indicated that this was intended as a joke, not to be taken seriously.[
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.