[ΔΟΚΙΜΗ] Ελληνικό 7ήμερο Nova EPG για nabilo 0.12

- Ενημέρωση του epg.dat για Nabilo και dream_elite image από satgrekco team
σήμερα 11-11-2010 ώρα 12.00`

σήμερα 15-11-2010 ώρα 13.45`

σήμερα 19-11-2010 ώρα 10.45`

σήμερα 22-11-2010 ώρα 18.45`

σήμερα 25-11-2010 ώρα 13.45`

σήμερα 30-11-2010 ώρα 18.00´

Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου τον κύριο Korn για την πολύ καλή δουλειά με το epg.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορεί κάποιο άλλο image,πλην των παραπάνω,να δεχτεί εξωτερικό αρχείο epg;

Re: Απάντηση: [ΔΟΚΙΜΗ] Ελληνικό 7ήμερο Nova EPG για nabilo 0.12

Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου τον κύριο Korn για την πολύ καλή δουλειά με το epg.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορεί κάποιο άλλο image,πλην των παραπάνω,να δεχτεί εξωτερικό αρχείο epg;

ναι, βάλε το sgc menu και μετά μέσα από το sgc panel κατεβαζεις το xmltv import
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=70171

Στους dreambox νu,και γενικά στο enigma 2 υπάρχει epg για όλα τα image

Τo epgimport μπορείς να τo περάσεις σε όλα τα image ακόμα και στα nabilo,dreamelite και να έχεις εβδομαδιαίο πρόγραμμα,μπορείς ακόμα και να τo ρυθμίσεις κάποια πρωινή ώρα να κατεβαίνει αυτόματα και καθημερινά τo epg (μετά της 6,15 τo πρωί είναι η ώρα που γίνετε αναβάθμιση)

Υπάρχει επίσης τo crossepg που εξελίσσεται, στους dream δουλεύει πολύ καλά, στον νu έχει ακόμα πρόβλημα με της περιγραφές στα ελληνικά.

Με τo πιο πάνω αρχείο epg.dat φυσικά περιορίζεσαι μονο σε nabilo dreamelite,και blackhole νu+,δηλαδή σε image που έχουνε τo συγκεκριμένο panel για αυτού του είδους epg.

Όλες της πηγες για τo Ελληνικό epg μπορείς να της κατεβάσεις από τo sgcmenu

σήμερα 06-12-2010 ώρα 10.00´

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για την βοήθεια.Αν χρησιμοποιήσω κάποιο από τα παραπάνω πρόσθετα,κατεβαίνει κάποιο αρχείο epg (όπως γίνεται με το epg.dat στο DreamElite) και αν ναι πού το βρίσκω;

σήμερα 09-12-2010 ώρα 19.00´

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για την βοήθεια.Αν χρησιμοποιήσω κάποιο από τα παραπάνω πρόσθετα,κατεβαίνει κάποιο αρχείο epg (όπως γίνεται με το epg.dat στο DreamElite) και αν ναι πού το βρίσκω;

Το epgimport κατεβάζει στην ουσία τo αρχικό αρχείο xml που γίνετε το epg και μετατρέπεται σε epg.dat,και το χρησιμοποιούμε στο dreamelite από το panel του image που το τοποθετεί στην flash και έχουμε το epg,εφ όσον το ανεβάσουμε σε κάποιον server

Η χώροι επεξεργασίας αυτού του αρχείου με το epgimport είναι κατά σειρά προτεραιότητας στον dream,αν υπάρχει hdd ,usb, και τέλος /tmp/

Δηλαδή,για να έχουμε epg πρέπει να δημιουργήσουμε ένα αρχείο xml στο pc καθημερινά με κάποιο πρόγραμμα,η με κάποιες δυνατότητες linux όπως το δικό μας,μετά αυτό το αρχείο πρέπει ανεβεί σε κάποιον server για να κατεβαίνει με το epgimport και να επεξεργαστή για να δημιουργηθεί το epg.dat.

Last edited:
σήμερα 12-12-2010 ώρα 22.25´

παιδια υπαρχει περιπτωση να δουλεψει το συγκεκριμενο με το MV EPG plugin που ειναι για enigma 1 το οποιο διαβαζει xmltv αρχεια, και νομιζω και dat ? εκανα καποιες δοκιμες μονος μου με τα ελαχιστα που ξερω αλλα δεν καταφερα να το δουλεψω. το plugin βρικσετε στη σελιδα του xmltv import
http://www.rytec.be/
κατω που γραφει για τους enigma 1

κανεις ρε παιδια?

Το enigma1 είναι λίγο αρχαίο, όσοι έχουν δέκτες HD δεν ασχολούνται πια μαζί του. Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, δοκίμασε να πάρεις τα αρχεία greek.sources.xml και greek.channels.xml από ένα δέκτη με SGC menu και enigma2 και προσπάθησε να τα κάνεις να δουλέψουν σε enigma1.