George C AVClub Addicted Member 18 June 2006 2,718 15 March 2010 #1 Η γνωστή εταιρεία δίνει μια σειρά από plugins για Photoshop, ACR και Lightroom δωρεάν σε αυτό το link Αξίζει νομίζω!
Η γνωστή εταιρεία δίνει μια σειρά από plugins για Photoshop, ACR και Lightroom δωρεάν σε αυτό το link Αξίζει νομίζω!
Γιαννης Σπυρου AVClub Fanatic 22 June 2006 35,500 NEO HRAKLEIO 16 March 2010 #4 Τα εγκατεστησα σε mac kai photoshop αλλα το προγραμμα δεν τα βλεπει ... Τα δοκιμασε κανεις ?
ilias Supreme Member 18 June 2006 9,417 Bratislava 16 March 2010 #5 Πιστευω κατεβασες την εκδοση για Μακ... εγω τωρα κατεβασα ενα για windows, αλλα δεν το δοκιμασα ακομα.
Πιστευω κατεβασες την εκδοση για Μακ... εγω τωρα κατεβασα ενα για windows, αλλα δεν το δοκιμασα ακομα.
Billy the Kid Moderator Staff member 28 April 2007 15,215 Αθήνα 16 March 2010 #6 Βρίσκονται στην επάνω μπάρα εντολών, στο τέλος πριν το Help με το όνομα onOne.
ilias Supreme Member 18 June 2006 9,417 Bratislava 16 March 2010 #7 Δουλευουν σε μενα (τα actions για το ACR), αλλα ειναι λιγο εως αρκετα δυσχρηστα και τα αποτελεσματα... δεν προλαβα να τα αξιολογησω σοβαρα.
Δουλευουν σε μενα (τα actions για το ACR), αλλα ειναι λιγο εως αρκετα δυσχρηστα και τα αποτελεσματα... δεν προλαβα να τα αξιολογησω σοβαρα.
George C AVClub Addicted Member 18 June 2006 2,718 17 March 2010 #8 Γιαννης Σπυρου said: Τα εγκατεστησα σε mac kai photoshop αλλα το προγραμμα δεν τα βλεπει ... Τα δοκιμασε κανεις ? Click to expand... Εγώ τα έχω βάλει. Στο ίδιο setup με 'σένα. Κανονικά μου δουλεύουν. Είναι εκεί που λέει ο Βασίλης.
Γιαννης Σπυρου said: Τα εγκατεστησα σε mac kai photoshop αλλα το προγραμμα δεν τα βλεπει ... Τα δοκιμασε κανεις ? Click to expand... Εγώ τα έχω βάλει. Στο ίδιο setup με 'σένα. Κανονικά μου δουλεύουν. Είναι εκεί που λέει ο Βασίλης.