Θα θελα την άποψη σας. Στο σύστημα μου χθες (Moonriver 404ref,+atalante 5+eversolo a6) είχα τη δυνατότητα να ακούσω το ayazi mk2, Α/Β το προηγούμενο μοντέλο. Κανοντας δοκιμή τα χαμηλά ήταν καλύτερα, πιο στακατο, ελεγχόμενο, όμως στις μεσαιουψηλες δεν άκουγα διαφορά, (σημειωτέον το ένα αυτί χάνει λίγο λάδια....
) Soundstage imaging, ίδια
Έτσι φώναξα την κόρη με φρέσκα καλα αυτιά, κ μου είπε ακριβώς τα ίδια.
Η σύνδεση ήταν μέσω usb, έπαιξα flac κ tidal
Οπότε δεν το αγόρασα. Το θέμα είναι ότι υπήρχε μια διαφορά αλλά δεν ήταν αυτό το wow, όταν πήγα πχ από τον πολυκαναλο στον Moonriver. Το είχα νιώσει πάλι με το LAB 12 με τα klipsch rf35 όμως κ συμφωνήσανε ότι έφταιγαν τα ηχεία κ δεν άκουγα διάφορες. Εδώ ήταν πιο αισθητές οι διαφορές.
Τι λέτε....? Ένα dac δεν κάνει μεγάλη διαφορά σε όλα τα επίπεδα ή πρέπει να ανέβει πχ κάνεις πάνω από 3κ για να ακούσει διαφορά μεγάλη.?

Έτσι φώναξα την κόρη με φρέσκα καλα αυτιά, κ μου είπε ακριβώς τα ίδια.
Η σύνδεση ήταν μέσω usb, έπαιξα flac κ tidal
Οπότε δεν το αγόρασα. Το θέμα είναι ότι υπήρχε μια διαφορά αλλά δεν ήταν αυτό το wow, όταν πήγα πχ από τον πολυκαναλο στον Moonriver. Το είχα νιώσει πάλι με το LAB 12 με τα klipsch rf35 όμως κ συμφωνήσανε ότι έφταιγαν τα ηχεία κ δεν άκουγα διάφορες. Εδώ ήταν πιο αισθητές οι διαφορές.
Τι λέτε....? Ένα dac δεν κάνει μεγάλη διαφορά σε όλα τα επίπεδα ή πρέπει να ανέβει πχ κάνεις πάνω από 3κ για να ακούσει διαφορά μεγάλη.?