Don't go to night clubs anymore

O.K.
Μετά το... στόλισμα θα συμμορφωθώ:
Λοιπόν εκτός απο Astral Weeks, Moondance, Tupelo Honey, Veedon Fleece και Enlightenment, λέτε ένα - δυό πολύ δυνατά να τα χτυπήσω. (Μάλλον το ένα θα είναι το His band and the street choir που πάντα ήταν στα υπόψιν αλλά ποτέ δεν αγοράστηκε. Τέσπα..)

Mιά υποσημείωση στο σχόλιο τού Στέλιου ,μιά και περιέλαβε τά πρελούδια γενικώς...
Χωρίς τά πρελούδια Στέλιο μου ούτε ο Van ούτε οι Beatles θα μπορούσαν να κάνουν βήμα..Τις μουσικές φόρμες απο κάτι τέτοια παλιοκλασσικούρια τίς πήρανε.
Μην ξεχνιόμαστε.:ernaehrung004::ernaehrung004:

Συντρόφια , εάν κάποιος , οποιοσδήποτε , στέκεται μαγεμένος απέναντι σε μιά, οποιαδήποτε , μουσική , γεμίζοντας την ψυχή του με ομορφιά , εμάς δεν μας πέφτει λόγος . Ισα ισα χαιρόμαστε για το συντρόφι ( εκτός κι αν είναι ο Μανωλάκος με τους 4.536 καλύτερους δίσκους του αιώνα ...ουπς 4.537 ...ουπς 4.538 ...) :flipout:

Re: Απάντηση: Don't go to night clubs anymore

Ενα ιδιαίτερο για κάποιο λόγο;
Ένα ξεχωριστό κατα κάποιον τρόπο;

"It's Too Late To Stop Now" διπλό live απ τα παληά. Σύνθεση όλων αυτών για τα οποία τον αγαπήσαμε τότε. Πολλά πνευστά αλλά...ένα από τα καλύτερα live που άκουσα ποτέ, για μένα.

Re: Απάντηση: Don't go to night clubs anymore

Συντρόφια , εάν κάποιος , οποιοσδήποτε , στέκεται μαγεμένος απέναντι σε μιά, οποιαδήποτε , μουσική , γεμίζοντας την ψυχή του με ομορφιά , εμάς δεν μας πέφτει λόγος . Ισα ισα χαιρόμαστε για το συντρόφι ( εκτός κι αν είναι ο Μανωλάκος με τους 4.536 καλύτερους δίσκους του αιώνα ...ουπς 4.537 ...ουπς 4.538 ...) :flipout:

:flipout::flipout::flipout:

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Don't go to night clubs anymore

"It's Too Late To Stop Now" διπλό live απ τα παληά. Σύνθεση όλων αυτών για τα οποία τον αγαπήσαμε τότε. Πολλά πνευστά αλλά...ένα από τα καλύτερα live που άκουσα ποτέ, για μένα.

Κώστα δεν ξέρω, αλλά δεν μπόρεσα ποτέ εκείνη την εκτέλεση του Into the mystic..:frown:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Don't go to night clubs anymore

Κώστα δεν ξέρω, αλλά δεν μπόρεσα ποτέ εκείνη την εκτέλεση του Into the mystic..:frown:

ξέρω...αλλά εγώ θα μπορούσα να το αγοράσω και μόνο για το Domino.
ο δε δεύτερος δίσκος Σκοτώνει :2thumb22sup:

Μάγκες μου, τι σου είναι η τεχνολογία ..

εδώ και κανά δύωρο έχω πλακώσει το you tube και το τι έχω δει δεν λέγεται ...

vdgg με τον Χάμμιλ από τα 1970 με μιά μαλλούρα να, portishead live με την Beth και τα τσιγαρόνια της, Glenn Gould του 50, Μόρρισευ, Tim Buckley, Roxy, ... klp. klp.

απίστευτο τι βρίσκεις .....

Απάντηση: Re: Don't go to night clubs anymore

Μάγκες μου, τι σου είναι η τεχνολογία ..

εδώ και κανά δύωρο έχω πλακώσει το you tube και το τι έχω δει δεν λέγεται ...

vdgg με τον Χάμμιλ από τα 1970 με μιά μαλλούρα να, portishead live με την Beth και τα τσιγαρόνια της, Glenn Gould του 50, Μόρρισευ, Tim Buckley, Roxy, ... klp. klp.

απίστευτο τι βρίσκεις .....

Τόχα πάθει και γώ Σπύρο, όταν είχα πρωτοβάλει την ADSL..

Στον Ωρωπό δεν έχουμε ακόμη adsl οι κωλόβλαχοι εμείς

Σήμερα είμαι μέσα και τάχω δώσει όλα ....:Banane0: