Δώρο στο ανηψάκι μου - rare (?) vinyl

kostas k

AVClub Addicted Member
19 June 2006
1,983
Μελίσσια
Παιδιά γεια χαρά,

Βαφτίζεται το ανιψάκι μου σε λίγο καιρό και σκέφτομαι για δώρο αντί για χρυσαφικό να του πάρω κάτι σε διαμάντι, μουσικό όμως.
Χαζεύοντας λίγο στο Internet και σε Links που βρήκα από το παραπάνω sticky θέμα, βρήκα μία έκδοση του Ziggy Stardust. http://eil.com/shop/moreinfo.asp?catalogid=348563

Αγοράζω βινίλια αλλά δεν είμαι συλλέκτης και δεν γνωρίζω πολλά από συλλεκτικές εκδόσεις. Πως σας φαίνεται το παραπάνω? Πιστεύεται ότι αξίζει τα λεφτά του?

Δεν ξέρω από συλλεκτικά, αλλά μου δημιουργήθηκε μια απορία:
Όταν φτάσει το ανηψάκι να εκτιμήσει τον Ziggy Stardust θα υπάρχουν πικάπ για να το ακούσει;

Κώστα ωραία ιδέα. Η τιμή είναι μάλλον τσιμπημένη, ίσως έχει ανέβει τόσο λόγω του ότι το άλμπουμ είναι σφραγισμένο εργοστασιακά. Λίγο περίεργο αυτό.

Βέβαια το πόσο θα εκτιμηθεί από το ανηψάκι μόνο ο Θεός το ξέρει. Μπορεί το παιδάκι μόλις μεγαλώσει να τα σπάει στα μπουζούκια.

Θα έλεγα πως ίσως είναι καλύτερα να του πάρεις κάποιο άλλο συλλεκτικό αντικείμενο ,ώστε να ελαχιστοποιήσεις το ρίσκο.

Απάντηση: Re: Δώρο στο ανηψάκι μου - rare (?) vinyl

πολλά λεφτά.
δεν θα εκτιμηθεί κατάλληλα...

Συμφωνώ.
Πάρε στο μικρό κάτι άλλο και το δίσκο αγόρασε τον για τον εαυτό σου!
Έτσι θα χαρείτε και οι δυο :2thumb22sup:

Εδώ επίσης συλλεκτικό όχι όμως του 1983 αλλά περιορισμένη έκδοση του 2003 με 60$ - 38,00 Eυρώ περίπου.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις απευθυνεται σε πολύυυυ συλλέκτες .

Re: Απάντηση: Re: Δώρο στο ανηψάκι μου - rare (?) vinyl

Συμφωνώ.

δεν σας κρύβω ένας από τους ενδιασμούς μου στο να του πάρω κάποιο "σπανιο" βινύλιο, ήταν να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή και να το κρατήσω εγώ και να του πάρω κανένα χρυσαφικό που είναι default.

Re: Απάντηση: Δώρο στο ανηψάκι μου - rare (?) vinyl

Εδώ επίσης συλλεκτικό όχι όμως του 1983 αλλά περιορισμένη έκδοση του 2003 με 60$ - 38,00 Eυρώ περίπου.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις απευθυνεται σε πολύυυυ συλλέκτες .

Ωραίος Δημήτρη. Μου γυάλισε (για μένα φυσικά).

Πω πω ρε παιδιά κόλλησα με τον πλούτο των τίτλων που μπορείς να βρεις στο internet. Μέχρι τώρα όλες οι αγορές που έκανα σε βινύλια ήταν από την τοπική αγορά και έχω πάθει πολιτισμικό σοκ.

Με βλέπω να βγάζω προπληρωμένη πιστωτική και να ξεπαραδιάζομαι

Α ρε ανηψιέ, το δωράκι σου θα μου κοστίσει πολύ περισσότερο από όσο νόμιζα τελικά.

Last edited:
Φίλε Κώστα σαν φανατικός οπαδός του BOWIE pπρέπει να σε ενημερώσω πως ο δίσκος που ζαχαρώνεις δεν είναι το ziggy stardust αλλα μία live ηχογράφηση της περιόδου.Πιό συγκεκριμένα είναι απο την μαγνητοσκόπηση της τελευταίας συναυλίας του BOWIE ως ZIGGY STARDUST της οποίας το εν λόγω άλμπουμ αποτελεί το .....soundtrack... στην κυριολεξία αφού περιέχει ότι ακούγεται στην ταινία..
Το άλμπουμ ziggy stardust είναι αυτό:
http://www.amazon.co.uk/Rise-Fall-Z...=sr_1_1?ie=UTF8&s=music&qid=1212251084&sr=8-1
και βρίσκεται "τζάμπα" σε βινύλιο στο ebay.

Re: Απάντηση: Re: Δώρο στο ανηψάκι μου - rare (?) vinyl

Συμφωνώ.

+1