Δορυφορικα - Εξωτερικο

bobfr150

New member
11 September 2008
53
Καλησπερα, απο σεπτεμβριο θα ειμαι εξωτερικο για σπουδες. Δεν ξερω ακομα τι θα κανω για tv. Εδω εχω nova αλλα ειμαι τελειως απογοητευμενος! Και επισης δεν σκοπευω να πληρωνω αλλα 70 για να εχω τα ιδια και εκει .. Τι μπορω να κανω απο δορυφορικα πιατα γενικα επειδη δεν εχω ιδεα? Αλλα να εχω μεσα τουλαχιστον και τα novasports για ελληνικο πρωταθλημα.

Ευχαριστω!

Σλοβακια. Ναι και αν βαλω Nova θα πληρωνω 70 για εδω κι αλλα 70 για εξω? Η' πως παει?

Σλοβακια. Ναι και αν βαλω Nova θα πληρωνω 70 για εδω κι αλλα 70 για εξω? Η' πως παει?

1 συνδρομή θα έχεις,μπορείς να τα πληρώνεις με πιστοτική καλύτερα.

Κοιτα εδω εχω pvr με τους απο πανω. Δηλαδη εξω θα παρω τον αποκωδικοποιητη και ενα πιατο και θα εχω σημα κανονικα?

δυσκολα να τους ξεχασω επειδη ειναι η αδερφη μου ομως.Οποτε τι κανω?

Λοιπον υπαρχουν δυο λυσεις
1.Slingbox οπου συνδεεις τα αναλογικα καναλια της ελλαδας και το καναλι που θα βλεπει παντα αυτος που εχει την νοβα!Ειναι φθηνο και αρκετα καλο και ευκολο στη χρηση!
2.Tring albania, αλβανικο πακετο με ετησια συνδρομη 140 ευρω και την πρεμιερλιγκ και ολα τα παιχνιδια της σουπερλιγκ!Εχει επιλογη γλωσσας αγγλικα αλλα δεν γνωριζω τι γλωσσα εχει στα ελληνικα παιχνιδια!Ειναι στις 16 μοιρες ανατολικα!Με 80αρι παιτο εισαι κομπλε

Επειδη δεν εβγαλα ακρη με τα υπολοιπα.. λεω να κανω νεα συνδρομη απο εδω. Το θεμα τωρα πιο ειναι... εγω θα παρω τηλ. για ενεργοποιηση νεας συνδρομης και θα δηλωσω ελληνικη διευθυνση? Και τωρα που εχω ηδη σπιτι μου νοβα τι γινεται?

Απάντηση: Re: Δορυφορικα - Εξωτερικο

Το θεμα τωρα πιο ειναι... εγω θα παρω τηλ. για ενεργοποιηση νεας συνδρομης και θα δηλωσω ελληνικη διευθυνση? Και τωρα που εχω ηδη σπιτι μου νοβα τι γινεται?
Κάνεις και δεύτερη σύνδεση.

Να ρωτησω λιγο... Λετε να υπαρξει προβλημα αν δηλωσω την ιδια διευθυνση που ειναι τωρα και το pvr αλλα σε αλλο ονομα? Παιζει να ερθουν για ελεγχο η κατι? Και επισης ποσες μερες κανει η ενεργοποιηση? Θα ζητησω μονο καρτα και δεκτη?

Κανενα προβλημα φιλε μου. Δεν πα να ζητησεις και 50 συνδρομες στο ιδιο ονομα με την ίδια διεύθυνση... Κρα θα κανουνε....

Μιλησα σημερα με νοβα και μου ειπαν οτι πρεπει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ να αγορασω τον νεο HD αποκωδικοποιητη ( 129 ευρω ) γιατι λεει οι παλιοι τους εχουν τελειωσει και κατι τετοια παραμυθια! Τι ειναι αυτα τα πραματα? Τελειως κλεψια μιλαμε. Η μονη μου λυση ειναι να ψαξω σε διαφορα καταστηματα λεει αν εχει μεινει τιποτα απο τους παλιους...

Δεν υπαρχει καμμια αλλη λυση για nova.. Και παλιο να βρεις δεν ενεργοποιειται πια.
Ομως μιας και πας για σπουδες, δεν ειναι κακη ιδεα να ξεχασεις τη δορυφορικη και την τηλεοραση γενικα. Internet υπαρχει, τα βασικα θα τα μαθαινεις.
Για τα υπολοιπα δεν υπαρχει και πολυς χρονος, ειδικοτερα αν συνυπολογισεις και τις αξιες του σλοβακικου ποδογυρου που απαιτουν διερευνηση.