Δοκιμή audio spectrum

Δεν τίθεται κάν θέμα σύγκρισης με AV ενισχυτές.
Μπορείς να τον συγκρίνεις μόνο με καλούς δικάναλούς.

Re: Απάντηση: Δοκιμή audio spectrum

Παιδιά έγινε μπέρδεμα με τις φωτό γιατί τρώγαμε κάτι πάστες ταυτόχρονα με την αποθήκευση.
:food-smiley-005::food-smiley-005::food-smiley-005:
Σύντομα θα τις ανεβάσω.

Είναι ένα σχεδιάκι με ακουστικό λαβύρινθο και bass reflex (υβριδικό).

Φοστεχ 126 μου μυρίζει. Ακούγετε σαν αποκάλυψη αυτό το hybrid.
Βεβαια μην το 'μετρίσεις' και προσεξε τι μπάσα περιμένεις ...
Αααα... αν δεν είναι το 126... με το reference hybrid... εκτώς απο φωτο PLZ στείλε και κανα διαγραμα να χαζέβουμε.

Παιδιά καλησπέρα!!!!είμαι κανούργιος στον χώρο του hi-fi και δεν συμμαζεύεται ενώ σε θέματα home theater παλιός γνώριμοσ!!!!!
το θέμα είναι οτι κληρονόμησα τα hermes v1 και τα εχω ερωτευθει αλλά έκανα το λάθος να τα δοκιμάσω σε ενισχυτή sony τεχνολογίας 1999 και ήταν κρίμα. ο τύπος από όπου τα πήρα τα οδηγούσε με amplifier creek opos kai cd player kai epezan arketa glyka mporo na po!me ton diko m mou home cinema den thelo kan na sxoliaso......mporeite na bohthisete re paidia me protash gia enisxyth kai cd player!!!!skeftomai na agoraso kainourgia alla thelo na do ti taksi timis prpei na akolouthiso gia na exo hxhtiko apotelesma!!!kinoumai se 500 eyro se cd palyer kai 1000 eyro ston enisxyth!!1profanos den pao gia home cinema enisxith alla stereo!!!!peite mou paidia as parakaloooooo

καλως ηρθες giomav
που το ξεθαψες αυτο το thread

το ηχειο που αγορασες ειναι μια καλη επιλογη ηχητικά και συμφερουσα αγορα οσο αφορα τα μεταχειρισμένα.
πες μας τι μουσικη ακους, σε τι εντασεις και τι χωρο εχεις.

γενικα για τους ερμηδες
θα ταλαιπωρηθεις στη τοποθετηση, κρατα αποστασεις απο τοιχους...ολους
θα ταλαιπωρηθεις στο ματσαρισμα οσο αφορα τα συνοδα
το αποτελεσμα θα σε ανταμειψει.
ειναι ευαισθητο ηχειο αλλα δυσκολο φορτίο, δηλαδη μπορει να παιξει και με λιγα watt φτανει να ειναι καλα watt
ταιριαζει λαμπα για να χαλιναγωγηθουν οι ψηλες για αυτα τα λεφτα που μιλας
εστω και μ/χ
με λιγότερα λεφτα για πηγη ακου και τα marantz που ταιριαζουν με τα spectrum λογω ατμοσφαιρας και στρογγυλεματος των ακρων (CD5001 ~250e θα πρεπει να δωσεις τριπλα για να ακουσεις καλυτερα) και δωσε μεγαλυτερη βαση στους ενισχυτες και καλωδια.
Μη βαλεις επάργυρα καλωδια ουτε για rca ουτε για ηχεια, μεινε σε χαλκό υψηλης καθαροτητας, θα δεις το γραφει πανω 4Ν ειναι 99,99% ή 6Ν.
Να θυμασαι οτι ενισχυτη δεν αλλαζεις ευκολα, δεν αλλαζει η τεχνολογια, οι πηγες αλλαζουν.

να θυμασαι πρωτα ακους και μετα πληρωνεις
αυτα σε γενικες γραμμες συμφωνα με τα αυτακια μου και την εμπειρια μου
τα παιδια θα σου πουνε κιαλα
μη ξεχασεις να απαντησεις στις ερωτησεις παραπανω

καλη επιτυχια

Υ.Γ ρε παιδια τι θα γινει με εκεινες τις φωτογραφιες???
και μια που τις ανεβαζετε, δε ανεβαζετε και καμια απο τις παστες?

Παλικάρια οι φωτογραφίες έχουν ξεχαστεί στην πρωτεύουσα στο σπίτι του παιδιού με τους Ερμήδες.

Αλλά.........

images

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Ακούω κατά κύριο λόγο lounge ατμοσφαιρικο και rnb!!!
Με λίγα λόγια μενδιαφέρει μπάσο και να κατεβαίνει χαμηλά όσο περισσότερο γίνεται...
το δωμάτιο που ε´χω τουσ ερμήδες ειναι 20 τετραγωνικά.
δεν γνώριζα οτι χρειάζεται απόσταση και η πίσω όψη από τον τοίχο...γενικότερα τι αποστάσεις να κρατήσω?

ξέρω πως οι ερμήδες είναι αρκετά απαιτητικοί και γιαυτο το σκέφτομαι!marantz gia cd player e?modelo?
kai eidika ston enisxyth einai pou ponaei to thema!!!!!ekei poy pame?:grinning-smiley-043