Re: Doctor Who - Torchwood, Βρεττανικα διαμαντακια στην μικρη οθονη μας
τώρα τελευταία έπεσε στην αντίληψη μου αυτό :
Μου άρεσε πολύ. Κουστούμια, φωτογραφία απίστευτα, καλός ήχος και κάποιες απλά κορυφαίες ηθοποιίες. Σαν θέμα, μας πάει χεράκι χεράκι στη δημιουργία του μύθου δείχνοντας μας τη ζωή
του ανθρώπου που πρώτος κλήθηκε να "βολτάρει" το Τardis.
Σιγουρα το οτι ειναι γηραιοτερος δεν τον κανει πιο ελκυστικο απο εναν νεαροτερο πρωταγωνιστη. Εχοντας ομως την τραυματικη εμπειρια του προηγουμενου καραγκιοζη οχι μονον ειναι καλοδεχουμενος αλλα και κανουμε τεμεναδες.
Αυτο που ειναι προφανες ειναι οτι τα σεναρια προσαρμοζονται και στον ηθοποιο που υποδυεται τον doctor Who. Αποτελεσμα αυτου οσο επαιζε ο αφρυδος βλεπαμε συχνα κωμωδιες εστω και με δοσεις δραματος ενω τωρα βλεπουμε κυριως δραματα με δοσεις κωμωδιας οπως βλεπαμε και με τον Tennant.
Τα σεναρια εχουν γινει σαφως πιο σκοτεινα και η χημεια μεταξυ των δυο μου μοιαζει καλυτερη.
Απάντηση: - Torchwood, Βρεττανικα διαμαντακια στην μικρη οθονη μας
Είχα δει λίγα επεισόδια πέρσι , είδα και αυτό μόνο φέτος με τον νέο Doctor . Το περσινό μου φαινόταν πιο παιδικό . Αυτό που είδα μου άρεσε στην αρχή λίγο περισσότερο .
Re: Doctor Who - Torchwood, Βρεττανικα διαμαντακια στην μικρη οθονη μας
Θεικος 9ος κυκλος !!!!
Τα επεισοδια 3 και 4 ( μια ιστορια δειτε τα μαζι ) ειναι βγαλμενα απο τα ονειρα μας.
Ο δε Καπαλντι εχει ανεβασει την αποδοση του στα υψη πλεον και οσο ζεσταινεται καλυτερευει.....Θυμιζω οτι και ο Τεναντ του πηρε μια μιαμιση σαιζον για να γκαζωσει...