Δοκιμές ενισχυτικών

για κυττα στην τριτη σελιδα

τωρα να δεις τι θα πουν για υπθχθονιες σχεσεις με κακους εμπορους.

Μπα, δεν τα φέρνει πλέον ο Θεοφιλάκος.
Αλλιώς, θα τα είχε στη λίστα με τις εταιρείες που αντιπροσωπεύει...

Ξέρω, αλλά ψάχνω για ολοκληρωμένο.

Αυτός είναι ήδη πάνω από το budget μου και μετά για να πάρω και προ, θα μου βγει "an arm and a leg" το θέμα ενισχυτής...

Μηπως πρεπει να ξαναδεις το θεμα του τελικου PERREAUX 350P?
Ειναι σε καλη τιμη και αν μπορεις να βολευτεις με αυτον το φτηνο παθητικο προενισχυτη απο την Μαλαισια (δε θυμαμαι εταιρια) δε θα ξεφυγεις πολυ. Αργοτερα παιρνεις ενα καλο προ και καθαρισες... Για παντα...

Εχει και ενα review στο audiopoint.gr (για οποιον εμπιστευεται τα reviews)

Έχω μια αρχή:

δεν παίρνω τίποτα, αν δεν το ακούσω πρώτα στο σύστημά μου.
Περιορίζω τις επιλογές μου, ξέρω, αλλά είμαι υπέρ του better safe than sorry.

Αλλά και να αποφασίσω να τον πάρω, θα περάσουν τουλάχιστον δυο μήνες μέχρι να έχω τα λεφτά στο χέρι, οπότε δεν τίθεται θέμα.

Χώρια που ακόμα αμφιταλαντεύομαι, γιατί ο λαμπάτος του Σπέρτου μου αρέσει πολύ επίσης...

Δεν βάζεις και μία, κατά τη γνώμη σου, σειρά σε αυτά που έχεις ακούσει, από τον χειρότερο στον καλύτερο άσχετα με το κόστος;
Έτσι για να ξέρουμε με τι ματσάρουν καλύτερα τα ηχεία σου...

Λοιπόν, μέχρι στιγμής, κονταροχτυπιούνται στην κορυφή Perreaux και Scout.

Ο μεν Perreaux έχει την καθαρότητα και την ταχύτητα, ο δε Scout έχει καλύτερη αίσθηση, νιώθω να "σβήνουν" καλύτερα οι νότες.

Μετά βάζω τον Copland, αλλά έχουμε μια κάποια ανεπάρκεια ισχύος, χώρια που είναι και πιο ακριβός από τον Scout.
Μαζί με τον Copland θα έβαζα και τους EAR.

Έπειτα, πάει ο gainclone, ο οποίος ήταν επίσης ανεπαρκής σε ισχύ.
Μαζί με τον gainclone και ο μπέρι, κυρίως λόγω της εκπληκτικής οδήγησης.

Τελευταίος ο Symphonic Line, ο οποίος δεν ταίριαξε καθόλου...

Καλή φάση μου ακούγεται και φαντάζομαι το διασκεδάζεις αρκετά. Χαίρομαι που πέρασαν από τα χέρια σου τόσα μηχανήματα. Και κυρίως που δοκίμασες και φθηνούς ενισχυτές.
Εύχομαι μάλιστα η οποία επιλογή σου να σε συντροφέψει για καιρό. Μονό μετά από πολύ καιρό, μαθαίνει κάνεις όλα τα τερτίπια θετικά/αρνητικά κάθε ενισχυτή.
Καλή συνέχεια και καλή διασκέδαση.

Γλυκειά μουσική με χροιά λάμπας και κτηνώδη δύναμη! (Υβριδικός).

Attachments

• CAV A-12.jpg
    CAV A-12.jpg
    97.4 KB · Views: 57
Από CAV προτιμώ τον λαμπάτο αν και μοιάζει με σκακιέρα... :p

Σατανικη ιδεα !
Ενισχυτης σκακιερα.
Και να μπορεις να παιζεις σκακι κιολας !
Θα καγχασει και το ποικιλοχρουν εριφιον.

Απάντηση: Re: Δοκιμές ενισχυτικών

Σατανικη ιδεα !
Ενισχυτης σκακιερα.
Και να μπορεις να παιζεις σκακι κιολας !
Θα καγχασει και το ποικιλοχρουν εριφιον.
Προσοχή! Τα ποικιλόχροα ερίφια έχουν την τάσιν να καχγάζουν λίαν ευκόλως με τελικά δραματικά αποτελέσματα! (Μεζές!). Άλλωστε και με τους Ιάπωνας εκάγχαζον...

Να και η... σκακιέρα! Έχει εκπληκτικό ήχο, 45 kgr βάρος (!) για τους ... άπιστους, και μεγάλη...πειθώ! Με αυτόν άκουσα τα ηχεία μου και τα αγόρασα, αλλά είμαι κατά του ... σκέτη λάμπα. Πιστεύω τελικά ότι ο Α-12 είναι καλλίτερος και πολύ περισσότερο ... λάγνος!

Attachments

• H...ΓŽΒ£ΓŽΕ‘ΓŽβ€˜ΓŽΕ‘ΓŽβ„’ΓŽβ€’ΓŽΒ‘ΓŽβ€˜.jpg
    H...ΓŽΒ£ΓŽΕ‘ΓŽβ€˜ΓŽΕ‘ΓŽβ„’ΓŽβ€’ΓŽΒ‘ΓŽβ€˜.jpg
    33.8 KB · Views: 69
Απάντηση: Κατέφτασε που λέτε το ιππικό...

Περί gainclone:

Είπα λοιπόν να συνδέσω τα Signum με τον προ μου (τον Rotel) και τον τελικό που μου δάνεισε ο Τσάκωνας (ένα κιτ των 40 βατ, δε θυμάμαι πώς λέγεται -οι παλιότεροι ίσως θυμούνται, είχε γίνει χαμός στο παλιό avforum μ' αυτό) και ακούσαμε για λίγη ώρα.

Γιά την ιστορία, το κίτ εναι το RevC.

Γιά'μένα τον καλομαθημένο (απ'τον Perreaux) μού φαίνεται λίγος σε όλα, αν αναλογιστούμε όμως το κόστος (~130 ευρώ) δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Και σίγουρα παίζει και οδηγεί πολύ πάνω απ'τα λεφτά του! :ernaehrung004:

Μπιλ, όντως ο gainclone για τα λεφτά του είναι τελείως αλλού.

Αλλά τελικά ακόμα και οι ισχυρότεροι gainclone δε νομίζω να αρκούν για να οδηγήσουν τα ηχεία μου...

Επιτέλους, τέλος!

Τελευταίος στη λίστα των ενισχυτικών στις δοκιμές μου, ήταν ο Audionet SAM του κυρίου Ν.

Τους Audionet τους θεωρούσα γενικά πολύ "σκληρά" μηχανάκια. Αλλά πιθανότατα, λόγω του σχετικά "μαλακού" χαρακτήρα του ηλεκτροστατικού ήρθε κι έδεσε!

Με ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα, δεν κουράζει, δεν τσιρίζει. Η μοναδική μου ένσταση θα ήταν μια ελαφρά πτώση στην έκταση του μπάσου, αλλά αυτό που κερδίζω σε έλεγχο και ταχύτητα, με καλύπτει απόλυτα.
Στα συν του, η έξοδος ακουστικών και οι ευκολίες και τα κυκλώματα προστασίας που προσφέρει.

Επειδή πλέον καλύπτομαι από τον SAM, κι έχω ψιλοβαρεθεί και λίγο, νομίζω ότι θα μείνω εδώ.

Η αναζήτηση έλαβε τέλος, εκτός απροόπτου.
Πάμε για πηγές, σιγά σιγά...

δώσε κάτι στο Μήτσο και πάρτονε.
Άλλωστε και εκείνος στο ψάξιμο είναι...

Μεταξύ μας και σε μένα καλά έπαιξε.
Αλλά όχι όσο ο Mbl με τους τρέντς (μέχρι εκεί που παίζουν) - (άσε γιατι μας διαβάζουν και κάποιοι ψόφιοι γιά παρεξήγηση)

Έτσι την κόβω τη φάση.

Καλά, άμα έπαιζε και το ενσωματωμένο phono του καλύτερα από το Vanguard, θα πετούσα από τη χαρά μου, αλλά και πάλι κρατάω το Vanguard...