Ναι το έχω δει και είναι πράγματι ωραία ταινία, τώρα το που θα το βρεις είναι σχετικό. Είναι παλιά ταινία και δεν ξέρω αν κυκλοφορεί στα Videoclub πλέον!
Δες το όπου βρείς,νοίκιασέ το για να καταλάβεις τι παίζει με ελληνικούς υπότιτλους (η εικόνα και ο ήχος είναι απαράδεκτα) αλλά αν σ αρέσει γιατι είναι cult ταινία πλέον (ειδικά στο εξωτερικό) αγόρασε το Director's Cut 2dvd είτε από Αγγλία (Region 2) είτε από Αμερική (Region 1) όπως έκανα εγώ..:music-smiley-005:
Την είδα την περασμένη βδομάδα και δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας... και μετά μου είπες ένας συμφορουμίτης να μπω εδώ http://www.donniedarko.com/ τα εξηγεί όλα!!!!! Πολύ τραβηγμένο όμως....
Έχω και εγώ το διπλό director's cut και το ξαναείδα πρόσφατα. Πολύ ενδιαφέρουσα ταινία, θυμίζει έντονα David Lynch στο λίγο πιο sci-fi του. Ήταν δουλειά πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη και απέσπασε πολύ καλές κριτικές.
Νίκο, ξεκίνησα να διαβάζω το site που δίνεις και μου έκανε μεγάλη εντύπωση που θεωρείται τόσο ακατανόητη ενώ εγώ τα είχα καταλάβει (σχεδόν) όλα! Μετά διάβασα ότι το director's cut (το μόνο που έχω δει) περιλαμβάνει τμήματα του βιβλίου της Sparrow σε διάτιτλους, οπότε το θέμα ξεκαθαρίζει...