Δώρο Χριστουγέννων,μια lcd!!!

Nikamf

New member
7 December 2007
2
Γεία σας παιδία.Μόλις χθες μπήκα στην παρέα σας οπότε περριτό να πω οτι είμαι λίγο άχετος με το θέμα και γι'αυτο θέλω την βοήθεια σας.
Με λίγο ψάξιμο που έκανα είμαι ανάμεσα στην Samsung 32R86B και στην
Philips 32PFL9632.Αυτό με τον θόρυβο για την Philips Είναι κάποιο πρόβλημα ή είναι απλώς ενοχλητικό?Θα με ενδιέφερε και μια 37,Full hd αλλά μεχρι 1500.Η απόσταση είναι περίπου 2,5 με 3 μέτρα και χρήση κυρίως για PS3.Περιμένω την βοήθεια σας.Τα μελε

Γεία σας παιδία.Μόλις χθες μπήκα στην παρέα σας οπότε περριτό να πω οτι είμαι λίγο άχετος με το θέμα και γι'αυτο θέλω την βοήθεια σας.
Με λίγο ψάξιμο που έκανα είμαι ανάμεσα στην Samsung 32R86B και στην
Philips 32PFL9632.Αυτό με τον θόρυβο για την Philips Είναι κάποιο πρόβλημα ή είναι απλώς ενοχλητικό?Θα με ενδιέφερε και μια 37,Full hd αλλά μεχρι 1500.Η απόσταση είναι περίπου 2,5 με 3 μέτρα και χρήση κυρίως για PS3.Περιμένω την βοήθεια σας.Τα μελε

Κατ αρχας καλως ορισες , κατα δευτερον η μια τηλεοραση με την αλλη που λες δεν εχουν καμμια σχεση μεταξυ τους παρα μονο στις ιντσες .
Αν αυγατισεις κανενα κατοσταρικο τα λεφτα σου πας σε μια 40XF355DG απο την toshiba και μπορεις να δεις και το αναλογο thread .
Το πλαισιο την εχει 1599 και νομιζω αν μετρητωσεις την παιρνεις παντου 1500 , αν παλι οχι και 1599 σε 12 ατοκες καλα ειναι .
Ειναι και 40 με μινιμαλ απαιτουμενο χωρο .

Αν αυγατισεις κανενα κατοσταρικο τα λεφτα σου πας σε μια 40XF355DG απο την toshiba και μπορεις να δεις και το αναλογο thread .
Το πλαισιο την εχει 1599 και νομιζω αν μετρητωσεις την παιρνεις παντου 1500 , αν παλι οχι και 1599 σε 12 ατοκες καλα ειναι .
Ειναι και 40 με μινιμαλ απαιτουμενο χωρο .
Και εγώ αυτής της άποψης είμαι! :antlers:
Και η καινούργια Toshiba φαίνεται πολύ καλύτερη από την προηγούμενη σειρά! :guitarist:

Η απόσταση είναι περίπου 2,5 με 3 μέτρα και χρήση κυρίως για PS3.Περιμένω την βοήθεια σας.Τα μελε

Ότι και να κάνεις αν έχεις χώρο παίξε από 40 και πάνω. Εγώ έχω την 46άρα στα 2,5 μέτρα και είναι απλά τέλεια. Αλλά και η 42άρα που είδα στον θείο μου χθες από την ίδια απόσταση περίπου είναι επίσης ικανοποιητική. Μην πας σε μικρότερη για τέτοια απόσταση θα το μετανιώσεις αργότερα (ειδικά με το PS3 που έχεις και τα blueray που θα αρχίσεις να παίζεις). Είχα 32άρα και ξέρω τι σου λέω. Άμα βάλω τώρα HD στην 46άρα είναι πραγματικά απόλαυση.

Τελικά αρχίζετε να με ψήνετε για 42 αλλά δεν έχω κοιτάξει κανένα μοντέλο.Είμαι και απο επαρχία και μου είναι δύσκολο να πηγαίνω να τις βλέπω στα μαγαζιά.Από μοντέλα τι έχετε να μου προτείνετε?Και αφού λέω για 42 αξίζει εκτος απο full HD να είναι και στα 100Hz?Θα την καταλάβω την διαφορά?

Τελικά αρχίζετε να με ψήνετε για 42 αλλά δεν έχω κοιτάξει κανένα μοντέλο.Είμαι και απο επαρχία και μου είναι δύσκολο να πηγαίνω να τις βλέπω στα μαγαζιά.Από μοντέλα τι έχετε να μου προτείνετε?Και αφού λέω για 42 αξίζει εκτος απο full HD να είναι και στα 100Hz?Θα την καταλάβω την διαφορά?
Μέχρι 1500 παίρνεις την 40Μ86 που είναι πάρα πολύ καλή και 1080p (δεν έχει μεν 100Hz αλλά έχει πάρα πολύ καλή απόδοση σε τηλεοπτικό ασχέτως της έλλειψης αυτής). Δεν ξέρω αν έχει κάπου να την δεις εκεί που είσαι αλλά αξίζει να μπεις στο κόπο για μένα και να την ψάξεις να δεις αν σου αρέσει και οπτικά.

Μέχρι 1500 παίρνεις την 40Μ86 που είναι πάρα πολύ καλή και 1080p (δεν έχει μεν 100Hz αλλά έχει πάρα πολύ καλή απόδοση σε τηλεοπτικό ασχέτως της έλλειψης αυτής). Δεν ξέρω αν έχει κάπου να την δεις εκεί που είσαι αλλά αξίζει να μπεις στο κόπο για μένα και να την ψάξεις να δεις αν σου αρέσει και οπτικά.
+1 για την 40M86, και αν βάλεις και 300 ευρουλάκια παραπάνω (που κατα τη γνώμη μου ΔΕΝ χρειάζεται) παίρνεις την 40F86 που έχει και 100HZ! :ernaehrung004: